Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  WÖRWAG Pharma GmbH & Co. KG

  WÖRWAG Pharma GmbH & Co. KG е немска фармацевтична компания с международна дейност, която работи успешно в над 35 държави в Източна и Централна Европа, Южна Америка и Азия.
  Фирмата разработва и разпространява продукти, предназначени за лечение на захарен диабет и неговите усложнения, лечение на редица кардиологични и сърдечно-съдови заболявания, анемия, неврологични заболявания и др.
  Продуктовата гама на WÖRWAG Pharma включва лекарства по лекарско предписание, лекарства без рецепта и хранителни дoбавки.

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Витамин В12 Анкерман 1 000 микрограма обвити таблетки съдържа цианокобаламин, известен като витамин В12. Той се използва за лечение на лек до умерен дефицит на витамин В12.Витамин В12 Анкерман е предназначен за деца на и над 6 годишна възраст, юноши и възрастни.

  ВИТАМИН B 12 АНКЕРМАН 1000 микрограма таблетки*50

  Витамин В12 Анкерман 1 000 микрограма обвити таблетки съдържа цианокобаламин, известен като витамин В12. Той се използва за лечение на лек до умерен дефицит на витамин В12. Витамин В12 Анкерман е предназначен за деца на и над 6 годишна възраст, юноши и възрастни.Повечето хора приемат достатъчно витамин В12 с храната, но ако сте били подложени на операция на стомаха или червата или ако имате някакви стомашно-чревни заболявания, или сте на строга диета, може да не абсорбирате достатъчно витамин В12.
  31,10 (BGN)
  Капсамол Долор 0,05% крем е лекарствен продукт, който принадлежи към групата лекарства, използвани като локални (местни) обезболяващи и съдържа Капсаицин, основен компонент на люти пиперки, гъст стандартизиран екстракт.

  КАПСАМОЛ Долор крем 0,05 %*40 гр

  Капсамол Долор 0,05% крем е лекарствен продукт, който принадлежи към групата лекарства, използвани като локални (местни) обезболяващи и съдържа Капсаицин, основен компонент на люти пиперки, гъст стандартизиран екстракт. Този лекарствен продукт се използва за намаляване на болки в ходилото/долната част на крака причинени от хронично болково увреждане на нерва от диабет (полиневропатия) при възрастни.Прилагането на този продукт е ефективно само като част от обща трапевтична концепция. То само не може да излекува уврежданията на нерва.
  12,25 (BGN)
  Lagosa® от Woerwag Pharma оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Използва се при заболявания като токсични увреждания, хронично възпаление, цироза, стеатоза и др.

  ЛАГОЗА 150 мг Силимарин таблетки*50

  Lagosa® от Woerwag Pharma оказва благоприятен ефект върху функциите на черния дроб. Използва се при заболявания като токсични увреждания, хронично възпаление, цироза, стеатоза и др.
  24,00 (BGN) 20,40 (BGN)
  Милгамма обвити таблетки е лекарство, което съдържа две активни съставки. Те се наричат Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин).

  МИЛГАММА 50 мг/ 250 микрограма таблетки*100

  Милгамма обвити таблетки е лекарство, което съдържа две активни съставки. Те се наричат Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин). Една обвита таблетка съдържа 50 mg бенфотиамин и 250 микрограма цианокобаламин за перорално приложение. Това лекарство е за възрастни. Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на следните заболявания: при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.
  61,40 (BGN)
  Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на следните заболявания: при заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.

  МИЛГАММА 50 мг/ 250 микрограма таблетки*20

  Милгамма обвити таблетки е лекарство, което съдържа две активни съставки. Те се наричат Витамин В1 (бенфотиамин) и Витамин В12 (цианокобаламин). Една обвита таблетка съдържа 50 mg бенфотиамин и 250 микрограма цианокобаламин за перорално приложение. Това лекарство е за възрастни. Милгамма обвити таблетки се използва в комплексното лечение на заболяване или увреждане на нерви (например поради диабет и злоупотреба с алкохол), болка или възпаления на нерва, херпес зостер, парези на лицевите нерви, увреждания на сърдечния мускул, вследствие на дефицит на витамин В1, ревматични оплаквания, мускулни болки, при симптоми на силен стрес и в период на възстановяване.
  12,30 (BGN)
  Милгамма Протект 300 мг филмирани таблетки се използва при лечение и профилактика на клинични състояния, дължащи се на дефицит на витамин B1 (напр. невропатии и сърдечно-съдови заболявания), в случаите когато тези състояния не се повлияват от диета.

