Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ХИГИЕНА НА НОСА

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Показвай на страница
  Снимка на PIC МИКРОНИЗИРАН НАЗАЛЕН ДУШ Rino Shower

  PIC МИКРОНИЗИРАН НАЗАЛЕН ДУШ Rino Shower

  Микронизиращото назално устройство се прилага в комбинация с компресорните инхалатори за промивка на носните кухини и носоглътката. Генерираните от назалния душ микрочастици са с изключително малки размери и достигат свободно дяловете на горните дихателни пътища при аерозолна терапия. Подходящ за деца и възрастни. Rino Shower може да се използва преди аерозолна терапия, за да увеличи нейната ефективност, чрез прочистване на горните дихателни пътища. Може да се прилага за терапия, чрез добавяне на медикамент или само за почистване на ноздрите от секрет.Отстранява и втечнява секретите от мукозната лигавица и хидратира мукозната мембрана.
  16,60 (BGN)
  Снимка на АТОМЕР СПРЕЙ ЗА НОС С МОРСКА ВОДА 150 мл

  АТОМЕР СПРЕЙ ЗА НОС С МОРСКА ВОДА 150 мл

  Атомер 150 мл е стерилен изотоничен разтвор с морска вода, който се използва за почистване, овлажняване и отпушване на носните кухини. Спреят премахва натрупания секрет, овлажнява носната лигавица и улеснява дишането. Може да се използва също и като превантивно средство против запушване на носа, причинено от външни фактори, като замърсители, прах или изсушен от климатици или отоплителни тела въздух.
  9,33 (BGN)
  Снимка на АФРИН ND спрей за нос 0.5 мг Ментол , 15 мл

  АФРИН ND спрей за нос 0.5 мг Ментол , 15 мл

  Африн ND спрей за нос, разтвор съдържа активното вещество оксиметазолинов хидрохлорид. Африн ND е деконгестант, който облекчава запушения нос като свива кръвоносните съдове в носа. Действието му започва след няколко минути и продължава с часове. Африн ND се прилага за симптоматично облекчаване на назалната конгестия (запушен нос), причинена от сенна хрема, настинка и синузит. Може да се използва на всеки 12 часа.
  11,30 (BGN)
  Снимка на АФРИН спрей 0.05% 20 мл

  АФРИН спрей 0.05% 20 мл

  Африн е ефикасно лекарство с продължително действие, което бързо облекчава симптомите, свързани със запушване на носа, дължащо се на простуди, синузити, сенна хрема и други алергии на горните дихателни пътища. Употребата на Африн два пъти дневно обикновено е достатъчна да улесни дишането през деня и нощта. Африн може да се използва и за улеснение при преглед или операция на носа, както и като помощно лечение при ушни възпаления.
  9,10 (BGN)
  Снимка на БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

  БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

  Babycap изотоничен разтвор на морска вода с микроелементи за ежедневна хигиена на носа при деца и бебета от 1 месец на живота. Благодарение на деликатната технология спреят Babycap позволява да се отпуши и почисти носа, да се предотврати развитието на възпалителната реакция на лигавицата на задната част на гърлото. Контактът между разтвора и лигавицата на носа позволява да се абсорбират минералните соли и елементи на морска сол.
  5,65 (BGN)
  Снимка на БЕЙБИКАП Aспиратор за нос

  БЕЙБИКАП Aспиратор за нос

  Назалният аспиратор BabyCap извежда деликатно образувалата се слуз в носа при бебета. Структурата на апликатора гарантира безопасно аспириране на секретите. Заоблената му форма позволява контакт с ноздрата на бебето без риск от нараняване. Апликаторът е направен от нечуплива пластмаса, което го прави устойчив при стерилизация. Може да се използва многократно.
  9,80 (BGN)
  Снимка на БЕЙБИКАП Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

  БЕЙБИКАП Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

  Babycap ампули физиологичен разтвор за нос и очи ампули стерилен разтвор за промивки на носа и очите както и за употреба при инхалации. Физиологичният разтвор може да се използва при новородени, деца и възрастни. Физиологичният разтвор улеснява почистването на бебешкия нос, запушващ се със слуз. Той помага за по-бързото извеждане на секретите от носа. Благодарение на овлажняващия ефект, той бързо успокоява сухата носна лигавица при възрастни.
  4,20 (BGN)
  Снимка на БЕКУТАН КИДС ВИТС ИЗОТОНИЧЕН РАЗТВОР 30 мл

  БЕКУТАН КИДС ВИТС ИЗОТОНИЧЕН РАЗТВОР 30 мл

  KIDS VITs Becutan изотоничен разтвор за нос без консерванти. Ежеденвен хигиенен разтвор за нос, предназначен да помогне за изчистването и пречистването на носния канал. Бистър разтвор, за облекчаване на дишането, съставен от най-чиста морска вода. Бекутан Кидс Витс изотоничен разтвор за нос - водата произлиза от контролирана зона на залива Канкале в Бретан, който е известен с качеството и чистотата на своята вода.
  19,99 (BGN)
  Викс Синекс алое и евкалипт 0.5 mg/ml спрей за нос е предназначен за локално облекчаване на симптомите на запушен нос, свързани с настинка или ринит. Ефектът на спрея започва след няколко минути и продължава от 6 до 8 часа.

  Викс СИНЕКС алое и евкалипт 0.5 мг спрей за нос*15 мл

  Викс Синекс алое и евкалипт 0.5 mg/ml спрей за нос е предназначен за локално облекчаване на симптомите на запушен нос, свързани с настинка или ринит. Ефектът на спрея започва след няколко минути и продължава от 6 до 8 часа.
  9,79 (BGN)
  Снимка на ГрипВис Спрей за нос 20 мл

  ГрипВис Спрей за нос 20 мл

  ГрипВис спрей за нос действа ефективно, като създава овлажняващо предпазно покритие върху носната лигавица. Течният слой функционира като механична бариера против външни въздействия. Така може да защити от грипоподобни заболявания и настинка, причинени от вируси.
  14,60 (BGN)
  Снимка на ДЕЛМАР ПАНТЕНОЛ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  ДЕЛМАР ПАНТЕНОЛ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  За поддържане на ежедневна хигиена на носната кухина.При настинка, назална обструкция, хрема с алергичен произход, раздразнена и суха носна лигавица с нарушена физиологична функция. При пациенти, предразположени към изсушаване на лигавицата, в среда, в която се използват климатични системи и по време на пътуване.Преди употреба на предписани лекарства за носната кухина (капки) за промиване и подобряване на контакта между носната лигавица и лекарството.След употреба на предписани лекарства за носната кухина (капки) за подобряване процеса на епителизация на наранената лигавица.
  7,89 (BGN)
  Снимка на ДЕЛМАР СЕНСИТИВ С АЛОЕ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  ДЕЛМАР СЕНСИТИВ С АЛОЕ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  За поддържане на ежедневна хигиена на носната кухина.При настинка, назална обструкция, хрема с алергичен произход, раздразнена и суха носна лигавица с нарушена физиологична функция. При пациенти, предразположени към изсушаване на лигавицата, в среда, в която се използват климатични системи и по време на пътуване.Преди употреба на предписани лекарства за носната кухина (капки) за промиване и подобряване на контакта между носната лигавица и лекарството.След употреба на предписани лекарства за носната кухина (капки) за подобряване на процеса на епителизация на наранената носна лигавица.
  7,89 (BGN)
  Снимка на ДЕЛМАР СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  ДЕЛМАР СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  ДЕЛМАР спрей за нос е разтвор е предназначен за носната лигавица с нарушена физиологична функция и за ежедневна хигиена на носната кухина. Делмар спрей за нос възстановява естествената влажност, възможността за самопочистване и защитава от процеса на изсушаване на носната лигавица.
  7,89 (BGN)
  Снимка на ДЕЛМАР ФРЕШ С ЕВКАЛИПТ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  ДЕЛМАР ФРЕШ С ЕВКАЛИПТ СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  За поддържане на ежедневна хигиена на носната кухина.При синузит.При настинка, назална обструкция, хрема с алергичен произход, раздразнена и суха носна лигавица с нарушена физиологична функция. При пациенти, предразположени към изсушаване на лигавицата, в среда, в която се използват климатични системи и по време на пътуване.
  7,89 (BGN)
  Снимка на ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  ДЕЛМАР ХИПЕРТОНИК СПРЕЙ ЗА НОС 50 мл

  За поддържане на ежедневната хигиена на носната кухина.При пациенти с назална обструкция, настинка и хрема с алергичен произход, както и при пациенти със суха и раздразнена носна лигавица с нарушена физиологична функция.При пациенти, предразположени към изсушаване на носна лигавица в среда, в която се използват климатични системи.
  7,89 (BGN)
  Filters Close
  Мин: 4,00 (BGN) Макс: 23,00 (BGN)
  4 23