Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ТЕНДИВАЛ емулгел*100 мл

  Производител: ERBAGIL
  Tendival emulgel е иновативен продукт за ОЗОНОТЕРАПИЯ при болка и възпаление от травматичен, артритен и ревматичен произход. В Тендивал патентованата формула OZOILE, която има изразено противовъзпалително и регенериращо действие, е комбинирана със съставки с доказани обезболяващи, антиревматични, противовъзпалителни и възстановяващи свойства. Тендивал овладява възпалението също толкова ефективно както популярните противовъзпалителните лекарствените продукти за локално приложение, но eдновременно с това той прави много повече.
  Складова единица: 45326
  22,75 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  В Тендивал патентованата формула OZOILE®, която има изразено противовъзпалително и регенериращо действие, е комбинирана със съставки с доказани обезболяващи, антиревматични, противовъзпалителни и възстановяващи свойства като дяволски нокът, глюкозамин, арника, босвелия, бромелаин и др.

  Тендивал овладява възпалението също толкова ефективно както популярните противовъзпалителните лекарствените продукти за локално приложение, но eдновременно с това той прави много повече. Чрез регенеративните свойства на OZOILE® Тендивал стимулира по-бързото възстановяване на увредените тъкани в мускулите, сухожилията и ставите. Тендивал повлиява не само възпалението и отока, но и кръвонасядането и лезиите на мускулите и сухожилията. Именно затова клиничният опит показва по-добри резултати на лечението с Тендивал при продължителна терапия.

  Тендивал няма противопоказания и може да се използва от най-ранна детска възраст, от бременни и кърмещи жени, както и от пациенти със сърдечни заболявания. Употребата му не е показала проява на странични ефекти.

  Тендивал може да се прилага при различни физиотерапевтични процедури – диатермия, ултразвук, електрофореза, магнитотерапия и ударно-вълнова терапия.

  СЪСТАВ: активни съставки: OZOILE (Стабилни озониди с витамин Е ацетат), екстракт от корени на Дяволски нокът (Harpagophytum Procumbens), екстракт от цвят на Планинска арника (Arnica Montana), бромелаин, екстракт от листа на касис (Ribes Nigrum), пантенол, ментол, глюкозамин, хидролизирани гликозаминогликани, глицерин, екстракт от индийски тамян (Boswellia Serrata).

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Продукт за локална употреба. Нанесете Тендивал Емулгел върху засегнатата област и масажирайте до пълно абсорбиране. По време на острата фаза прилагайте ТЕНДИВАЛ Емулгел два или три пъти дневно. По време на поддържащата фаза прилагайте продукта веднъж или два пъти дневно. Периодът на лечение варира в зависимост от бързината на терапевтичния отговор.

  Опаковка : 100 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *