Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  TEAM PRO

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на Be.live pro Система тестове за бременност -2 броя

  Be.live pro Система тестове за бременност -2 броя

  Система от 2 броя тестове: ранен (тест 1) и точен (тест 2) отговор. Разработени по специална технология RCI (Rapid Chromatographic Immunoassay). Гарантират 99.9% точност. Приложими по всяко време на денонощието. Притежават маркер за контролната линия, който показва точно къде трябва да се появи тя, за да е валиден резултатът. Практични за употреба, без необходимост от чашка или пипета. Предназначени за външна употреба и самостоятелно тестване.
  8,50 (BGN)
  Снимка на АЛВЕО СИЛ 60 капсули

  АЛВЕО СИЛ 60 капсули

  Алвео Сил е хранителна добавка под формата на капсули - комбинация от растителни екстракти и натурален силиций, създадена да подобрява и поддържа цялостното здраве на дихателната система. Добавката се грижи за здравословното състояние на горните и долните дихателни пътища, помага за естественото протичане на процесите в белите дробове и алвеолите, поддържа нормалното състояние на синусите. Естественият растителен екстракт от силиций се извлича от лимецови люспи по специална технология, която запазва неговите полезни свойства. Екстракцията е затворен и контролиран цикъл за отглеждане на лимец на 1700 м в Биосферен резерват "Западни Родопи". Включените билки и горски плодове, са типични за България и се отглеждат селективно в екологично чист район в Биосферен резерват " Странджа"
  76,80 (BGN)
  Снимка на ВИЗОЛОР 60 таблетки

  ВИЗОЛОР 60 таблетки

  ВИЗОЛОР е хранителна добавка, която е създадена за подобряване и поддържане здравето на очите и подобряване на зрението. Съставките в продукта са общо известни и познати с техните благоприятни свойства за здрави очи.
  27,70 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН С - C Vit 500 мг 10 таблетки за смучене

  ВИТАМИН С - C Vit 500 мг 10 таблетки за смучене

  C Vit Витамин С е хранителна добавка за възрастни под формата на таблетки за смучене с удължено освобождаване и с вкус на портокал. Витамин С има антивирусно и противовъзпалително действие. Без добавени оцветители.
  8,15 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН С - МАЛИНКА 10 смучещи таблетки

  ВИТАМИН С - МАЛИНКА 10 смучещи таблетки

  ВИТАМИН С - Малинка са таблетки за смучене с удължено освобождаване. Повишават жизнения тонус и подсилват имунната система. Съдействат за нормалното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия. Защитават клетките от оксидативен стрес и помагат за намаляване чувството на отпадналост и умора. Имат вкус на малина.
  7,50 (BGN)
  Снимка на ВИТАМИН С - ПОРТОКАЛЧО 10 смучещи таблетки

  ВИТАМИН С - ПОРТОКАЛЧО 10 смучещи таблетки

  ВИТАМИН С - ПОРТОКАЛ са таблетки за смучене с удължено освобождаване. Повишават жизнения тонус и подсилват имунната система. Съдействат за нормалното протичане на метаболитните процеси и производството на енергия. Защитават клетките от оксидативен стрес и помагат за намаляване чувството на отпадналост и умора. Имат вкус на портокал.
  6,90 (BGN)
  Снимка на Витамин С ампули извлек от Шипка 504 мг , 6 ампули

  Витамин С ампули извлек от Шипка 504 мг , 6 ампули

  C Vit Natural е мощен натурален имуностимулант в удобна ампула за пиене. Всяка доза C Vit Natural съдържа 504 mg натурален витамин С, добит от плодовете на шипка, и 100 mg прополис (екстракт). Течната формула на добавката ви гарантира оптимална усвояемост от организма и отлични резултати.
  13,40 (BGN)
  Снимка на Електронен апарат за кръвно NISSEI DS 11

  Електронен апарат за кръвно NISSEI DS 11

  Универсален и удобен – електронен автоматичен апарат за кръвно налягане NISSEI DS-11 е японски електронен апарат за мерене на кръвно налягане. Уредът е снабден с универсален маншет, който се поставя на предмишницата (над лакътя). Маншетът е подходящ за почти всяка ръка, тъй като обхваща бицепс с обиколка от 22 до 42 см в отпуснато състояние. NISSEI DS-11 дава прецизни и точни измервания с натискането само на един бутон.
  124,85 (BGN)
  Снимка на Електронен апарат за кръвно NISSEI DSK-1031

