Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ГРИЖА БЕЗ ОТМИВАНЕ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на DERCOS Aminexil Clinical 5 Мултиактивна третираща грижа против косопад за жени, 12 ампули х 6ml VICHY

    DERCOS Aminexil Clinical 5 Мултиактивна третираща грижа против косопад за жени, 12 ампули х 6ml VICHY

    Ексклузивно съчетание от Aminexil, молекула против косопад с клинично доказана ефикасност, с 5 активни съставки, за подсилено действие. [ОТ КОРЕНА] Подпомага по-доброто закотвяне на косъма в скалпа. [ДО ВЪРХА] Заздравява и подсилва фибрите. [+ НОВО ДЕЙСТВИЕ ЗА УКРЕПВАНЕ НА СКАЛПА] Намалява микро-дисбаланса и усилва устойчивостта на скалпа. Формат за еднократна доза; апликатор за прецизно нанасяне. Немазен, не лепне, бързопопиваща текстура. Оптимална поносимост. Хипоалергенен, тестван върху чувствителен скалп.
    115,50 (BGN)
    Снимка на DERCOS Aminexil Clinical 5 Мултиактивна третираща грижа против косопад за мъже, 12 ампули х 6ml VICHY

    DERCOS Aminexil Clinical 5 Мултиактивна третираща грижа против косопад за мъже, 12 ампули х 6ml VICHY

    Ексклузивно съчетание от Aminexil, молекула против косопад с клинично доказана ефикасност с 5 активни съставки, за подсилено действие. [ОТ КОРЕНА] Подпомага по-доброто закотвяне на косъма в скалпа. [ДО ВЪРХА] Заздравява и подсилва фибрите. [+ НОВО ДЕЙСТВИЕ ЗА УКРЕПВАНЕ НА СКАЛПА] Намалява микро-дисбаланса и усилва устойчивостта на скалпа. Формат за еднократна доза, апликатор за прецизно нанасяне. Немазен, не лепне, бързопопиваща текстура. Оптимална поносимост. Хипоалергенен, тестван върху чувствителен скалп.
    105,05 (BGN)
    Снимка на Dercos Densi-Solutions Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса 100ml VICHY

    Dercos Densi-Solutions Концентрат с уплътняващ ефект за тънка и слаба коса 100ml VICHY

    Концентратът действа интензивно върху скалпа за по-силна и гъста коса след всяко нанасяне. След 1 употреба: Косата е по-плътна (шампоан + балсам + концентрат). 80% от потребителите забелязват косата си по-плътна след 2 седмици. 90% твърдят, че косата им е по-силна. Клинично доказана ефективност върху плътността на косата в независим изследователски център.
    83,99 (BGN)
    Alpecin Liquid тоник против косопад с кофеинов комплекс, който укрепва корените на косата и намалява косопада. Поддържа живи корените и подпомага тяхната фаза на растеж, като удължава генетично заложеното време.

    АЛПЕЦИН ТОНИК ПРОТИВ КОСОПАД 200 мл

    Alpecin Liquid тоник против косопад с кофеинов комплекс, който укрепва корените на косата и намалява косопада. Поддържа живи корените и подпомага тяхната фаза на растеж, като удължава генетично заложеното време.
    16,85 (BGN)
    Снимка на Възстановяващ спрей за обем RENE FURTERER Volumea 125 мл

    Възстановяващ спрей за обем RENE FURTERER Volumea 125 мл

    За фина коса, без обем с натурален екстракт от рожков.Този възстановяващ спрей мигновено разплита, овладява непокорните кичури и придава естествен обем от корена до върха при фината коса, благодарение на свойствата на натуралния екстракт от Коруба, (патентована ефикасност*).
    48,50 (BGN)
    Снимка на Възстановяваща пяна за обем RENE FURTERER Volumea 200 мл

    Възстановяваща пяна за обем RENE FURTERER Volumea 200 мл

    Тази ефирна пяна с лека фиксация предоставя разкрасяващ ефект при оформянето на вашата прическа, като придава плътност и обем на фината коса. С дълготраен естествен обем и еластичност от корена до върха, косата е неотразима през целия ден.
    48,50 (BGN)
    Kоледен комплект за красива коса против косопад Parusan - Стимулиращ шампоан за жени 200 мл + Енергизиращ тоник против косопад 200 мл + бамбуков масажор за скалп

    КОМПЛЕКТ ПАРУСАН Стимулиращ шампоан за жени + енергезиращ тоник + бамбуков масажор за скалп

    Kоледен комплект за красива коса против косопад Parusan - Стимулиращ шампоан за жени 200 мл + Енергизиращ тоник против косопад 200 мл + Бамбуков масажор за скалп.
    33,50 (BGN)
    Kоледен комплект за красива коса против косопад Parusan - Стимулиращ шампоан за жени 200 мл + Парусан 42  таблетки за коса,кожа и нокти + Четка за лесно разресване на косата.

