Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ВАГИНАЛНИ ефервесцентни душ таблетки*10 Биоклин

  Производител: Bioclin BV
  БиоКлин Мулти-Гин таблетки се използват за поддържане на вагинална хигиена. Съдържат съставки, които поддържат растежа на лактобацилите, а екстрактът от Алое оптимизира състоянието на тъканите. В комбинация с Multi-Gyn Вагинален душ, ефервесцентните таблетки осигуряват оптимална интимна хигиена, профилактика на вагинални инфекции и облекчаване на оплаквания като сърбеж, възпаление, парене, секреция и/или неприятна миризма.
  17,90 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  За основна интимна хигиена. Подпомага растежа на лактобацилите и оптимизира естественото състояние на влагалището. Нормализира вагиналната секреция. Облекчава вагинални оплаквания като сърбеж, възпаление, парене, секреция и/или неприятна миризма. Спомага за профилактика на вагинални проблеми и подпомага лечението на вагинални инфекции като гъбични и бактериални инфекции.

  Прилагат се вагинално, разтворени в топла вода, с помощта на Мулти-Ген вагинален душ. Разтворете една таблетка с топла вода в контейнера на вагиналния душ.

  Прикрепете апликатора на душ-бутилката  и го въведете във вагината. При стискане на бутилката внимателно и докрай вагината се почиства с течността.

  Противопоказания:

  Свръхчувствителност към някоя от съставките на продукта.

  Специални предупреждения:

  В случаи на упорити оплаквания, винаги се обръщайте към своя лекар.

  Колко често трябва да се използват БиоКлин Мулти-Гин таблети?

  Честотата на употреба зависи от индивидуалното състояние на влагалището, от начина на живот, сексуалната активност, наличие на менструация и т.н. За добра вагинална хигиена обикновено е достатъчно да се използва Мулти-Гин вагинален душ с Мулти-Гин таблетки един път седмично.

  Когато е необходима допълнителна хигиена напр. менструация или за профилактика на вагинален дискомфорт е препоръчителна промивка с Мулти-Гин таблетки три пъти седмично /през ден/

  За облекчаване на вагиналните проблеми и за поддържане на лечението при вагинални  инфекции е препоръчително да се използва два пъти дневно за 5 дни.

  Какви нежелани реакции може да предизвика употребата на БиоКлин Мулти-Гин таблети?

  При съобразена с изискванията употреба не се очаква проявата на нежелани реакции. Този продукт не съдържа хормони, консерванти, аромати или токсични вещества.

  Бременност и кърмене:

  Няма данни за вредно въздействие на продукта по време на бременност и кърмене.

  Опаковка: 10 бр. вагинални ефервесцентни таблетки

  Производител:
  Bioclin Bv, Нидерландия

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *