Търси
Всички категории
    Menu Затвори

    ХИГИЕНА НА НОСА

    Преглед като Таблица Списък
    Подреди по
    Показвай на страница
    Снимка на БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

    БЕБИКАП Спрей морска вода за нос 30мл

    Babycap изотоничен разтвор на морска вода с микроелементи за ежедневна хигиена на носа при деца и бебета от 1 месец на живота. Благодарение на деликатната технология спреят Babycap позволява да се отпуши и почисти носа, да се предотврати развитието на възпалителната реакция на лигавицата на задната част на гърлото. Контактът между разтвора и лигавицата на носа позволява да се абсорбират минералните соли и елементи на морска сол.
    5,65 (BGN)
    Снимка на БЕЙБИКАП  Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

    БЕЙБИКАП Ампули физиологичен разтвор 10*5мл

    Babycap ампули физиологичен разтвор за нос и очи ампули стерилен разтвор за промивки на носа и очите както и за употреба при инхалации. Физиологичният разтвор може да се използва при новородени, деца и възрастни. Физиологичният разтвор улеснява почистването на бебешкия нос, запушващ се със слуз. Той помага за по-бързото извеждане на секретите от носа. Благодарение на овлажняващия ефект, той бързо успокоява сухата носна лигавица при възрастни.
    4,10 (BGN)
    Снимка на БЕЛ Бейби Физиологичен разтвор, ампула 5 мл-30бр

    БЕЛ Бейби Физиологичен разтвор, ампула 5 мл-30бр

    Стерилен физиологичен разтвор, ампули от 5 мл.Подходящ за почистване на леки наранявания, нос и очи.Подходящ за инхалации.Може да се използва със стерилни превръзки.Подходящ за бебета и малки деца.
    10,50 (BGN)
    За грижа и хигиена на носа на бебето от първия ден на живота. Куикс® бебе е изотоничен разтвор на морска вода в удобна мека бутилка, съдържаща стерилни капки без консерванти.

    КУИКС Бейби капки за нос*10 мл

    За грижа и хигиена на носа на бебето от първия ден на живота. Куикс® бебе е изотоничен разтвор на морска вода в удобна мека бутилка, съдържаща стерилни капки без консерванти. Куикс® бебе съдържа 100 % натурална вода от Атлантическия океан с редица ценни минерали и микроелементи и помага да се възстанови нормалната функция на лигавицата на носа. Поради ниската концентрация на сол, съизмерима с нормалните нива на сол в организма (изотоничен разтвор), Куикс® бебе е много нежен към носа на бебетата.
    9,60 (BGN)
    Низита унгвент е лекарствен продукт под формата на маз, който се използва за подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и хидратиране на носната лигавица (при сух въздух), за омекотяване на крусти. Продуктът е подходящ за прилагане както при възрастни, така и при деца и бебета.

    НИЗИТА маз при суха носна лигавица*20 гр

    Низита унгвент е лекарствен продукт под формата на маз, който се използва за подпомагане лечението в случаи на запушен нос (напр. при хрема), за почистване и хидратиране на носната лигавица (при сух въздух), за омекотяване на крусти. Продуктът е подходящ за прилагане както при възрастни, така и при деца и бебета. Низита използва лечебната сила на натриевия хлорид (готварска сол). При запушен нос поддържа лигавицата на носа влажна и подпомага неговото бързо отпушване. При суха и покрита с крусти носна лигавица Низита я овлажнява и води до бързото й възстановяване. При малки деца и кърмачета, които не могат самостоятелно да издухат носа си, Низита спомага за почистването на ноздрите и запазването на естествената защитна функция на носната лигавица.
    14,20 (BGN)
    Nosko Аспиратор за нос за изсмукване с уста е медицинско изделие, което се използва за отстраняване на секретите, които са се събрали в носа на вашето бебе или дете, като по този начин спомага за облекчаване на неговото дишане, избягвайки възможни усложнения.

    НОСКО Aспиратор за нос за изсмукване с уста

    Nosko Аспиратор за нос за изсмукване с уста е медицинско изделие, което се използва за отстраняване на секретите, които са се събрали в носа на вашето бебе или дете, като по този начин спомага за облекчаване на неговото дишане, избягвайки възможни усложнения. Nosko Аспиратор за нос е изключително лесен за използване и за почистване, безопасен, безшумен, заема малко място, може да се стерилизира, направен от медицинска пластмаса без Бизфенол А, която е биосъвместима и не предизвиква дразнене и алергии. Подходящ за новородени.
    12,60 (BGN)
    Снимка на НОСКО НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

    НОСКО НАЗАЛЕН СПРЕЙ 30 мл

    Изотоничен разтвор на морска вода за бебета над 3м., деца и възрастни. За ежедневна назална хигиена. Благоприятства прочистването на носната кухина, като премахва носните секрети и корички, овлажнява носната лигавица, като я предпазва от проникване на микроорганизми и замърсявания (фини частици в атмосферата). Намалява и успокоява локалните процеси, като по този начин подпомага дишането, особено при бебета и деца. Носната хигиена играе важна роля и спомага за елиминиране на алергените и облекчаване на симптомите при запушен нос. 100% натурално активни съставки, без консерванти.
    5,20 (BGN)
    Снимка на СЕНСИАЛ ГТТ хидратиращи капки за нос*20 мл

    СЕНСИАЛ ГТТ хидратиращи капки за нос*20 мл

    Сенсиал ГТТ капки за нос са специализирано медицинско изделие с антибактериално колоидно сребро, ектоин, метилсулфонилметан (MSM) и витамин В2 (рибофлавин), което подпомага хидратацията на носната лигавица, втечняването на гъстия секрет и последващото му отстраняване.
    19,99 (BGN)