Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  РЕПЕЛЕНТИ

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на АУТАН БОТАНИКЪЛС СПРЕЙ - ЛОСИОН 100 мл

  АУТАН БОТАНИКЪЛС СПРЕЙ - ЛОСИОН 100 мл

  Спрей-репелент на растителна основа, подходящ за деца над 2 години.Предпазва от тигрови комари до 6 часа, кърлежи - до 5 часа, куликоиди - до 3 часа. Отблъсква насекомите. Защитава от ухапвания през летните дни. Не дразни кожата. Дерматологично тестван.
  14,30 (BGN)
  Снимка на АУТАН ЛОСИОН ДЖУНИЪР 100 мл

  АУТАН ЛОСИОН ДЖУНИЪР 100 мл

  АУТАН ЛОСИОН ДЖУНИЪР е репелент специално разработен за защита на чувствителната детска кожа. Съдържа екстракт от Алое Вера и осигурява защита в продължение на 4-6 часа от комари и други досадни насекоми. Формулата е дерматологично тествана. Продуктът е подходящ за деца над 2 години. Да не се употребява при деца под 24 месеца.
  12,10 (BGN)
  Снимка на АУТАН ЛОСИОН ПРОТЕКШЪН ПЛЮС 100 мл

  АУТАН ЛОСИОН ПРОТЕКШЪН ПЛЮС 100 мл

  Репелент, който предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и др. кръвосмучещи насекоми. Нанесен върху кожата, Аутан Протекшън Плюс лосион защитава ефективно: от комари в продължение на 8 часа; от тигрови комари до 6 часа; от хапещи мухи до 5 часа; от кърлежи до 4 часа. Балансираната му формула е изключително ефективна и специално адаптирана за чувствителна кожа.
  12,80 (BGN)
  Снимка на АУТАН СПРЕЙ АЕРОЗОЛ ПРОТЕКШЪН ПЛЮС СУХ 100 мл

  АУТАН СПРЕЙ АЕРОЗОЛ ПРОТЕКШЪН ПЛЮС СУХ 100 мл

  Дерматологично тестван репелент, който предпазва цялото тяло от ухапвания на комари (включително тропически и тигрови) и кърлежи до 8 часа, а хапливи мухи - до 7 часа. Формулата на сухия аерозол съдържа царевично нишесте - натурална съставка, която изсъхва незабавно при контакт с кожата, без да я прави лепкава или мазна. Подходящ за всекидневна употреба, когато сте навън и при пътувания.
  12,80 (BGN)
  Снимка на АУТАН СПРЕЙ СЛЕД УХАПВАНЕ 25 мл

  АУТАН СПРЕЙ СЛЕД УХАПВАНЕ 25 мл

  Козметичен продукт - грижа за кожата след ухапване от насекоми, контакт с медузи или парещи растения (коприва и др.). Има успокояващо и охлаждащо действие.
  9,10 (BGN)
  Снимка на АУТАН СПРЕЙ СУХ ТРОПИКАЛ 100 мл

  АУТАН СПРЕЙ СУХ ТРОПИКАЛ 100 мл

  Дерматологично тестван репелент, който предпазва цялото тяло от ухапвания от комари (включително тропически) и кърлежи. Формулата на сухия аерозол съдържа царевично нишесте - натурална съставка, която изсъхва незабавно при контакт с кожата, без да я прави лепкава или мазна. Подходящ за ежедневна употреба, когато сте навън и при пътуване.
  13,60 (BGN)
  Снимка на АУТАН ТРОПИКАЛ СПРЕЙ - ЛОСИОН 100 мл

  АУТАН ТРОПИКАЛ СПРЕЙ - ЛОСИОН 100 мл

  Аутан Тропикал е лосион против комари, който осигурява надеждна защита срещу ухапвания от насекоми. Продуктът предпазва от обикновен и тропически комар в продължение на 8 часа. Иновативната му формула не оставя мазен и лепкав филм върху кожата, и е с приятен аромат. Репелентът е подходящ за употреба от цялото семейство .
  13,60 (BGN)
  Снимка на АУТАН ФЕМИЛИ КЕЪР ЛОСИОН 100 мл

  АУТАН ФЕМИЛИ КЕЪР ЛОСИОН 100 мл

  Аутан фемили лосион е репелент, който предпазва ефикасно откритите части на тялото от ухапвания на комари и други кръвосмучещи насекоми. Нанесен върху кожата АУТАН фемили лосион защитава ефективно в продължение на до 4 часа. Балансираната му формула е изключително ефективна и специално адаптирана за чувствителна кожа.
  10,99 (BGN)
  Снимка на АУТАН ФЕМИЛИ КЕЪР СПРЕЙ 100 мл

  АУТАН ФЕМИЛИ КЕЪР СПРЕЙ 100 мл

  Дерматологично тестван репелент, който предпазва цялото тяло от ухапвания от комари. Сухият аерозол изсъхва незабавно при контакт с кожата, без да я прави лепкава или мазна. Защитава ефективно в продължение на 4 часа. Оставя лек и приятен аромат.
  10,99 (BGN)
  Снимка на БИОТРЕЙД Калмакс успокояващ гел след ухапване от насекоми*50 мл

  БИОТРЕЙД Калмакс успокояващ гел след ухапване от насекоми*50 мл

  Calmax нежен охлаждащ гел, който бързо и ефективно успокоява сърбежа и болката, причинени от ухапвания и ужилвания на насекоми като комари, бълхи, мравки, оси и пчели. Опарвания от растения като коприва и отровен бръшлян. Незабавното му действие намалява дискомфорта и зачервяването на засегнатото място. Съдържащият се глицерин овлажнява кожата и спомага за бързото й възстановяване.
  6,40 (BGN)
  Снимка на БИОТРЕЙД Калмакс успокояващ спрей срещу ухапвания от насекоми*50 мл

  БИОТРЕЙД Калмакс успокояващ спрей срещу ухапвания от насекоми*50 мл

  Calmax успокояващ спрей, който бързо и ефективно успокоява сърбежа и болката, причинени от ухапвания и ужилвания на насекоми като комари, бълхи, мравки, оси и пчели, опарвания от растения като коприва и отровен бръшлян. Спреят има моментален охлаждащ и успокояващ ефект. Съдържащият се глицерин овлажнява кожата и спомага за бързото й възстановяване. Подходящ е както за възрастни, така и за деца над 1 година.
  7,30 (BGN)
  Repelex лосион спрей, който отблъсква насекомите и предпазва от ухапвания и ужилвания на кръвосмучещи и жилещи насекоми. Репелекс спрей предпазва от обикновени и тигрови комари – до 5 часа, кърлежи, оси, бълхи, мухи – до 4 часа.

  БИОТРЕЙД Репелекс спрей против ухапвания от насекоми*50 мл

  Repelex лосион спрей, който отблъсква насекомите и предпазва от ухапвания и ужилвания на кръвосмучещи и жилещи насекоми. Репелекс спрей предпазва от обикновени и тигрови комари – до 5 часа, кърлежи, оси, бълхи, мухи – до 4 часа.
  9,80 (BGN)
  Снимка на БОЧКО ГЕЛ СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 20 мл

  БОЧКО ГЕЛ СЛЕД УХАПВАНЕ ОТ НАСЕКОМИ 20 мл

  Облекчава неприятния сърбеж и дискомфорта след ухапване от комари, оси, пчели, мухи и други насекоми.
  3,96 (BGN)
  Снимка на БОЧКО Лосион против ухапвания от насекоми 1+ ,120 мл

  БОЧКО Лосион против ухапвания от насекоми 1+ ,120 мл

  Новата двойно активна формула на лосион Бочко държи неприятните насекоми далеч от детето до цели 8 часа.С добавено масло от евкалипт цитрудора, известно със способностите си да отблъсква кръвосмучещи насекоми. Подходящ е за деца над 1 годинка.Продължителност на репелентния ефект за комари и кърлежи – до 8 часа.
  10,10 (BGN)
  Снимка на БОЧКО Лосион против ухапвания от насекоми 1+ ,40 мл

  БОЧКО Лосион против ухапвания от насекоми 1+ ,40 мл

  Новата двойно активна формула на лосион Бочко държи неприятните насекоми далеч от детето до цели 8 часа.С добавено масло от евкалипт цитрудора, известно със способностите си да отблъсква кръвосмучещи насекоми. Подходящ е за деца над 1 годинка.Продължителност на репелентния ефект за комари и кърлежи – до 8 часа.
  5,70 (BGN)