Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЗА СИЛЕН ИМУНИТЕТ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    АбоФарма Вирухелт е комплекс от растителни екстракти в подкрепа на имунната система, чиято иновативна формула подпомага естествената защитна функция на организма.

    АбоФарма Вирухелт капсули*10

    АбоФарма Вирухелт е комплекс от растителни екстракти в подкрепа на имунната система, чиято иновативна формула подпомага естествената защитна функция на организма.
    15,85 (BGN)
    Aviron Rapid Kids  подпомага естествената защитна функция на организма при вирусни инфекции. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система.

    АВИРОН РАПИД Кидс сашета*10

    AVIRON RAPID KIDS e комбинация от 2 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система.
    24,30 (BGN)
    AVIRON RAPID (АВИРОН РАПИД) е комбинация от 3 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система.

    АВИРОН РАПИД таблетки*24

    AVIRON RAPID (АВИРОН РАПИД) е комбинация от 3 клинично доказани съставки c натурален произход и допълващо се действие, които подпомагат естествената защитна функция на организма, особено по време на сезонните предизвикателства на студеното време. Повлиява благоприятно здравето и функцията на респираторната система.
    22,80 (BGN)
    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване.

    АКАЙ 500 мг капсули*90 Acai Berry Concentrate

    Натурален антиоксидант. При преждевременно стареене и слаб имунитет.Естествен антиоксидант за отслабване. Продуктът Акай на Natural Factors е събран и обработен от плодовете на див акай. Капсулите акай осигуряват супер мощен концентрат 4:1, чудесен начин за набавяне на антиоксиданти.Супер плодов антиоксидант.Гарантирана чистота и биологична активност.
    29,90 (BGN)
    АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА  е висококачествен продукт доставящ най-необходимите витамини и минерали на детския организъм. Специално създадената за деца формула укрепва имунитета и подпомага нормалното развитие на организма.

    АЛАЙВ Желирани мултивитамини за деца таблетки*30

    АЛАЙВ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА е висококачествен продукт доставящ най-необходимите витамини и минерали на детския организъм. Специално създадената за деца формула укрепва имунитета и подпомага нормалното развитие на организма.
    17,10 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули*30

    АЛАЙВ ИМУН ХЕЛТ капсули*30

    Alive! Immune Health е висококачествен продукт в подкрепа на имунитета. Натуралната формула съдържа витамини А, С и D, минерала цинк и екстракти от ехинацея и риган. Притежава мощни имуностимулиращи,противовъзпалителни и болкоуспокояващи действия.Спомага срещу вирусни респираторни инфекции.Допринася за намаляване риска от преминаване на вирусната респираторна инфекция в бактериална. Съдейства за улесняване извеждането на секретите.Облекчава симптомите при бронхит, възпалено гърло, кашлица с неясен произход и други състояния на дихателната система.
    38,90 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА *30 ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ

    АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА *30 ДЪВЧАЩИ ТАБЛЕТКИ

    Специализирана формула в подкрепа на детския имунитет. Доставя най-важните витамини и минерали, необходими за нормалния растеж и развитие на детския организъм. Подпомага фокуса и концентрацията. Допринася за намаляване на умората и за повече енергия и жизненост. Влияе благоприятно върху състоянието на костите, зъбите и зрението. Подсилва устойчивостта на организма при простудни и други състояния, характерни основно за есенно-зимния период от годината.
    13,90 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ Мултивитамини за Мъже *30 ТАБЛЕТКИ

    АЛАЙВ Мултивитамини за Мъже *30 ТАБЛЕТКИ

    Алайв Витамини за мъже е специализирана формула, предназначена в подкрепа на мъжкото здраве.Намаляват влиянието на стреса върху психиката, допринасят за по-голямата физическата издръжливост, подсилват костите и мускулите. Редуцират времето за възстановяване след тежки физически натоварвания.
    29,20 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50+, 75 желирани таблетки

    АЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50+, 75 желирани таблетки

    75 желирани таблетки AЛАЙВ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА МЪЖЕ 50+ са специализирани мултивитамини създадени в подкрепа на мъжкото здраве след 50 годишна възраст. Поддържат имунната система, физическата издръжливост и тонуса, осигурявайки всички необходими витамини и минерали.
    52,99 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ Мултивитамини за Мъже таблетки*60

    АЛАЙВ Мултивитамини за Мъже таблетки*60

    Алайв Витамини за мъже е специализирана формула, предназначена в подкрепа на мъжкото здраве.Намаляват влиянието на стреса върху психиката, допринасят за по-голямата физическата издръжливост, подсилват костите и мускулите. Редуцират времето за възстановяване след тежки физически натоварвания.
    46,10 (BGN)
    Снимка на АЛАЙВ ПРЕМИУМ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА 90 таблетки

    АЛАЙВ ПРЕМИУМ ЖЕЛИРАНИ МУЛТИВИТАМИНИ ЗА ДЕЦА 90 таблетки

    Доставя необходими витамини и минерали за подхранване на детския организъм. Изключително богат състав- 26 плодове и зеленчуци!Алайв желирани мултивитамини за деца съдържат пълен комплекс витамини В. С добавен витамин С в оптимално количество за силна имунна система. Подпомагат костите, зъбите и очите, и допринасят за повече енергия и жизненост. Оптимизират храносмилането.Със страхотен плодов вкус на натурален портокал и боровинка. Усвояват се напълно от организма.
    53,90 (BGN)
    Снимка на АНДРОГРАФИС 400 мг капсули*60

    АНДРОГРАФИС 400 мг капсули*60

    Екстрактът от андрографис (Andrographis paniculata) е стандартизиран до 10% андрографолиди за подпомагане на имунната система. Нашият екстракт от андрографис е внимателно тестван и произведен според стандартите за сертифицирано качество. Превъзходен екстракт, вегетариански капсули, имунна подкрепа, 10% андрографолиди.
    36,60 (BGN)
    Снимка на АСТРАГАЛ (корен)  470 мг *100 капсули

    АСТРАГАЛ (корен) 470 мг *100 капсули

    Астрагалът (Astragalus membranaceus) се използва традиционно в китайската медицина за подпомагане здравето на имунната система и на жлезите. Често е препоръчвано средство по време на сезона на настинките и грипа или при боледуване за максимално подсилване на имунната система. В Китай е една от най-често използваните билки като лечебно средство и като подправка в традиционната кухня. Нашият астрагал е внимателно тестван и произведен според най-висококачествените стандарти. Висококачествена билкова добавка,подпомага имунната система, не съдържа ГМО ,вегетариански капсули.
    25,50 (BGN)
    Снимка на АЦЕРОЛА БИОАКТИВ,136 смучещи таблетки

    АЦЕРОЛА БИОАКТИВ,136 смучещи таблетки

    Acerola Bioacitv на немската компания Barbel Drexel е натурален продукт в подкрепа на имунната система. Притежава мощно имуностимулиращо действие.Спомага за защита на организма от вирусни и бактериални инфекции. Допринася за нормалното функциониране на нервната и дихателната система.Благоприятства за намаляване на умората при интензивни физически натоварвания. Оказва положително влияние при стрес. Подпомага здравето на костите, зъбите и венците.Предпазва клетките от оксидатевен стрес.Съдейства за абсорбцията на желязото от храната.
    21,70 (BGN)
    Снимка на БАЙКАВИР 30 Капсули

    БАЙКАВИР 30 Капсули

    Байкавир е създаден по формулата на китайския естествен продукт Shuang Huang Lian, който отдавна е известен в китайската народна медицина със своето противовирусно, антибактериално и имуностимулиращо действие. Байкавир действа още от първия ден! Естествено средство при грип и остри вирусни инфекции!
    19,95 (BGN)
    Filters Close
    Мин: 3,00 (BGN) Макс: 98,00 (BGN)
    3 98