  Електронен апарат за кръвно NISSEI DSK-1031

  Най-добре продаващият се апарат за кръвно в Япония.Меренето на кръвното налягане никога не е било по – надеждно от сега! NISSEI DSK-1031 е първокласен японски електронен апарат за измерване на кръвно налягане в домашна обстановка. Системата за измерване на кръвното е оборудвана със стандартен ръкав, който се прикрепва около бицепса. Апаратът е лесен за употреба и разполага с надеждни индикатори, които оптимизират процеса на измерване на кръвното и пулса.
  199,70 (BGN)
  Снимка на Електронен апарат за кръвно NISSEI WSK-1011 китка

  Електронен апарат за кръвно NISSEI WSK-1011 китка

  Най-добре продаващият се апарат за измерване на кръвно налягане в Япония.NISSEI WSK-1011 е първокласен японски електронен апарат за измерване на кръвно налягане и пулс за китка. Уредът е предназначен за възрастни и деца над 12 години. С NISSEI WSK-1011 можете редовно да следите кръвното си налягане в комфорта на дома.
  124,85 (BGN)
  Снимка на МОБИЛОР за стави и кости 120 таблетки

  МОБИЛОР за стави и кости 120 таблетки

  МОБИЛОР оказва благоприятно въздействие върху здравето на ставите и костите. Препоръчителният дневен прием на този продукт осигурява 200 mg висококачествен колаген на ставния хрущял, който е ключов фактор за нормалната подвижност на ставите. Предлага се в опаковка от 120 таблетки.
  31,30 (BGN)
  НЕБРОВИДИН е хранителна добавка, която се използва като помощно средство при заболявания вследствие на възпален и увреден очен нерв. Ускорява естествените механизми за възстановяване на зрителния нерв. Допринася за по-бърза регенерация на нервните клетки. Комбинира ключови вещества, които възстановяват миелиновата обвивка на увредения нерв,подобряват предаването на нервни импулси,облекчават възпалението в засегнатата област.

  НЕБРОВИДИН 20 капсули

  НЕБРОВИДИН е хранителна добавка, която се използва като помощно средство при заболявания вследствие на възпален и увреден очен нерв. Ускорява естествените механизми за възстановяване на зрителния нерв. Допринася за по-бърза регенерация на нервните клетки. Комбинира ключови вещества, които възстановяват миелиновата обвивка на увредения нерв,подобряват предаването на нервни импулси,облекчават възпалението в засегнатата област.
  22,40 (BGN)
  Снимка на НЕБРОН 30 таблетки

  НЕБРОН 30 таблетки

  Неброн е доказан продукт, съдържащ ценни хранителни вещества, подпомагащи структурата и функцията на периферната нервна система. Ускорява физиологичните механизми за регенерация на периферната система чрез стимулиране на невронния метаболизъм. Допринася за по-бързото възстановяване на увредената миелинова обвивка на аксона и подобрява нервната проводимост.
  27,70 (BGN)
  Снимка на ПОРЕКСАН 60 таблетки

  ПОРЕКСАН 60 таблетки

  ПОРЕКСАН е хранителна добавка, която спомага за разширяване на кръвоносните съдове. Оказва благоприятен ефект върху кръвообращението и оросяването на мозъка и крайниците, като така подпомага паметта и концентрацията. ПОРЕКСАН допринася за нормалното функциониране на сърдечната, нервната и имунната система.
  26,99 (BGN)
  Снимка на ФЛОТЕН пробиотик 20 капсули

  ФЛОТЕН пробиотик 20 капсули

  ФЛОТЕН е пробиотик , който благоприятства нормалното състояние на стомашно-чревния тракт и стимулира нормалната перисталтика на червата. Този продукт допринася за правилното разграждане и усвояване на макро- и микронутриентите, подпомага имунната система и е подходящ за употреба по време и след антибиотично лечение. Тази мощна пробиотична формула, съчетава в себе си 10 различни микробиологични култури. Това обуславя многостранното синбиотично действие, което допринася за нормална стомашно-чревна функция. Във Флотен се съдържат 12.5 милиарда жизнени клетки на грам вещество. Специалната технология на добиване на суровината е причина за това пробиотичният комплекс да е устойчив на стомашни киселини и жлъчни соли.
  27,80 (BGN)