Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ТЕСТОВЕ ЗА БРЕМЕННОСТ И ОВУЛАЦИЯ

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Система от 2 броя тестове: ранен (тест 1) и точен (тест 2) отговор.  Разработени по специална технология RCI (Rapid Chromatographic Immunoassay). Гарантират 99.9% точност.

    Be.live pro Система тестове за бременност -2 броя

    Система от 2 броя тестове: ранен (тест 1) и точен (тест 2) отговор. Разработени по специална технология RCI (Rapid Chromatographic Immunoassay). Гарантират 99.9% точност. Приложими по всяко време на денонощието. Притежават маркер за контролната линия, който показва точно къде трябва да се появи тя, за да е валиден резултатът. Практични за употреба, без необходимост от чашка или пипета. Предназначени за външна употреба и самостоятелно тестване.
    11,90 (BGN)
    Снимка на Be.live Тест за бременност -1 брой

    Be.live Тест за бременност -1 брой

    Be.Live е тест за бременност, който използва специална технология RCI(Rapid Chromatographic Immunoassay). Тя гарантира 99.9 % точност на отчетния резултат. Be.Live е приложим по всяко време на деня, още от първия ден на закъснение на месечния цикъл. Използва се директно, без необходимост от чашка или пипета.
    6,50 (BGN)
    Снимка на SureCheck Streamer тест за бременност писалка

    SureCheck Streamer тест за бременност писалка

    SureCheck Streamer Тест за бременност писалка / SureCheck Streamer Pregnancy Test е иновативен тест за бременност, който осигурява гарантиран резултат с точност над 99 %. Тестът е разработен на базата на технологията от ново поколение Ultra Gold.
    10,10 (BGN)
    Снимка на SureCheck Тест за бременност касета

    SureCheck Тест за бременност касета

    SureCheck Тест за бременност касета / SureCheck Pregnancy Test SureCheck cassette работи по всяко време на денонощието, още на първия ден от закъснението на месечния цикъл. В теста за бременност SureCheck cassette е използван Gold Gel Reagent за постигане на максимално точен резултат.
    4,90 (BGN)