Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    СУПРАДИН ИМУНО ефервесцентни таблетки*10

    Производител: Bayer Bitterfeld GmbH
    Supradyn Imuno ефервесцентни таблетки е с тройно действие за подсилване на имунната система. Съдържа комбинация от подсилващи имунитета микронутриенти, които подпомагат естествените защитни сили на организма. Съдържа Витамин C, D и Цинк, които допринасят за нормалното функциониране на имунната система и предпазват клетките от оксидативен стрес.
    Складова единица: 50565
    11,10 (BGN)
    i h
    Доставка до
    *
    *
    Метод за доставка
    Име
    Очаквана дата на доставка
    Цена
    Няма опции за доставка

    Поддържай имунната си система силна всеки ден!

    Тройна защита за силен имунитет!

    НОВ ПРОДУКТ с вкус на портокал!

    Висока доза витамин C,D и Цинк за подсилване на имунитета.

    Студеното време може да намали нивата на витамин C,а производството на витамин D е занижено,заради липсата на слънчева светлина,поради кооето набавянето им през зимата е много важно.

    Супрадин Имуно съдържа комбинация от подсилващи имунитета микронутриенти,които работят синергично: витамин C,D и цинк играят важнна роля в производството и активирането на имунните клетки.

    Тази специално създадена хранителна добавка с клинично тествана висока доза витамин C,D и Цинк подпомага имунната система в периода ,когато дните застудяват,а настинката и гришът стават заплаха.

    Вземи по една ефервесцентна таблетка с вкус на портокал дневно,за да подпомогнеш естествените си защитни сили и да се възстановиш бързо от настинката и грипа.

    СЪСТАВ: в 1 ефервесцентни таблетки: Витамин C 1000mg; Витамин D 10mcg; Цинк 10mg.

    ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Приемайте по 1 таблетка Супрадин Имуно дневно, разтворена в чаша вода. С аромат на портокал и подсладител: калиев ацесулфам, сукралоза.

    ОПАКОВКА: 10 ефервесцентни таблетки

    ПРОИЗВОДИТЕЛ : Bayer HealthCare S.A., Мароко

    0.0 0
    Напиши отзив Затвори
    • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
    *
    *
    • Лошо
    • Отлично
    *
    *
    *
    Потребители купили този продукт, също купиха
    Снимка на РЕЗИСТА КИДС Шоко мечета*20

    РЕЗИСТА КИДС Шоко мечета*20

    РЕЗИСТА за деца® шоко мечета е комбинация от 7 клинично доказани съставки, които подпомагат и укрепват естествената защитна функция на имунната система. РЕЗИСТА за деца® осигурява високи концентрации на Streptococcus salivarius – орален пробиотик, който е част от нормална флора на устната кухина. Той подпомага локалната имунна защита на носа, гърлото и ушите. Шоко мечето РЕЗИСТА за деца® осигурява директна колонизация на гърлото с този пробиотичен щам, изключително важен за защитата на входната врата за микробите.
    37,50 (BGN)