Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Шуслерова сол №1 калциум флуоратум D12 таблетки*200

  Производител: Deutsche Homoopathie-Union
  ТОНУС и ЕЛАСТИЧНОСТ на съединителната тъкан. Солта на еластичните тъкани, сухожилията, зъбния емайл, ноктите,костите. Определя еластичността на тъканите в тялото и способността им да се разтягат и свиват. Свързва кератина (косми, нокти, роговица на окото). Изгражда защитните обвивки на тялото (зъби, кости, кожа). Поддържа структурата на клетката (клетъчната стена).
  Складова единица: z41267
  20,40 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Подпомага изграждането на костите, сухожилията, зъбите и ноктите. Предпазва от кариеси.

  Необходима срещу стрии, бръчки, разширени вени, хемороиди.

  Една от основните соли по време на бременност.

  Основни области на приложение: помощ при образуване на бръчки, хемороиди, разширени вени и др. , по време на бременност срещу появата на стрии, разширени вени, за здрави кости и зъби на майката и бебето. За здрави кости и зъби (при чести кариеси и петна по зъбите), сухожилия, стави. При болки в гърба, в коленете, ограничена подвижност на ставите и ставните връзки, пукане и хрущене. При чупливи и тънки нокти,целулит, спукани капиляри, напукана и суха кожа.

  Солите на д-р Шуслер

  Минералните елементи за ЗДРАВЕ и ТОНУС

  Какво представлява Шуслеровата терапия?

  Терапията с 12-те Шуслерови соли е доказано ефективна в лечението на множество здравословни проблеми и то без опасност от нежелани странични ефекти. Шуслеровите соли носят името на своя откривател – немския лекар Вилхелм Шуслер, който още през XIX век установява, че хората може и да са различни, но клетките, от които са съставени техните тъкани и органи съдържат винаги 12 вида минерални соли и от техния баланс зависи здравето на организма.

  Шуслеровите соли са минерални субстанции, разредени на хомеопатичен принцип, в естествена за тялото концентрация. Те безпрепятствено достигат до клетката и лесно преминават през клетъчната мембрана. След като попаднат в клетката, те регулират химичните процеси и възстановяват минералния баланс. Като естествено съдържащи се в човешкия организъм, Шуслеровите соли са подходящи за употреба от деца от нулева възраст, бременни и кърмачки. Те не водят нито до привикване, нито носят опасност от предозиране.

  Солите на д-р Шуслер са със статут на лекарства без рецепта и са достъпни само в аптеките. Най-големият производител на Шуслерови соли е Немският хомеопатичен съюз (DHU).

  КАК СЕ ПРИЛАГАТ ШУСЛЕРОВИТЕ СОЛИ

  При остри състояния – по 1 табл. от съответната сол начесто (през 30-60 мин.) до настъпване на подобрение, след което по 1 табл. 3-4 пъти дневно за 1 седмица до пълно оздравяване.

  При спешни състояния – дозировката може да се увеличи многократно в зависимост от тежестта на симптомите.

  При хронични състояния или за профилактика – по 1 табл. от съответната сол 1-3 пъти дневно за период от 2-4 месеца или целогодишен прием при необходимост.

  Таблетките се поставят под езика и се оставят бавно да се разтопят. Препоръчително е 1/2 час преди и след приема да не се употребяват храна и течности.

  Начин на приложение на Шуслеровите мехлеми – при остри състояния се прилагат на всеки час, при хронични състояния 1-3 пъти дневно.

  Опаковка: 200 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *