Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ОливоКап Овлажняващ спрей за гърло 20 мл

  Производител: CapeyPharma
  Olivocap спрей за гърло хидратира сухите лигавици в устната кухина при хора, използващи често лекарства, които от своя страна предизвикват изсушаване на лигавицата. Спреят е подходящ е за употреба и при пушачи, употребяващи алкохол и хора, работещи с гласа си. Овлажняващият спрей OlivoCap също се използва по време и след инфекции на горните дихателни пътища. Препаратът е предназначен за употреба възрастни и деца от 12-месечна възраст.
  Складова единица: 42581
  10,30 (BGN)
  i h

  Благодарение на удобния апликатор, спреят може да се прилага директно върху езика, като по този начин се елиминира рефлекса за повръщане. В същото време апликаторът предоставя удобна и безопасна употреба, когато е необходимо да се използва при деца. OlivoCap спрей за гърло хидратира сухите лигавици в устната кухина при хора, използващи често лекарства, които от своя страна предизвикват изсушаване на лигавицата. Спреят е подходящ е за употреба и при пушачи, употребяващи алкохол и хора, работещи с гласа си. Овлажняващият спрей OlivoCap също се използва по време и след инфекции на горните дихателни пътища.

  СЪСТАВ: фармацевтично маслиново масло, фармацевтично ментово масло, витамини А и Е.

  • 100% натурален, съдържа фармацевтично маслиново масло и фармацевтично ментово масло.
  • Ефективността на хидратиране се подпомага от витамините А и Е.
  • Без консерванти и без вода.
  • Ефективността и безопасността са гарантирани от клинични изследвания в УМБАЛ „Свети Георги“ Пловдив.
  • Препоръчва се от оториноларинголози и педиатри.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: При възрастни: впръскайте 2-3 дози върху езика или задната стена на гърлото 2 до 4 пъти дневно след хранене. При деца: впръскайте 1-2 дози върху езика 2 до 3 пъти дневно след хранене.

  Опаковка : 15 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *