Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Сух шампоан с органична водна мента KLORANE *150 мл

  Производител: Klorane
  Продукт за всеки тип коса. Сух шампоан с "охлаждащ" ефект, който почиства косата само за 2 минути и я обгръща в облак от свежест! Благодарение на невидимия си завършек, е идеален за поддържане на прическата през целия ден. Комплексът срещу замърсяване превръща продукта в истинско тайно оръжие в града. Идеалният съюзник, за красива и освежена коса след всяко физическо натоварване (след спорт и каране на колело, или когато тичаш след автобуса...)
  Складова единица: z50291
  27,00 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Спестява вода*: суха формула, която почиства без употребата на вода.
  Опазва водните ресурси: Ботаническа Фондация Klorane е отдадена на опазването на водните ресурси и на борбата срещу пресушаването на почвите.
  Научете повече на: www.kloranebotanical.foundation

  *Анализ на жизнения цикъл на Сух шампоан Klorane от независима специализирана компания.

  СЪСТАВПудри с натурален произход

  Oрганична водна мента, (Mentha aquatica L.) - почиства скалпа от замърсявания от околната среда.

  WATER (AQUA). ALCOHOL. OLETH 10. GLYCERIN. CITRIC ACID. DIETHYL PHTHALATE. FRAGRANCE (PERFUME). LYSINE. MENTHA AQUATICA FLOWER / LEAF / STEM EXTRACT. MENTHOL. POLYQUATERNIUM-22. PROPANEDIOL. PROPYLENE GLYCOL. TOCOPHEROL. TRIETHYL CITRATE. ZINC RICINOLEATE.

  НАЧИН НА УПОТРЕБА:

  1. Разклатете.
  2. Разделете косата на секции и впръскайте.
  3. Оставете за 2 минути.
  4. Разрешете добре косата

  СПЕЦИАЛНИ УКАЗАНИЯ

  Внимание, изключително запалим аерозол. Съд под налягане: Може да експлодира при нагряване. Да се пази от топлина, нагорещени повърхности, искри, открит пламък и други източници на запалване.
  Тютюнопушенето забранено. Да не се пръска към открит пламък или друг източник на запалване. Съд под налягане: да не се пробива и изгаря, дори след употреба. Да се пази от пряка слънчева светлина. Да не се излага на температури, по-високи от 50oC/122oF. Да се съхранява извън обсега на деца. Да се използва само на открито или на добре проветриво място. Да не се впръска в очите. Да не се вдишва. Използвайте само по начина, упоменат по-горе. Умишлена злоупотреба като концентриране и вдишване на съдържанието на продукта, може да доведе до опасни и фатални последствия.

  ОПАКОВКА : 150 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *