Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ВОДА ЗА УСТА

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на ВОДА ЗА УСТА С РАТАНИЯ 300 мл

  ВОДА ЗА УСТА С РАТАНИЯ 300 мл

  Ratanhia Mundspülung на немската компания Bärbel Drexel е висококачествена билкова вода за уста, която осигурява пълноценна грижа за венците.Този природен продукт освежава дъха за дълго време и поддържа естествения баланс на устната флора. А специалната смес от натурални етерични масла има антибактериален и противовъзпалителен ефект.
  30,43 (BGN)
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ РАЗТВОР ЗА УСТА 150 мл

  ГЕНГИГЕЛ РАЗТВОР ЗА УСТА 150 мл

  Gengigel вода за уста е подходящ за поддържане на здравето в устната кухина, затова се препоръчва да се използва като част от ежедневната хигиена на устната кухина. Ефективната, практична и безопасна вода за изплакване на устата действа равномерно върху цялата повърхност на устната лигавица.
  22,50 (BGN)
  Глимбакс е показан за симптоматично лечение на възпаления на устната кухина, придружени с болка (например: гингивити, стоматити, фарингити), както и болки вследствие лечение или вадене на зъб.

  ГЛИМБАКС промивка за уста*200 мл

  Глимбакс е нестероидно противовъзпалително средство за оромукозно приложение. Глимбакс съдържа Диклофенак, активно вещество със силно изразени болкоуспокояващи и противовъзпалителни свойства. Глимбакс е показан за симптоматично лечение на възпаления на устната кухина, придружени с болка (гингивити, стоматити, фарингити), както и болки вследствие лечение или вадене на зъб.
  15,30 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА PROTECT 500 мл

  ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА PROTECT 500 мл

  Цялостна защита на зъбите и венците . Без съдържание на алкохол!
  12,26 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА CLASSIC 200 мл

  ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА CLASSIC 200 мл

  Вода за уста за разреждане.Клинично доказана ефикасност.Почиства и успокоява.Освежаващ вкус.
  17,70 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА CLASSIC 90 мл

  ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА CLASSIC 90 мл

  Вода за уста за разреждане.Клинично доказана ефикасност.Почиства и успокоява.Освежаващ вкус.
  10,49 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА INTENSE 500 мл

  ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА INTENSE 500 мл

  Интензивно свежо усещане. С клинично доказан антиплаков ефект. Без съдържание на алкохол. Охлаждащата технология в комбинация със силния ментов вкус осигурява усещане за интензивна и дълготрайна свежест.Предотвратява натрупването на бактерии, свързани с натрупването на зъбна плака, зъбен камък и появата на лош дъх.Допълва стандартното измиване на зъби, особено в труднодостъпни зони.
  16,04 (BGN)
  Снимка на ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА WHITE 500 мл

  ЕЛУДРИЛ ВОДА ЗА УСТА WHITE 500 мл

  Предотвратява преоцветяването на зъбите.Защитена и блестяща усмивка. Клинично доказан антиплаков ефект. Без съдържание на алкохол.
  15,99 (BGN)
  Лакалут АКТИВ вода за уста се препоръчва да се използва преди или след миенето на зъбите с паста, както и между измиванията, т.е. през деня – след хранене, например. Това ще възпрепятства образуването на зъбен камък, което пък води до доброто поддържане на венците. Не съдържа алкохол!

  ЛАКАЛУТ АКТИВ ВОДА ЗА УСТА СРЕЩУ ПЛАКИ 300МЛ

  Лакалут АКТИВ вода за уста се препоръчва да се използва преди или след миенето на зъбите с паста, както и между измиванията, т.е. през деня – след хранене, например. Това ще възпрепятства образуването на зъбен камък, което пък води до доброто поддържане на венците. Не съдържа алкохол!
  8,25 (BGN)
  Снимка на ЛАКАЛУТ ЗАЩИТА ОТ ЗЪБЕН КАМЪК МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА 500МЛ

  ЛАКАЛУТ ЗАЩИТА ОТ ЗЪБЕН КАМЪК МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА 500МЛ

  Лакалут Мицеларна вода за уста ЗАЩИТА ОТ ЗЪБЕН КАМЪК с иновативна мицеларна технология. Осигурява свеж дъх, потиска образуването на зъбен камък, предпазва венците от кървене. С екзотичен аромат на замразено манго.
  9,70 (BGN)
  Снимка на ЛАКАЛУТ ИЗБЕЛВАЩА МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА 500МЛ

  ЛАКАЛУТ ИЗБЕЛВАЩА МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА 500МЛ

  Лакалут Мицеларна вода за уста ИЗБЕЛВАЩА с иновативна мицеларна технология. Нежен избелващ ефект без да уврежда емайла на зъбите. Предотвратява нови оцветявания, освежава дъха.
  9,70 (BGN)
  Снимка на ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА МУЛТИ ЕФЕКТ 500МЛ

  ЛАКАЛУТ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА МУЛТИ ЕФЕКТ 500МЛ

  Лакалут Мицеларна вода за уста МУЛТИ ЕФЕКТ с иновативна мицеларна технология. Перфектна цялостна защита на зъбите, междузъбните пространства и венците.
  9,70 (BGN)
  Снимка на ЛАКАЛУТ ПРИ ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА 500МЛ

  ЛАКАЛУТ ПРИ ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА 500МЛ

  Лакалут Мицеларна вода за уста при чувствителни зъби с иновативна мицеларна технология. Ефективна помощ при болезнено чувствителни зъби и венци. За дълготраен свеж дъх на ментол и евкалипт.
  9,99 (BGN)