Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ЛАКАЛУТ ПРИ ЧУВСТВИТЕЛНИ ЗЪБИ МИЦЕЛАРНА ВОДА ЗА УСТА 500МЛ

    Производител: NATUR PRODUKT
    Лакалут Мицеларна вода за уста при чувствителни зъби с иновативна мицеларна технология. Ефективна помощ при болезнено чувствителни зъби и венци. За дълготраен свеж дъх на ментол и евкалипт.
    Складова единица: 46594
    9,99 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    LACALUT Antibakterielle Mundspolung SENSITIVE е мицеларна вода за уста за интензивна защита на болезнено чувствителни зъби и зъбни шийки.
    За употреба преди или след миенето на зъбите с четка за зъби и между измиванията с четка. Преди измиването на зъбите с четка за зъби, чувствителността на зъбите може да се намали. В допълнение, натрупаната плака се отстранява. Зъбната плака е една от основните причини за развитие на кариес и пародонтоза. Изплакването на устата с LACALUT мицеларна вода за уста след измиването на зъбите с четка или между измиванията потиска образуването на зъбен камък и успокоява венците. Зъбният камък може да предизвика възпаление на венците и да доведе до тяхното кървене!

    Активни съставки: Ментол, масло от евкалиптово дърво, хлорхексидин, алуминиев лактат.

    Състав: AQUA, ALCOHOL DENAT., GLYCERIN, HYDROGENATED STARCH HYDROLYSATE, AROMA, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL LAURYL GLUCOSIDE, POTASSIUM CHLORIDE, SODIUM BENZOATE, SODIUM SACCHARIN, ALUMINUM LACTATE, CHLORHEXIDINE DIGLUCONATE, EUCALYPTUS GLOBULUS LEAF OIL THYMOL, SODIUM FLUORIDE, SODIUM SULFATE, Cl 16035.

    Само за възрастни. Съдържа натриев флуорид.

    Начин на употреба: Напълнете капачката с мицеларна вода до 15 ml (около 1/2 от капачката) и жабурете интензивно в продължение на 30 секунди.

    Да не се поглъща!
    Не изплаквайте допълнително с вода.

    Опаковка: 500 мл.

    Производител: Dr. Theiss Naturwaren GmbH, Германия.

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *