Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини , 15 еф.таблетки

    Производител: DoppelHerz
    Допелхерц® актив Магнезий 400 + В витамини съдържа висока доза магнезий с добавени витамини B1, B6 и B12 и фолиева киселина в разтворима форма за по-бързо усвояване с приятен вкус на лимон и грейпфрут. Подходящ е за употреба при мускулни схващания, активно спортуване, тежка физическа работа, стрес и напрежение, както и при преумора и недоспиване.
    Складова единица: 45681
    6,60 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    За да се справим с ежедневните предизвикателства, за да имаме „здрави“ нерви и добър мускулен тонус  трябва да спазваме здравословен хранителен режим.  Небалансираното хранене в комбинация с хроничен стрес отключва сложни механизми, които водят до повишено отделяне на ценни вещества от организма, а това предизвиква чувство на умора, слабост, а в някои случаи може да доведе и до мускулни крампи. За помощ в такава ситуация можем да разчитаме на допълнителен прием на магнезий и витамините от група В.

    Допелхерц® актив Магнезий 400 + В-витамини съчетава полезните свойства на ценния минерал магнезий, комбиниран с витамини от група В – витамин В6, витамин В3, витамин В12, витамин В1 и В9 (фолиева киселина). Удобната разтворима форма го превръща в напитка с чудесен вкус на лимон и грейпфрут и осигурява добро усвояване.

    Концентрацията на магнезий е висока в сърцето, мускулите и костите. Ето защо недостигът му в организма се свързва най-често с мускулни схващания, нарушения в ритъма на сърцето, лесна уморяемост, раздразнителност, липса на здравословен сън.

    Магнезият участва в над 300 ензимни процеса в тялото ни и има своя принос за:

    • нормалното функциониране на нервната система
    • нормалната мускулна функция
    • поддържането на електролитния баланс в организма
    • нормалното състояние на костите и зъбите
    • намаляване на чувството на отпадналост и умора

    Човешкото тяло не може да синтезира магнезий самò и разчита на прием чрез храната. Рядко обръщаме внимание на количествата магнезий в храната, която приемаме и именно поради тази причина голям процент от хората ежедневно приемат по-малко от необходимото количество магнезий.

    СЪСТАВ: в 1/2 (половин) таблетка :
    Магнезий (магнезиев карбонат и магнезиев аскорбат) 200mg; Витамин В1 (тиамин хидрохлорид) 0.6mg; Витамин В6 (пиридоксин хидрохлорид) 2.1mg; Фолиева киселина (птероилмоноглутаминова киселина) 300mcg; Витамин В12 (цианкобаламин) 2.5mcg;

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по 1/2 таблетка на ден, разтворена в чаша вода (100 мл).

    ОПАКОВКА : 15 ефервесцентни таблетки

    ППОИЗВОДИТЕЛ :

    QUEISSER PHARMA
    Schleswiger Strasse 74, 24941 Flensburg, Германия

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на МАГ ЛИКУИД 815 мг  20 течни сашета

    МАГ ЛИКУИД 815 мг 20 течни сашета

    Хранителна добавка, която доставя магнезий под формата на лесно усвояема органична сол магнезиев цитрат. Спомага за намаляването на стреса, умората и чувството на неразположение. Повлиява благоприятно върху качеството на съня и допринася за добрия сън. Допринася за нормалното функциониране на сърдечно-съдовата и нервната система. Съдейства за поддържането на добър мускулен тонус. Подходящ за хора с диабет. Може да бъде приеман по време на бременност и кърмене. Течни сашета с приятен вкус на манго и портокал.
    12,00 (BGN) 8,40 (BGN)
    Снимка на Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки*15

    Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки*15

    Допелхерц® актив Мултивитамини А-Я ефервесцентни таблетки са пълноценна комбинация от витамини и минерали, укрепващи имунната система. Разтворими таблетки за по-бързо усвояване, които подпомагат съпротивителните сили на организма. Подходящи при небалансирана диета, тютюнопушене и стрес. С аромат на портокал и маракуя.
    8,99 (BGN) 7,64 (BGN)
    Допелхерц Витамини А-Я с Омега 3 съдържат всички важни витамини, минерали и микроелементи. Добавен е лутеин и ОМЕГА-3 ненаситени мастни киселини. Допринасят за намаляване чувството на отпадналост, умора и подпомагат съпротивителните сили на организма.

    Допелхерц актив Витамини А-Я + Омега-3 капсули*30

    Допелхерц актив Витамини А-Я + Омега-3 е специална формула, създадена в подкрепа на сърцето, мозъка и зрението. Съдържа всички важни витамини, минерали и микроелементи, с добавен ЛУТЕИН и ОМЕГА-3 мастни киселини. Допринасят за намаляване чувството на отпадналост, умора и подпомагат съпротивителните сили на организма.
    15,20 (BGN) 12,92 (BGN)