Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ВОДА ЗА УСТА

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на ВОДА ЗА УСТА С РАТАНИЯ 300 мл

  ВОДА ЗА УСТА С РАТАНИЯ 300 мл

  Ratanhia Mundspülung на немската компания Bärbel Drexel е висококачествена билкова вода за уста, която осигурява пълноценна грижа за венците.Този природен продукт освежава дъха за дълго време и поддържа естествения баланс на устната флора. А специалната смес от натурални етерични масла има антибактериален и противовъзпалителен ефект.
  30,43 (BGN)
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ РАЗТВОР ЗА УСТА 150 мл

  ГЕНГИГЕЛ РАЗТВОР ЗА УСТА 150 мл

  Gengigel вода за уста е подходящ за поддържане на здравето в устната кухина, затова се препоръчва да се използва като част от ежедневната хигиена на устната кухина. Ефективната, практична и безопасна вода за изплакване на устата действа равномерно върху цялата повърхност на устната лигавица.
  22,50 (BGN)
  Глимбакс е показан за симптоматично лечение на възпаления на устната кухина, придружени с болка (например: гингивити, стоматити, фарингити), както и болки вследствие лечение или вадене на зъб.

  ГЛИМБАКС промивка за уста*200 мл

  Глимбакс е нестероидно противовъзпалително средство за оромукозно приложение. Глимбакс съдържа Диклофенак, активно вещество със силно изразени болкоуспокояващи и противовъзпалителни свойства. Глимбакс е показан за симптоматично лечение на възпаления на устната кухина, придружени с болка (гингивити, стоматити, фарингити), както и болки вследствие лечение или вадене на зъб.
  16,80 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ Breath Ежедневна вода за уста при лош дъх*500 мл

  ЕЛУДРИЛ Breath Ежедневна вода за уста при лош дъх*500 мл

  Водата за уста ELUDRIL Breath незабавно неутрализира летливите серни съединения, отговорни за лошия дъх в продължение на 12 часа¹. Със своя ултра свеж ментов вкус, Eludril Breath осигурява интензивно и дълготрайно усещане за свежест!
  23,20 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ Care Антиплакова вода за уста*500 мл

  ЕЛУДРИЛ Care Антиплакова вода за уста*500 мл

  Eludril Care вода за уста намалява индекса на зъбната плака със 74,9%¹ след 3 седмична употреба, като се използва два пъти дневно, за да се чувствате добре в компанията на другите! При употреба сутрин и вечер след миене на зъбите тя спомага за поддържане на здрави венци и зъби.
  17,50 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ Classic Вода за уста при кървящи венци*200 мл

  ЕЛУДРИЛ Classic Вода за уста при кървящи венци*200 мл

  Със своето успокояващо и антибактериално действие, водата за уста Eludril Classic спомага за поддържане на добра орална хигиена след пародонтално лечение или в допълнение към него, както и при специфични ситуации като: раздразнени и кървящи венци, най-честата причина за което е натрупването на плака , носене на ортодонтски апарати или при поставяне на импланти. Eludril Classic спомага за поддържането на добра орална хигиена, намалява дискомфорта при раздразнени венците и се бори с натрупването на зъбна плака.
  17,70 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ Classic Вода за уста при кървящи венци*500 мл

  ЕЛУДРИЛ Classic Вода за уста при кървящи венци*500 мл

  Със своето успокояващо и антибактериално действие, водата за уста Eludril Classic спомага за поддържане на добра орална хигиена след пародонтално лечение или в допълнение към него, както и при специфични ситуации като: раздразнени и кървящи венци, най-честата причина за което е натрупването на плака , носене на ортодонтски апарати или при поставяне на импланти. Eludril Classic спомага за поддържането на добра орална хигиена, намалява дискомфорта при раздразнени венците и се бори с натрупването на зъбна плака.
  30,90 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ EluPerio Антибактериална вода за уста*300 мл

