Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ПАНАДОЛ Оптизорб 500 мг таблетки*24

  Производител: GlaxoSmithKline
  Panadol Optizorb е обезболяващо и температуропонижаващо средство и се използва за симптоматично лечение на слаба до умерена болка и облекчаване на висока температура при главоболие, включително мигрена и тензионно главоболие, зъбобол, ревматични и мускулни болки, мускулно-скелетна болка, менструални болки, болки при възпалено гърло, болка в ухото, болка вследствие на дентални процедури/екстракция на зъб, при болка и температура след ваксинации/имунизации, както и за облекчаване на симптомите при простудни заболявания и грип.
  Складова единица: 41733
  4,45 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Панадол Оптизорб не дразни стомаха и таблетките са с форма на капсула, което улеснява тяхното преглъщане. Панадол Оптизорб съдържа система за разпадане на таблетката, която ускорява разтварянето и така осигурява поне с 37% по-бързо начало на действието, сравнено със стандартни таблетки с парацетамол.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчителната доза при възрастни, включително и тези над 60 години, и деца на и над 12 години: 1 до 2 таблетки на всеки 4 до 6 часа часа при необходимост. Не взимайте на интервали по-кратки от 4 часа и не надвишавайте 8 таблетки (4000 mg парацетамол) за период от 24 часа.

  СЪСТАВ: в 1 таблетка: 500mg парацетамол / paracetamol

  Опаковка: 24 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *