Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    НИЗОРАЛ Лечебен шампоан при кожни инфекции*100 мл

    Производител: STADA
    Nizoral лечебен шампоан е препарат за лечение и профилактика на кожни инфекции, причинени от гъбички и дрожди. Той може да се използва за лечение на заболявания, засягащи както кожата на главата, така и големи площи на лицето и тялото. Низорал лечебен шампоан не се препоръчва за употреба при деца под 12 години.
    Складова единица: 49528
    23,50 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    ДЕЙСТВИЕ 

    Прилага се за различни кожни инфекции, които се проявяват с лющене в областта на кожата на главата (пърхот),червеникаво-кафяви петна с жълто или бяло лющене,обикновено в областта на лицето или гърдите (себореен дерматит),дребни, кафеникави или бели петна, засягащи тялото (питириазис верзиколор).

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Измийте инфектираните участъци на кожата с Низорал лечебен шампоан и не го изплаквайте в продължение на 3 до 5 минути, за да може препаратът да проникне добре. Шампоанът трябва да покрие и самата кожа, а не само космите. За едно измиване е достатъчно съдържанието на около една шепа от него. Честотата на употреба на Низорал лечебен шампоан ще зависи от вида на инфекцията и от това дали искате да я излекувате, или само да предотвратите появата й.

    Разноцветен лишей: 1 път дневно в продължение на 1 до 5 дни.

    Себореен дерматит: 2 пъти седмчно, 2 до 4 седмици.

    Профилактика на себореен дерматит и пърхот: 1 път седмично или 1 път на 2 седмици.

    СЪСТАВ: кетоконазол / ketoconazole 2%

    Нежелани реакции с честота <1%: очно дразнене,засилено,сълзоотделяне,еритема,дразнене, свръхчувствителност,сърбеж,пустули, реакция на мястото на приложение,свръхчувствителност на имунната система, фоликулит, дисгеузия,акне,алопеция,контактен дерматит,сухота на кожата,нарушения на структурата на косъма,обрив, чувство за парене на кожата,нарушения на кожата,ексфолиация на кожата.

    Много редки: промяна на цвета на косъма, ангидем, уртикария.

    Лекарствен продукт без лекарско предписание. Преди употреба прочетете листовката. Съхранявайте на място, недостъпно за деца. Да се съхранява при температура под 25°С. Използвайте преди изтичане на срока на годност.

    ОПАКОВКА : 100 мл

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *