Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Protefix

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на Протефикс Премиум фиксиращ крем 47 гр

  Протефикс Премиум фиксиращ крем 47 гр

  Протефикс Премиум е фиксиращ продукт за зъбни протези, изключително силен и ефективен върху мокра основа. Осигурява незабавна фиксация, дълготраен комфорт и грижа за венците. С лека свежест с арoмат на мента. Подходящ дори при трудни условия за фиксация, като силно слюноотделяне.
  7,70 (BGN)
  Снимка на Протефикс® 30 Фиксиращи подложки за зъбни протези горна челюст

  Протефикс® 30 Фиксиращи подложки за зъбни протези горна челюст

  Протефикс® Фиксиращи подложки за горни и долни цели протези осигуряват стабилност на протезата при несъответствия между нея и челюстта. Предпазват лигавицата от нараняване.
  7,05 (BGN)
  Снимка на Протефикс® 30 Фиксиращи подложки за зъбни протези долна челюст

  Протефикс® 30 Фиксиращи подложки за зъбни протези долна челюст

  Протефикс® Фиксиращи подложки за горни и долни цели протези осигуряват стабилност на протезата при несъответствия между нея и челюстта. Предпазват лигавицата от нараняване.
  7,05 (BGN)
  Снимка на Протефикс® 32 Почистващи таблетки

  Протефикс® 32 Почистващи таблетки

  Протефикс® Почистващи таблетки имат антибактериален ефект, премахват плаката и 99.99%* от бактериите. С помощта на активен кислород, таблетките почистват и дезинфекцират, без да увреждат зъбните протези и ортодонтските апарати. Протефикс® Почистващи таблетки гарантират свежест и чистота през целия ден.
  5,95 (BGN)
  Снимка на Протефикс® Протект гел 10 мл

  Протефикс® Протект гел 10 мл

  За приложение при възпаления на устната лигавица като афти и рани, които могат да бъдат причинени и от зъбни протези, ортодонтски апарати и др. Патентована активна съставка T.G.O.Облекчава болката и ускорява заздравителния процес.
  8,50 (BGN)
  Снимка на Протефикс® Фиксиращ крем 47 г

  Протефикс® Фиксиращ крем 47 г

  Протефикс® Фиксиращ крем е оптималното решение за редица проблеми, свързани със задържането на зъбните протези. Лесен за употреба, без вкус и мирис на храна и напитки. Протефикс® Фиксиращ крем действа незабавно, като осигурява комфорт и увереност през целия ден.
  6,90 (BGN)
  Снимка на Протефикс® Фиксиращ крем с Алое Вера 47 г

  Протефикс® Фиксиращ крем с Алое Вера 47 г

  Протефикс® Фиксиращият крем с Алое Вера комбинира силната фиксация с нежна грижа за лигавицата, осигурена от натурален комплекс с Алое Вера. Фиксиращият крем с Алое Вера се нанася директно върху мокра основа за незабавен и дълготраен ефект.
  6,95 (BGN)