Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  КИСЕЛИНИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Aлмагел действа локално върху стомашната лигавица, като я предпазва от дразнещото действие на стомашната солна киселина и от други вредни вещества и храни, намалява активността на пепсина. Продуктът намалява и повишената киселинност в хранопровода

  Алмагел суспензия 170мл TEVA

  Aлмагел действа локално върху стомашната лигавица, като я предпазва от дразнещото действие на стомашната солна киселина и от други вредни вещества и храни, намалява активността на пепсина. Продуктът намалява и повишената киселинност в хранопровода. Има известно противовъзпалително действие и цитопротективно действие върху лигавицата на хранопровода, стомаха и дванадесетопръстника. Включеният в състава сорбитол притежава слабо газогонно и умерено жлъчегонно действие, както и умерен слабителен ефект
  4,50 (BGN)
  Снимка на БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  БЕТАИН ХИДРОХЛОРИД капсули * 90 НАТУРАЛ ФАКТОРС

  С напредване на възрастта човешкият стомах започва да произвежда по-малко стомашна киселина, която е необходима за разграждане на храните, които приемаме. Това прави трудно максималното извличане на хранителни вещества от тях. Бетаин хидрохлоридът създава благоприятна среда за храносмилане в стомаха като осигурява хранителен източник на хидрохлорна киселина. Предимства: извлечен от цвекло, с включен сминдух за подпомагане на храносмилането, вегетарианска формула, създава благоприятна среда за храносмилане.
  25,20 (BGN)
  Снимка на Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане 12 сашета

  Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане 12 сашета

  Лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини и нарушено храносмилане (свързани с рефлукса), например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  11,30 (BGN)
  Снимка на Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане, 200мл, суспензия

  Гавискон мента при стомашни киселини и лошо храносмилане, 200мл, суспензия

  Лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини и нарушено храносмилане (свързани с рефлукса), например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  11,70 (BGN)
  Снимка на Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ментови таблетки за дъвчене

  Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ментови таблетки за дъвчене

  Това лекарство се използва за лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини от стомаха и нарушено храносмилане, свързани с рефлукса, например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  6,65 (BGN)
  Снимка на Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ягода таблетки за дъвчене

  Гавискон при стомашни киселини и лошо храносмилане, 16 ягода таблетки за дъвчене

  Това лекарство се използва за лечение на симптоми на гастро-езофагеален рефлукс, като киселинна регургитация, киселини от стомаха и нарушено храносмилане, свързани с рефлукса, например след хранене или по време на бременност, или при пациенти със симптоми свързани с рефлукс езофагит.
  6,65 (BGN)
  Снимка на ГАСТРОПРОТЕКТ 24 дъвчащи таблетки

  ГАСТРОПРОТЕКТ 24 дъвчащи таблетки

  За краткосрочно симптоматично лечение при раздразнения и възпаления на хранопровода, стомаха и дванадесетопръстника и функционално-секреторни нарушения на стомаха. За облекчаване на стомашния дискомфорт: киселини, парене, болка, тежест, подуване на стомаха, гадене и др., в резултат на образуваните излишни стомашни киселини, при остър и хроничен гастрит, рефлукс, включително, предизвикано от грешки в храненето или при злоупотреба с алкохол или тютюнопушене, или от някои лекарства. При повишена киселинност на стомашния сок (хиперацидитет). При лошо храносмилане (неязвена диспепсия) - за подобряване на действието на стомашно-чревния тракт.
  10,45 (BGN)
  Снимка на Гастроцид 20мг ,14 капсули

  Гастроцид 20мг ,14 капсули

  Гастроцид съдържа лекарствено вещество, наречено омепразол, което спада към групата лекарствени продукти, наречени "инхибитори на протонната помпа". Те действат като намаляват количеството киселина, която стомахът произвежда.
  6,59 (BGN)
  Снимка на Гастроцид Езо 20 мг , 14 таблетки

  Гастроцид Езо 20 мг , 14 таблетки

  Гастроцид Езо е лекарствен продукт без рецепта за краткосрочно лечение на симптоми на рефлукс (напр.стомашни киселини, връщане на киселини).
  7,95 (BGN)
  Снимка на ГАСТРОЦИНЕЗИН* 60 таблетки Boiron

  ГАСТРОЦИНЕЗИН* 60 таблетки Boiron

  ГАСТРОЦИНЕЗИН, таблетки, е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за симптоматично лечение на храносмилателни оплаквания: стомашни болки, тежест, парене, неразположение след хранене, гастро-езофагеален рефлукс.
  6,10 (BGN)
  Снимка на ГАТТАРТ 16 таблетки за дъвчене 680 мг / 80 мг

  ГАТТАРТ 16 таблетки за дъвчене 680 мг / 80 мг

  ГАТТАРТ е антиацидна таблетка с аромат на мента, която неутрализира стомашната киселина в организма. ГАТТАРТ се използва за лечение на киселини в стомаха и свързаните с тях симптоми, напр. оплаквания по отношение на стомаха и киселинна регургитация.
  7,35 (BGN)
  Снимка на Ди Джи Ел (DGL) 400 мг,90 дъвчащи таблетки

  Ди Джи Ел (DGL) 400 мг,90 дъвчащи таблетки

  Хранителна добавка при стомашни киселини и нарушено функциониране на храносмилателната система.Деглициризиран екстракт от корен на женско биле .Предпазва стомашната лигавица и чревните стени.Гарантирана чистота и биологична активност.
  31,99 (BGN)
  Снимка на ДИ ДЖИ ЕЛ УЛТРА/DGL/ДЕГЛИЦЕРИЗИРАН СЛАДНИК КОРЕН *90капсули

  ДИ ДЖИ ЕЛ УЛТРА/DGL/ДЕГЛИЦЕРИЗИРАН СЛАДНИК КОРЕН *90капсули

  DGL е висококачествен продукт, стимулиращ защитните механизми в храносмилателния тракт, той успокоява, предпазва лигавицата на стомаха и червата. Редуцира дискомфорта в стомаха. DGL е извлечен от екстракт на женско биле. Във формулата е вложен патентова екстракт GutGard®. Gutgard® е иновативен и клинично изследван, биоактивен патентован продукт за здравето на червата. За разлика от други продукти, фокусирани единствено върху деглициризацията, Gutgard® е богат на флавоноиди екстракт от корен от G. Glabra- женско биле. Той е напълно различен от дегициризирания екстракт от женско биле (DGL) по отношение на състава, производствения процес, механизмите на действие и физикохимичните свойства. Какво е GutGard®? Gutgard® се екстрахира с помощта на мек и уникален процес на екстракция за улавяне на биоактивната флавоноидна химия на растението. Класическият екстракт на DGL не съдържа значително количество флавоноиди. Повечето от генеричните екстракти на базата на DGL на пазара са странични продукти от процес за производство на глицин от екстракт на женско биле. Gutgard® е стандартизиран и съдържа ≥10% от общите флавоноиди и ≤0,5% глицин, за да се избегнат нежелани странични ефекти- въздействие върху кръвното налягане. Повече от 50 флавоноиди са идентифицирани в Gutgard®. Установено е, че флавоноидите от сладък корен са полезни при храносмилателни оплаквания. Самият Gutgard® е клинично тестван и е доказано, че е ефикасен за справяне със стомашни неразположения. Gutgard® показа много добра противоязвена активност, както и такава срещу хелокобактер пилори . Поради концентрирания характер на флавоноидите, ефективността на Gutgard® е много по-висока при значително по-ниско дозиране, в сравнение с обикновения DGL.
  58,05 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Гел против стомашни киселини и рефлукс *20 сашета

  Допелхерц® актив Гел против стомашни киселини и рефлукс *20 сашета

  Допелхерц® актив Гел против стомашни киселини и при рефлукс бързо облекчава стомашни киселини и рефлукс. Създава защитен слой, който пречи на стомашната киселина да причини дразнене и дискомфорт в стомаха и хранопровода. Компактна и удобна за транспортиране опаковка, която позволява директен прием по всяко време и навсякъде без вода.
  11,10 (BGN)
  Снимка на Допелхерц® актив Хепабаланс * 30 капсули

  Допелхерц® актив Хепабаланс * 30 капсули

  Допелхерц® актив Хепабаланс е комбинация от естествени съставки за благоприятстване на чернодробната функция и правилното храносмилане. Антиоксидантно действие.
  8,30 (BGN)
  Filters Close
  Мин: 3,00 (BGN) Макс: 59,00 (BGN)
  3 59