Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  СЕБИНИЛ крем гел при себорея*50 мл

  Производител: NATURPHARMA
  Себинил крем гел е локално медицинско изделие за регулация на себума и нормализиране на кожната реактивност. Механизмът на действие на Себинил се дължи на намаляване на омазняването на кожата и на възстановяване на състоянието на кожната бариера, осигурявайки защита срещу появата на инфекции и балансирана кожна флора.
  33,30 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Съставките на Себинил взаимно се допълват, допринасяйки за регулирането на себорейните прояви:

  Adelmidrol е съединение, способно да индуцира повишаване на отделянето на субстанция, която биологично регулира мастоцитите и е важна за техния контрол.

  Транс-травматична киселина, която поддържа и възстановява сливането на кератиноцитите при увреждане на кожата, противодейства на гъбични и бактериални агресии, като същевременно защитава физиологичната и оптимална влажност на кожата.

  Акрилатен съполимер за контрол на окисляващата се или окислена свободна мастна киселина на кожния слой в зони с висока плътност на мастните жлези.

  Echinacea angustifolia, уснинова киселина и фитосфингозин, които насърчават контрола на микробното натоварване.

  Себорейните разстройства създават благоприятна среда за развитието локални инфекциозни
  състояния. Различни микроорганизми, които са нормална част от флората на кожата се
  размножават и могат да се превърнат в болестотворни. Това се отнася например за
  Propionibacterium acne и Pityrosporum/Malassezia spp. В кожни области с високо производство на
  себум като лицето, торса и скалпа, този процес е значително улеснен, което води до началото на
  активна инфекция и развитие на кожни лезии.

  Състав:
  Вода, екстракт от Echinacea angustifolia, ПЕГ-40-хидрогенирано рициново масло, аделмидрол (INN), лаурил метакрилат/гликол диметакрилат кросполимер, карбомер, уснинова киселина, натриев хидроксид, триклозан, натриев хиалуронат, ундециленова киселина, бромелаин, 2-бромо-2-нитропропан-1,3-диол, биотин, фитосфингозин, транс-2-додеценедионова киселина.

  Начин на употреба:

  Нанасяйте Себинил два или повече пъти на ден, в достатъчно количество, равномерно разпределено върху засегнатите зони, до отшумяване на симптомите или както е предписано от Вашия лекар. Продуктът, поради специфичните си биоадхезивни характеристики, остава в зоната на приложение за дълъг период от време, като по този начин осигурява оптимален дълготраен ефект.

  Опаковка: 50 мл

  Предупреждения: само за външна употреба. Съхранявайте продукта на хладно и сухо място при стайна температура. Избягвайте контакт с очите; измийте обилно в случай на попадане на продукта в очите. Дръжте далеч от деца. Продуктът не е подходящ за хора, чувствителни към някоя от съставките. Преустановете употребата, ако се появи продължително парене при нанасяне. Най-добре да се използва преди датата, посочена на опаковката.

  Производител: EPITECH Group SpA Via Egadi, 7, 20144-Milano
  Дистрибутор: Натурфарма България ЕООД гр. София 1164, ул. Янко Софийски 21

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *