Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Гинко Билоба + Омега-3*60 капсули

    Производител: DoppelHerz
    Капсулите Допелхерц® актив Гинко Билоба + Омега-3 подпомагат концентрацията и добрата памет, стимулират кръвообращението на мозъка. Подходящи са при стрес, умствено напрежение и интелектуално усилие. Съдържат масло от морски риби, отговарящо на високи стандарти за чистота.
    Складова единица: 39438
    16,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Концентрацията, бързината на мисълта и добрата памет са особено важни, в съвременното ежедневие, затова се изискват специални грижи за мозъка и кръвообръщението.

    Капсулите Допелхерц® актив Гинко Билоба + Омега-3 съдържат специална комбинация от Омега-3 мастни киселини (EPA и DHA), екстракт от листа на Гинко Билоба, витамини от група B и витамин E.

    ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ

    Гинко Билоба

    Древно растение, оцеляло през ледниковия период, заради което се свързва с изключителна жизненост. Познато е и се използва в Азия от много векове. Листата му са източник на някои вторични растителни субстанции, като флавоноиди и терпени, които се съдържат, също така, в определени зеленчуци и се приемат за особено важни от гледна точка на физиологичното хранене.

    Омега-3 мастни киселини

    Oт голямо значение за човешкия организъм във всички фази на живота. Добри източници на Омега-3 мастни киселини са студеноводните риби като херинга, сьомга, сардина. За да набавим необходимите ни количества, нужно е да консумираме риба поне 2 пъти седмично.

    Докозахексаеновата киселина или DHA, е основен представител на Омега-3 мастните киселини, представлява структурен компонент в мозъка и благоприятства нормалната му функция. Заедно с ейкозапентаеновата киселина (ЕРА) подпомагат дейността на сърдечно-съдовата система.

    Витамини от група В

    Тиамин (В1), никотинамид (В3) и цианкобаламин (В12) оказват благотворен ефект върху дейността на нервната система и спомагат за поддържане на нормалната психична функция. Пантотеновата киселина (В5) влияе благоприятно върху нормалната умствена дейност и участва в синтеза на някои невропредаватели. Освен това, витамините В3, В5 и В12 спомагат за намаляване на чувството на отпадналост и умора.

    Витамин Е

    Допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

    СЪСТАВ: дневна дозировка (2 капс.)
    Масло от морски риби 1000mg съдържат 300mg Омега-3 мастните киселини; Екстракт от листа на Гинко Билоба 100mg; Никотинамид 16mg; Витамин E 12mg (аТЕ); Пантотенова киселина 9mg; Витамин B1 1.1mg; Витамин B12 2.5mcg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте 2 капсули дневно по време на хранене, с достатъчно течност.

    ОПАКОВКА : 60 Капсули

    СЪХРАНЕНИЕ :Да се съхранява на недостъпно за малки деца място при температура под 25 градуса!

    ПРОИЗВОДИТЕЛ : QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *