Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  SENDO

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на Sendo Advance 2 дигитален апарат за кръвно налягане

  Sendo Advance 2 дигитален апарат за кръвно налягане

  SENDO ADVANCE 2 е дигитален апарат за кръвно налягане, предназначен за използване в домашни условия. С него се работи лесно – само с натискането на един бутон. Измерва систолично и диастолично кръвно налягане и пулс, класифицирани спрямо стандартната цветна скала на СЗО. SENDO ADVANCE 2 е одобрен от ESH (Европейското дружество по хипертония).
  132,99 (BGN)
  Снимка на Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане

  Sendo Advance 3 Апарат за измерване на кръвно налягане

  Сендо Адванс 3 - aпарат за измерване на кръвно налягане е иновативен апарат, предназначен за удобно и бързо измерване на кръвното налягане в домашни условия. Разработен с функция HIRA, която отговаря за отчитане и категоризация на отклонения в сърдечния ритъм. Той осигурява надежност и спокойствие. Sendo Advance 3 e на Ваше разположение 24 часа в денонощието, подходящ за всички възрастови групи с интуитивен и ергономичен дизай. Апаратът има стандартен хипоалергенен маншет за бицепса с обиколка 22-32 см. Гаранция - 5 години.
  158,90 (BGN)
  Снимка на Sendo Primo Апарат за кръвно налягане механичен 22-32 см

  Sendo Primo Апарат за кръвно налягане механичен 22-32 см

  Сендо Примо е механичен апарат за измерване на кръвно налягане на японския прооизводител Сендо. Той е подходящ за любителите на класическото самостоятелно измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и прикачен стетоскоп, удобен за точно поставяне с една ръка.
  41,65 (BGN)
  Снимка на SENDO Standart

  SENDO Standart

  SENDO Standart е механичен апарат за измерване на кръвно налягане на японския прооизводител SENDO. Подходящ е за любителите на класическото измерване на кръвното налягане в домашни условия с помощта на помпа и стетоскоп.
  27,99 (BGN)
  Компресорен инхалатор за аерозолна терапия. Инхалатор ZANO е подходящ при лечение на астма, алергии и други респираторни заболявания. Подходящ за употреба, както от възрастни, така и от деца.

  ZANO INSPIRE КОМПРЕСОРЕН ИНХАЛАТОР

  Компресорен инхалатор за аерозолна терапия. Инхалатор ZANO е подходящ при лечение на астма, алергии и други респираторни заболявания. Подходящ за употреба, както от възрастни, така и от деца.
  105,20 (BGN)