Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Phyto Wave

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ВИТАМИН С ТЕЧЕН 300 мг/5 мл,120 мл

  ВИТАМИН С ТЕЧЕН 300 мг/5 мл,120 мл

  Течен витамин С с натурални биофлавоноиди и шипка и натурален цитрусов аромат, допринася за защита на клетките от оксидативен стрес, за нормалната функция на белите кръвни телца, имунната и сърдечносъдовата системи.Витамин С изпълнява множество функции в човешкия организъм. Той подкрепя дейността на имунната система. Необходим е на белите кръвни телца. Витамин С е силен антиоксидант и освен това има свойството да усилва действието на други антиоксиданти като витамините А и Е, а също така взима участие в усвояването на желязото. Течната формула на продукта благоприятства по-доброто усвояване и абсорбция на така ценния витамин. Тъй като не се синтезира в тялото, витамин С трябва да бъде доставян чрез храната или специални суплементи.Бързо действие. Лесен за прием. Страхотен вкус. Максимална абсорбция.
  9,55 (BGN)
  Снимка на ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 мг*20 капсули

  ДЕТОКС АКТИВЕН ВЪГЛЕН 260 мг*20 капсули

  Ефективен, естествен продукт за изхвърляне на ненужните вещества от организма. Идеален за летния сезон, когато стомашните вируси са особено агресивни. Носете със себе си по време на път! Абсорбира токсините и замърсителите, настъпили в храносмилателната система след поглъщане на алкохол, развалена храна и др. Овладява различни стомашни неразположения, особено подуване на корема и прекомерно образуване на газове, разстройство и др.Намалява позивите за повръщане, включително по време на дълъг път.Детоксикиращите му качества го превръщат в идеалното допълващо специалната диета средство при наднормено тегло и затлъстяване. Под формата на капсули, които се преглъщат лесно и предполагат отлично усвояване.
  2,85 (BGN)
  Снимка на САМБУКУС НИГРА ЗА ДЕЦА СИРОП 120 мл

  САМБУКУС НИГРА ЗА ДЕЦА СИРОП 120 мл

  Самбукус Нигра + Ехинацея, Прополис и Коластра - за деца а е отлична формула, която укрепва имунната система на детето и го прави по-устойчив на вируси, бактерии и настинки. Доказано ефективен е при простудни заболявания, кашлица, пневмонии, бронхит, също така е в помощ на децата като превантивно средство срещу тях.
  14,55 (BGN)