Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Алое Вера Био сок 99,8% *330 мл Абофарма

    Производител: Abopharma
    Био сок от Алое Вера ще ви помогне за подобряване на функцията на храносмилателната система. Много полезен продукт за повишаване на имунитета и укрепва защитните сили на организма.
    Складова единица: 39256
    15,40 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Сокът от сърцевината на Алое Вера е безценен дар от боговете, даващ на тялото скъпоценни градивни вещества. Съдържа около 160 известни съставки полезни за организма. Изследователи откриват, че Алое Вера е познато в китайската и индийската култура. Използвали са го гръцки и римски лечители като Диоскорид и Плиний Старши. За него Парацелз казва: "Алое е златният сок". В Библията пише "Алое, смирна и тамян". Използва се в Аюрведа. Може да се приема от диабетици и онкоболни.

    СЪСТАВ: 99,8% чист органичен сок от Алое Вера (Barbadensis Miller), стабилизиран с лимонена и аскорбинова киселина.

    Препоръчителен прием: Насладете се на пресния, богат на витамини,чист натурален сок от сърцевината на листата на Алое Вера. Консумирайте го 3 пъти дневно по 20 ml самостоятелно или смесен с вода или друг сок.

    Важно: Да не се надвишава препоръчителната дневна доза. Тази хранителна добавка не е заместител на балансираното и разнообразно хранене и здравословен начин на живот.

    Съхранение: Съхранявайте на хладно, сухо и тъмно място, недостъпно за малки деца. След отваряне, съхранявайте шишето в хладилник и изконсумирайте сока бързо. Може да се приема от диабетици и онкоболни.

    Нетно количество: 330 ml e

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *