Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  За съжаление този продукт вече не е наличен

  СЕНСИАЛ ГТТ хидратиращи капки за нос*20 мл

  Производител: NATURPHARMA
  Сенсиал ГТТ капки за нос са специализирано медицинско изделие с антибактериално колоидно сребро, ектоин, метилсулфонилметан (MSM) и витамин В2 (рибофлавин), което подпомага хидратацията на носната лигавица, втечняването на гъстия секрет и последващото му отстраняване.
  Складова единица: 52372
  19,99 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Метилсулфонилметанът е с научно документирано антиоксидантно противовъзпалително действие, благодарение на което защитава носната лигавица срещу вредни вещества.

  Ектоинът е естествено съединение, намиращо се в няколко вида бактерии. Той облекчава алергичните симптоми (сърбеж и хрема, кихане, запушен нос) и намалява предизвиканото от алергени възпаление на носната лигавица.

  Продуктът е предназначен за употреба при всички заболявания на носоглътката, характеризиращи се със задържане на секрети и промяна на мукоцилиарния клирънс:

  Остър и хроничен синузит.
  Неалергичен и алергичен ринит.
  Настинка и грип.

  Капките за нос Сенсиал са подходящи за деца, включително и новородени. Те спомагат свободното дишане и предотвратяват развитието на инфекции в горните дихателни пътища, възпрепятствайки закрепването на болестотворни бактерии.

  Характеристики:

  Подходящи във всички случаи на течащ и запушен нос.
  Формулирани с колоидно сребро и витамин В2.
  Втечняват носния секрет и улеснява неговото изчистване.
  Хидратират носната лигавица и намалява сухотата и възпалението.
  Стимулират заздравяването при наранена носна лигавица
  Облекчават дишането.
  С антибактериално действие за защита и борба с инфекциите.
  С приятен аромат на ягода.
  Подходящи за деца от 0-годишна възраст.
  Произведени в Италия.

  Състав: Вода, метилсулфонилметан, ксилитол, L-лизин монохидрохлорид, колоидно сребро, ектоин, сорбитол, натриев бензоат, калиев сорбат, лимонена киселина, натриев фосфат, Витамин В2 (рибофлавин), аромат на ягода.

  Препоръчителна дозировка:

  Разклатете добре флакона преди употреба. Накапете 2 или 3 капки 3-4 пъти дневно, максимум до 7 дни. След употреба затворете плътно флакона.

  Опаковка: 20 мл

  Предупреждения:

  Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се избягва контакт с очите. Не е предназначен за орална употреба. Не използвайте в случай на кървене от носа, което е в ход или току-що е приключило. Да не се използва в случай на наранена носна лигавица. В случай на нежелани реакции, спрете употребата на продукта и се свържете с лекар. Не използвайте след
  изтичане на срока на годност, или ако опаковката е отворена или повредена. Срокът на годност се отнася за непокътнат и правилно съхраняван продукт. Използването на един и същ капкомер от няколко лица може да улесни предаването на инфекции.

  За употребата на продукта по време на бременност, кърмене или при деца е препоръчително да се консултирате с лекар. Неспазването на предупрежденията и начините на употреба може да повлияе на ефективност- та на продукта или
  да доведе до задълбочаване на съществуващи проблеми, както u до появата на проблеми, които преди това не са били налице. Продуктът съдържа колоидно сребро, не го използвайте в случай на установена чувствителност Към компонента.

  Странични ефекти:

  При нормални и разумно предвидими условия на употреба понастоящем не са известни нежелани ефекти, свързани с употребата на продукта. Да не се използва при свръхчувствителност към компонентите. Продължителната употреба може да доведе до поява на състояния на сенсибилизация: когато това се случи, спрете лечението и се консултирайте с лекар,
  за да се определи подходяща терапия. Ако се наблюдават нежелани ефекти, които не са описани в тази листовка, уведомете Вашия лекар или фармацевт.

  Производител: Gruppo Farmaimpresa srl, Via Cipro, 1 - 25124 гр. Бреша, Италия.
  Дистрибутор: "Натурфарма България" ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийскu 21,

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *