Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ТРИПТОЗИН при стрес, депресия и безсъние таблетки*30

  Производител: BIO SHIELD
  Triptozin се препоръчва при чувство на отпадналост, умора и/или липса на енергия, апатия (загуба на интерес), за преодоляване на ситуации като спиране на цигари,прекомерно натоварване в работата, проблеми в семейството и работата.
  Складова единица: 44944
  16,20 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Триптозин доставя на организма Магнезий, Витамин B6 и L-триптофан, в количества, достатъчни за поддържане на нормалните нива на серотонин (хормон на щастието) в мозъка.

  Серотонинът е невротрансмитер, съдействащ за поддържане на настроението. Ниските нива на серотонин могат да предизвикат чувство на умора, отпадналост, апатия или стрес и да намалят умствената дейност и концентрацията.

  L-триптофан се метаболизира в Серотонин. Есенциалната аминокиселина L-триптофан не може да бъде синтезирана от организма, затова е необходимо да бъде приемана с храната или като хранителна добавка.

  L-триптофан съдейства за подобряване ефикасността на синтеза на Серотонин и неговото освобождаване във времето в мозъчните структури.

  СЪСТАВ: в 1 таблетка:
  L-Tриптофан 175мг, 5-HTP Грифониа симплицифолия 98% 51мг, Витамин B6 0,91мг, Магнезий 46,65мг.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Препоръчва се прием на 2 таблетки на ден (с изключение на други предписания) с чаша вода, при възможност 1 таблетка половин час преди закуска и 1 таблетка половин час преди обяд или вечеря.

  Опаковка : 30 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *