Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ПРОСТАТИЗАЛ Плюс таблетки*60

  Производител: VITA HERB
  ПРОСТАТИЗАЛ ПЛЮС е натурален продукт, който спомага за укрепване дейността на простатната жлеза. Подбраните билкови екстракти съдържат биологично активни вещества – фитостероли, сапонини, танини, органични киселини, които подкрепят здравето на простатата и подпомагат функциите на отделителната и половата система при мъжете. Повлиява благоприятно сексуалната дейност.
  Складова единица: 25274
  22,60 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Какво представляват екстрактите?

  Стандартизирани растителни екстракти се получават от растения или техни части чрез извличане на биологично активни компоненти. Тяхното преимущество е, че вида на активните вещества може да се контролира и поддържа в определено количество и качество. Приемът на екстракт с доказан ефект гарантира оптимално въздействие върху функциите на организма. Растителните екстракти включени в ПРОСТАТИЗАЛ ПЛЮС допълват взаимно благоприятните си ефекти.

  Екстрактът от леска оказва положителен ефект върху дейността на пикочно-половата система при мъжете. Дребноцветната върбовка повлиява благоприятно отделителните функции. От своя страна екстрактът от грамотрън, допълващ действието на дребноцветната върбовка, подпомага дейността на пикочния мехур и простатата.

  Прием : два пъти дневно по 1 таблетка след хранене. За траен резултат продължителността на приема да не е по-малко от 3 месеца. За поддържане на ефекта, приемайте Простатизал плюс веднъж годишно в продължение на поне 3 месеца по 2 таблетки дневно.

  Комбиниране:

  ПРОСТАТИЗАЛ ПЛЮС може да се приема самостоятелно или заедно с предписани медикаменти и хранителни добавки.

  Състав на 1 таблетка / на препоръчвана дневна доза от 2 таблетки:

  Стандартизирани сухи екстракти от:

  Дребноцветна върбовка – стрък (Extr. Hb. Epilodium parviflorum) 70 mg/140 mg

  Леска – кори (Extr. Cort. Corylus avellanaе) 60 mg/120 mg

  Гръмотрън – корени (Extr. Rad. Ononis spinosa) 50 mg/100 mg

  Невен цвят (Extr. Fl. Calendula officinalis) 20 mg/40 mg

  Допълнително съдържа: стабилизатор – микрокристална целулоза, пшенично нишесте; антислепващ агент – магнезиеви соли на мастни киселини; спомагателно вещество – малтодекстрин.

  Странични действия:

  ПРОСТАТИЗАЛ ПЛЮС не предизвиква дразнене и свръхчувствителност и може да се приема продължително време. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да не се превишава препоръчваната дневна доза.

  Условия за съхранение:

  На стайна температура (15°-25°), без пряко въздействие на светлина. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

  Опаковка:

  Всяка кутия съдържа 4 блистера пo 15 таблетки.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *