Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ГЕЛ ЗА ВЕНЦИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на ГЕНГИГЕЛ ГЕЛ 20 мл

  ГЕНГИГЕЛ ГЕЛ 20 мл

  Gengigel гел е особено подходящ за по-лесно достъпни места в устната кухина в случай на остри състояния на пародонтоза ,гингивит, афти и други язви в устната кухина. Съдържа хиалуронова киселина, подходяща за незабавна помощ при облекчаване на симптомите на възпаление на пародонталната тъкан.
  22,50 (BGN)
  Снимка на ЕЛГИДИУМ Clinic Sensileave гел за дентинова свръхчувствителност*30 мл

  ЕЛГИДИУМ Clinic Sensileave гел за дентинова свръхчувствителност*30 мл

  ELGYDIUM CLINIC Sensileave Гел, който бързо и трайно облекчава чувствителността към топлина, студ, сладко... Това е медицинско изделие. Облекчава болката още след първата употреба. Защитен филм. Накрайник с дозатор. LGYDIUM Clinic Sensileave гел действа от първото приложение, осигурявайки незабавно облекчаване на болката.
  14,80 (BGN)
  Снимка на ЕЛУГЕЛ Гел за уста с хлорхексидин*40 мл

  ЕЛУГЕЛ Гел за уста с хлорхексидин*40 мл

  Elugel гел за уста може да се използва, когато хората нямат възможност дапочистват своите зъби ефективно. Когато миенето на зъбите е възможно, гелът не замества миенето на зъби след всяко хранене. Почиства и спомага за намаляване на натрупването на плака.
  14,60 (BGN)
  Снимка на ПАРОДИУМ Гингивален гел за чувствителни венци*50 мл

  ПАРОДИУМ Гингивален гел за чувствителни венци*50 мл

  Parodium гел за венци е ефективен срещу зъбната плака, освежава дъха и предлага истинско успокоение за венците (100% от анкетираните усещат това след три седмици употреба на Parodium¹). Формулата му включва хлорхексидин с антибактериални свойства и екстракт от ревен, използван от няколко хиляди години като средство за успокояване на дразненето.
  14,60 (BGN)