    КОМПЛЕКТ ПАРУСАН Стимулиращ шампоан за жени+Парусан таблетки+бамбуков масажор за скалп

    Kоледен комплект за красива коса против косопад Parusan - Стимулиращ шампоан за жени 200 мл + Парусан 42 таблетки за коса,кожа и нокти + Четка за лесно разресване на косата.
    28,99 (BGN)
    Снимка на КОНЦЕНТРАТ ЗА ЛОКАЛНА УПОТРЕБА DUCRAY KERTYOL P.S.O. За тяло и скалп 100 мл

    КОНЦЕНТРАТ ЗА ЛОКАЛНА УПОТРЕБА DUCRAY KERTYOL P.S.O. За тяло и скалп 100 мл

    KERTYOL P.S.O. КОНЦЕНТРАТ ЗА ЛОКАЛНА УПОТРЕБА е специално разработен като специфично третиране с прицелно действие върху плаките със сухи и плътни сквами по тялото (лакти, колене, подбедрици...), но и по скалпа. Формула, разработена без лепнещ ефект и без да цапа дрехите.
    34,50 (BGN)
    Снимка на Концентрат с незабавно действие за силно увредени коси ампули*6 MI AMANTE

    Концентрат с незабавно действие за силно увредени коси ампули*6 MI AMANTE

    Mi Amante PLEX Technology ампули за цялостно възстановяване на косата с дълбоко регенерираща съставка на базата на глюкоза, създадена да действа на молекулярно ниво. Иновативна патентована активна съставка, ексклузивно разработена да прониква до най-дълбокото ниво на кортекса на косъма, отстранявайки уврежданията в следствие на химично или термично обработване на косата. Стимулира създаването на нови водородни и йонни връзки във вътрешната кератинова структура на косата като възстановява здравината й и я съживява още след първото нанасяне. Повишава здравината на косъма до пълното му възстановяване. Намалява трайно увреждането след химично третиране. Възстановява структурата и здравината на косъма още след първото нанасяне. Възстановяваща терапия за силно увредени и третирани коси.
    52,00 (BGN)
    Мултифункционален крем, обогатен с пантенол и ленено семе. Mi Amante Ella Hair Cream е съвършена комбинация от възстановяващи съставки с висока концентрация, без съдържание на парабени.

    Луксозен крем за всеки тип коса MI AMANTE*175 мл

    Мултифункционален крем, обогатен с пантенол и ленено семе. Mi Amante Ella Hair Cream е съвършена комбинация от възстановяващи съставки с висока концентрация, без съдържание на парабени. Mигновена интензивна терапия без изплакване. Хидратира косата и подхранва структурата на косъма. Оформя защитен филм около косъма, като допълнително го заздравява и предпазва от накъсване. Редуцира цъфтежа на косата. Уплътнява косата и я прави устойчива на външни влияния. Придава блясък и копринена мекота. Подходящ за всеки тип коса – от права до къдрава, от тънка до плътна и от естествена до платинено руса.Без парабени, сулфати, силикони и добавена сол. С лек екзотичен аромат.
    31,50 (BGN)
    Кератинов шампоан със силно хидратиращо действие. С високо съдържание на аминокиселини от кератин, които са с ниска молекулна маса и проникват дълбоко в структурата на косъма. Възстановява увредената боядисана или термично третирана коса.

    Луксозен шампоан MI AMANTE ЕLLA*250 мл

    Кератинов шампоан със силно хидратиращо действие. С високо съдържание на аминокиселини от кератин, които са с ниска молекулна маса и проникват дълбоко в структурата на косъма. Възстановява увредената боядисана или термично третирана коса. Нежно и ефективно почиства и ревитализира косата, оставяйки я подхранена, еластична, силна и податлива на обработка. Подходящ за всеки тип коса. Без парабени, сулфати, силикони и добавена сол. Възстановява здравия и красив вид на косата. Придава еластичност и блясък. С лек екзотичен аромат.
    37,49 (BGN)
    Хартманн Моликеър скин шапка с шампоан за измиване на косата без изплакване. Шапката съдържа шампоан и балсам за бързо, лесно и удобно измиване на косата. Особено подходяща за лежащо болни пациенти. За чиста и мека коса, без да е необходимо изплакване с вода. Шапката е с балансирано за кожата рН, не съдържа оцветители или парфюм и е дерматологично тествана.

    МОЛИКЕЪР СКИН Шапка с шампоан без изплакване

    Хартманн Моликеър скин шапка с шампоан за измиване на косата без изплакване. Шапката съдържа шампоан и балсам за бързо, лесно и удобно измиване на косата. Особено подходяща за лежащо болни пациенти. За чиста и мека коса, без да е необходимо изплакване с вода. Шапката е с балансирано за кожата рН, не съдържа оцветители или парфюм и е дерматологично тествана.
    7,95 (BGN)
    Снимка на Подсилващ спрей за изрусена коса OKARA BLOND RENE FURTERER 150 мл

    Подсилващ спрей за изрусена коса OKARA BLOND RENE FURTERER 150 мл

    Този ефирен спрей със златиста текстура, обогатена с патентована съставка с натурален произход RefletLumiereTM, облича естествено русата, изрусена или на кичури коса в озаряващ златист воал, докато предоставя просветляващо действие до един по-светъл тон в рамките на 1-месечно ежедневно ползване. Екстрактът с натурален произход от Окара, богат на аминокиселини, подобни на тези в кератина, благоприятства възстановяването на увредения косъм. Тази разкрасяваща формула е с изискан флорален парфюм.
    48,00 (BGN)
    Снимка на ПРОТИВОПЪРХОТЕН ЛОСИОН С ЦИНК DUCRAY SQUANORM 200 мл

    ПРОТИВОПЪРХОТЕН ЛОСИОН С ЦИНК DUCRAY SQUANORM 200 мл

    SQUANORM лосион се препоръчва при състояния на раздразнен скалп и сърбеж, в резултат от пърхот. Използва се като допълваща грижа или за редуване с третиращи противопърхотни шампоани. Продукт, предназначен за употреба от възрастни и юноши.
    31,90 (BGN)