  МИЛГАММА Протект 300 мг таблетки*30

  Милгамма Протект 300 мг филмирани таблетки e лекарствен продукт, съдържащ витамин. Бенфотиамин е мастно-разтворима форма на витамин B1 (тиамин). Милгамма Протект 300 мг филмирани таблетки се използва при лечение и профилактика на клинични състояния, дължащи се на дефицит на витамин B1 (напр. невропатии и сърдечно-съдови заболявания), в случаите когато тези състояния не се повлияват от диета. Лечение на диабетна и алкохолна полиневропатия.Клинично диагностициран дефицит на витамин B1 може да възникне в случаи на: неправилна или неадекватна диета и хранене,продължително парентерално хранене (венозно хранене) ,постене ,хемодиализа,малабсорбция – нарушение, при което съставките на храната не се абсорбират правилно в тънките черва,хроничен алкохолизъм ,повишени нужди от витамин B1 (напр. при бременност и кърмене).Милгамма Протект 300 mg филмирани таблетки се използва и за лечение на невропатии и сърдечно-съдови нарушения, които са резултат от дефицит на витамин B1.
  35,30 (BGN)
  Синтривал спомага за поддържането на нормалното здраво състояние на тромбоцитите и намалява тромбоцитната агрегация (слепване).Така се поддържа нормален поток на кръв в съдовете.Нормалният кръвоток повлиява също и оросяването на тъканите и органите (например мозък, сърце, крайници).

  СИНТРИВАЛ таблетки*30

  Синтривал спомага за поддържането на нормалното здраво състояние на тромбоцитите и намалява тромбоцитната агрегация (слепване).Така се поддържа нормален поток на кръв в съдовете.Нормалният кръвоток повлиява също и оросяването на тъканите и органите (например мозък, сърце, крайници).
  27,20 (BGN)
  Снимка на СОЛИГАММА 1000 IU таблетки *50

  СОЛИГАММА 1000 IU таблетки *50

  Солигамма 1 000 IU таблетки съдържа витамин D3, който регулира усвояването и метаболизма на калций, както и включването на калций в костната тъкан.Солигамма 1 000 IU таблетки се използва за профилактика на дефицит на витамин D при здрави лица с известен риск, без заболявания или нарушения, свързани с абсорбция (не трябва да имате стомашно-чревно нарушение, свързано с абсорбцията на витамин D в червата),поддържащо лечение на остеопороза (изтъняване на костите).
  12,99 (BGN)
  Снимка на ФЕРО - ФОЛГАММА НЕО 114мг/0,8 мг , 100 таблетки

  ФЕРО - ФОЛГАММА НЕО 114мг/0,8 мг , 100 таблетки

  Феро-Фолгамма Нео се препоръчва при лечение на анемия причинена от едновременен дефицит на желязо и фолиева киселина, както и за профилактика на такъв дефицит по време на бременност.
  25,20 (BGN)
  Снимка на ФЕРО - ФОЛГАММА НЕО 114мг/0,8 мг , 50 таблетки

  ФЕРО - ФОЛГАММА НЕО 114мг/0,8 мг , 50 таблетки

  Феро-Фолгамма Нео се препоръчва при лечение на анемия причинена от едновременен дефицит на желязо и фолиева киселина, както и за профилактика на такъв дефицит по време на бременност.
  12,00 (BGN)
  За лечение на състояния на цинков дефицит в случай, когато те не могат да бъдат излекувани с обичайното хранене.

  ЦИНКОРОТ 25 мг таблетки*50

  Цинкорот 25 mg таблетки е цинкова добавка. За лечение на състояния на цинков дефицит в случай, когато те не могат да бъдат излекувани с обичайното хранене. Цинкът играе важна роля за имунната функция,целостта на кожата,заздравяването на раните,вкуса и мириса,тиреоидната функция,растежа и развитието,узряването на тестисите,неврологичната функция и инсулиновото действие (инсулинът е хормон, който регулира енергийния и глюкозния метаболизъм). Цинкът е необходим за нормалното развитие и физиологията на мозъка. Неговият недостиг или излишък в организма води до промени в поведението, ненормално развитие на централната нервна система и неврологично заболяване.
  21,60 (BGN)