  ЕЛУДРИЛ EluPerio Антибактериална вода за уста*300 мл

  Съставът на водата за уста EluPerio спомага за намаляване натрупването на плака (намалява с 81,7% според проучване, проведено върху 42 потребители¹) и спомага за поддържане на здрави венци. Без алкохол, идеален при пародонтални лечения, концентрация от 0,12% хлорхексидин, подходяща за пациенти с импланти и брекети. Готовата за употреба вода за уста EluPerio може да се използва 21 дни.
  11,99 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ Gums Ежедневна вода за раздразнени венци*500 мл

  ЕЛУДРИЛ Gums Ежедневна вода за раздразнени венци*500 мл

  Водата за уста Eludril Gums успокоява и почиства чувствителните венци ежедневно. Допълва ползите от четкането за по-добра борба срещу зъбната плака, основната причина за дискомфорт на венците (стягане, чувствителност, дразнене и др.), за 12 часа³. Венците стават два пъти по-малко чувствителни след 3 седмици употреба¹.
  16,40 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ Intense Ежедневна вода за уста*500 мл

  ЕЛУДРИЛ Intense Ежедневна вода за уста*500 мл

  Качества, които водата за уста Eludril Intense спомага да се разширят, благодарение на интензивната си, дълготрайна свежест. Благодарение на ментовия си аромат тя е една от най-популярните хигиенни грижи два пъти дневно. Като ограничава развитието на бактерии и образуването на зъбна плака (-74% след 3 седмици употреба)¹, тя осигурява стимулиращо и ободряващо усещане за чистота.
  16,04 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ Ortho Ежедневна ортодонстка вода за уста*500 мл

  ЕЛУДРИЛ Ortho Ежедневна ортодонстка вода за уста*500 мл

  Със своето антиплаково и реминерализиращо действие, Eludril Ortho улеснява хигиената на хора с ортодонтски апарат и освежава дъха. Спомага за поддържането на здрави зъби и венци, допълва миенето и предпазва от дискомфорта, свързан с натрупването на плака.
  16,20 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ PROTECT Ежедневна вода за уста*500 мл

  ЕЛУДРИЛ PROTECT Ежедневна вода за уста*500 мл

  ЕЛУДРИЛ PROTECT е освежаващата и грижовна стъпка, която да включите в сутрешната и вечерната си рутина! Тази ежедневна вода за уста, използвана два пъти дневно, спомага за намаляване на зъбната плака¹ още при първата употреба, подсилва венците² и укрепва емайла¹, благодарение на Fluorinol. Допълнителният ѝ бонус? Приятен ментов аромат, който Ви кара да искате да я използвате!
  16,40 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ Sensitive Ежедневна вода за уста*500 мл

  ЕЛУДРИЛ Sensitive Ежедневна вода за уста*500 мл

  Водата за уста Eludril Sensitive предпазва зъбите от чувствителност и помага за ежедневното укрепване и защита на емайла. Тя допълва ползите от миенето на зъбите и ограничава чувството на дискомфорт (свързано с чувствителността към горещо и студено). Зъбите стават 4 пъти по-малко чувствителни след 4 седмици ежедневна употреба¹.
  16,35 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ WHITE Ежедневна вода за уста*500 мл

  ЕЛУДРИЛ WHITE Ежедневна вода за уста*500 мл

  Водата за уста Eludril White е отговорът на Eludril на необходимостта от поддържане на естествената белота на зъбите¹ и укрепване на емайла². Допълнителният бонус: основен навик за чиста и здрава уста, тази избелваща вода за уста ограничава свързването на оцветяващи агенти върху емайла¹ и намалява образуването на зъбна плака³.
  15,99 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА CLASSIC 90 мл

  ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА CLASSIC 90 мл

  Вода за уста за разреждане.Клинично доказана ефикасност.Почиства и успокоява.Освежаващ вкус.
  10,49 (BGN)