Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  PLANTAPOL S.L

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Фиброзим е протеолитично-ензимен продукт, който доказано подпомага нормалните възстановителни сили на организма

  ФИБРОЗИМ Капсули 320мг*30

  Фиброзим е протеолитично-ензимен продукт, който доказано подпомага нормалните възстановителни сили на организма.Благоприятства нормалното състояние на опорно-двигателния апарат.Допринася за нормалното функциониране на ставите, мускулите и сухожилията. Подпомага нормалното протичане на процесите на регенерация в меките тъкани, мускули, сухожилия и кръвоносни съдове.Подпомага нормалното функциониране на кръвоносната система.Оказва благоприятно влияние на горните и долни дихателни пътища.Съдейства за нормалните регенеративни процеси в тялото след физическо натоварване
  20,60 (BGN)
  ФИБРОЗИНОЛ ГЕЛ е подходящ след тежки физически натоварвания и при уморени крака. ФИБРОЗИНОЛ ГЕЛ тонизира тялото, подобрява еластичността на кожата и улеснява движението.

  ФИБРОЗИНОЛ ГЕЛ 100 мл

  ФИБРОЗИНОЛ ГЕЛ е с лека гелоoбразна текстура попива добре и осигурява бърза резорбция на активните съставки, което води до бърз ефект! Спомага за подобряване на микроциркулацията. Действа успокояващо, регенериращо, тонизиращо и охлаждащо. ФИБРОЗИНОЛ ГЕЛ е подходящ след тежки физически натоварвания и при уморени крака. ФИБРОЗИНОЛ ГЕЛ тонизира тялото, подобрява еластичността на кожата и улеснява движението.
  12,80 (BGN)