Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  НОЛПАЗА Контрол 20 мг таблетки*14

  Производител: KRKA
  Нолпаза контрол съдържа активното вещество пантопразол, което блокира - помпата, която произвежда солна киселина в стомаха. По този начин продуктът намалява киселинността във Вашия стомах. Нолпаза контрол се използва за краткосрочно лечение на симптомите на стомашния рефлукс, (като например киселини и връщане на стомашно съдържимо от стомаха към хранопровода) при възрастни.
  Складова единица: z41586
  4,30 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Стомашният рефлукс е връщане на киселинно стомашно съдържимо в хранопровода, което може да предизвика възпаление или болка. Това може да доведе до симптоми, като чувство на пареща болка в гърдите, достигаща до гърлото (киселини в стомаха) и неприятен кисел вкус в устата (кисело оригване). Вие може да почувствате облекчаване от симптомите на киселинния рефлукс и киселини в стомаха след само един ден лечение с Нолпаза контрол, но това лекарство не е предназначено да води до незабавно облекчение. Може би ще бъде необходимо да приемате таблетките 2-3 последователни дни за облекчаване на симптомите.

  СЪСТАВ: пантопразол (pantoprazole)

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по една таблетка дневно. Не превишавайте препоръчаната доза от 20 mg пантопразол дневно.

  Опаковка: 14 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *