Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  УРИМИЛ МАГ капсули*30

  Производител: NATURPHARMA
  УРИМИЛ МАГ за нормалната сърдечна и мускулна функция и поддържане на електролитния баланс. Уримил Маг допринася за нормалната сърдечна (тиамин) и мускулна функция (магнезий ) и поддържане на електролитния баланс (магнезий). Уримил Маг подхранва сърцето и мускулите с магнезий, коензим Q10 и съдържа калий под формата на калиев цитрат. С активната си формула Уримил Маг спомага за намаляване на чувството на отпадналост и умора и за нормалното протичане на метаболизма.
  21,65 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Активни съставки

  Магнезиевият оксид е неорганична сол на минерала магнезий, образувана с йони на магнезий и кислород. Магнезиевият оксид се характеризира с високо съдържание на магнезий. Магнезиевият оксид е лесен за усвояване и предотвратява прекомерното образуване на стомашна киселина, което спира дразненето на стомаха от приема на таблетки. Подпомага мускулната дейност и функционирането на сърдечно-съдовата система. Магнезият е основен компонент на ДНК и е необходим за над 300 метаболитни процеса в тялото. Помага за поддържане на нормалната мускулна и нервна функция,
  както и нормален сърдечен ритъм.

  Коензим Q10 е жизненоважно витаминоподобно химично вещество, което се намира във всички живи организми и растения. То е основен компонент на всяка клетка от човешкия организъм и е нужно за нормалното протичане на жизненоважни процеси в него. Най-висока концентрация от него има в органите, които изразходват значително количество енергия – в сърцето, черния дроб и мускулите. Коензим Q10 играе важна роля в процеса на производство на енергия, подпомага правилната сърдечно-съдова дейност и подобрява транспорта на кислород в клетките, като по този начин подобрява дихателната функция.

  Пиридоксин хидрохлорид допринася за нормалното функциониране на нервната система и нормален метаболизъм на протеините и аминокиселините.

  Тиаминов хидрохлорид допринася за нормалното функциониране на нервната система, мускулите и сърцето, както и нормалния метаболизъм на въглехидратите.

  Калиев цитрат - недостигът на калий в организма може да предизвика симптоми като слабост и хронична умора. Калият е отговорен за нормалното функциониране на организма на клетъчно ниво. Комбинация от калий и магнезий подпомагаща здравето на сърцето, кръвоносната система, опорно-двигателната и нервната система.

  Състав Уримил Маг Количество в 1 капсула / 1 капсула осигурява :

  - Магнезиев оксид (60% магнезий) 325,84 mg осигурява 245,5 магнезий (65% NRV) ;
  - Магнезиева сол на лимонената киселина (магнезиев цитрат) (мин. 30% магнезий)166,67 mg ;
  - Коензим Q10 (убликвинон) (100% коензим Ql0) 20 mg ;

  - Пиридоксин хидрохлорид (82,26943% витамин В6) 3,04 mg осигурява 2,5 мг Витамин В6 (178,5% NRV*) ;
  - Тиаминов хидрохлорид (78,475 % витамин B1) 1,41 mg осигурява 1,1 мг витамин В1 (100% NRV*)

  * NRV = референтни хранителни стойности / Не съдържа ГМО | Не съдържа алергени/

  Състав: Магнезиев оксид (60 % магнезий), магнезиева сол на лимонената киселина (магнезиев цитрат) (мин. 30 % магнезий), регулатор на киселинността (калиев цитрат), коензим Q10 (убликвинон) (100%коензим Ql0), пиридоксин хидрохлорид (82,26943% витамин В6), тиаминов хидрохлорид (78,475% витаминB1), запълващ агент (микрокристална целулоза), антислепващ агент (магнезиева сол на мастни киселини), червени
  желатинови
  капсули (желатин, червен железен оксид).

  Указания за употреба / Препоръчителна доза за дневен прием: По 1 капсула дневно

  Противопоказания: Да не се използва при бременност, кърмене и от деца под 6 години. Да не се употребява при свръхчувствителност към някоя от съставките.

  Предупреждения: Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Хранителната добавка да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се съхранява на място, недостъпно за малки деца.

  Опаковка: 30 капсули

  Поради наличието на суровини от естествен произход в състава, в различните произведени партиди могат да се наблюдават леки органолептични разлики (цвят, мирис и вкус), които не влияят на качеството на продукта.

  Производител: Plantapol – Spain, C/G 18, Pol.Malpica – Alfinden, La Puebla Del Alfinden Zaragoza, Spain
  Дистрибутор: „Натурфарма България” ЕООД, гр. София, ул. Янко Софийски 21

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *