Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  BIO SHIELD

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на БИОЗИН МАМА 30 капсули

  БИОЗИН МАМА 30 капсули

  Biozin Mama е уникална хранителна добавка, създадена специално за бременни и кърмещи жени, която подсилва имунитета, намалява опасността от усложнения по време на бременността и е ефективна срещу различни видове вируси , бактерии и гъбички. Биозин Мама се препоръчва като имуномодулиращо и предпазващо средство по време на бременност и кърмене, при повишена нужда от желязо, при вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Биозин Мама е ефективен при първи симптоми на грип, спомага за по-лекото преминаване на болестта и подпомага възстановителните процеси след боледуване.
  25,85 (BGN)
  Снимка на БИОЗИН 400 мг , 30 таблетки

  БИОЗИН 400 мг , 30 таблетки

  Biozin имуномодулатор таблетки повишава защитните сили на организма, предпазва от болести и спомага за по-лекото преминаване на болестта и по-бързото възстановяване след боледуване. Биозин е ефективен при остри и хронични заболявания, вирусни инфекции като грип, хепатити, херпес симплекс и зостер , човешка папилома вируси, рубеола, паротит, бактериални инфекции , гъбичкови инфекции и др.
  24,90 (BGN)
  Снимка на БИОЗИН КИДС Сироп с коластра за деца 100 мл

  БИОЗИН КИДС Сироп с коластра за деца 100 мл

  Biozin Kids Syrup с коластра подпомага и поддържа физиологичната функция на имунната система и растежа при децата.Естествен източник на имунитет с Витамин Д3, цинк и инозитол.Сироп с вкус на ягода за деца от всички възрасти.
  22,60 (BGN)
  Снимка на БИОЗИН КИДС Сироп с лактоферин за деца 100 мл

  БИОЗИН КИДС Сироп с лактоферин за деца 100 мл

  Biozin Kids Syrup с лактоферин допринася за нормалната функция на имунната система. Действа: антивирусно, антибактериално, антиоксидантно, пробиотично.
  22,70 (BGN)
  Снимка на БИОЗИН ПРОБИОТИК ФЕМ 15 капсули

  БИОЗИН ПРОБИОТИК ФЕМ 15 капсули

  Действа синергично в урогениталния тракт за поддържане на необходимия баланс на вагиналната флора. Капсулите са стомашно-устойчиви и гарантират, че пробиотичният комплекс се освобождава ефикасно в червата, предотвратявайки унищожаването му в стомаха. Пробиотика възстановява бактериалното равновесие в стомашно-чревния тракт и оптимизира храносмилателния процес.
  14,20 (BGN)
  Снимка на БИОЗИН СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 30 мл

  БИОЗИН СПРЕЙ ЗА ГЪРЛО 30 мл

  Biozin Spray е медицинско изделие, което съдържа лактоферин, екстракт от лечебна ружа, червен мак и дросера. Teзи съставки притежават антивирусно, антибактериално, антимикотично и антипротозойно действие. Лактоферинът, съдържащ се в Биозин спрей, е с доказан ефект при изграждане на локалния имунитет на лигавиците на устната кухина и фаринкса.
  13,50 (BGN)
  Osteozin таблетки спомагат за поддържането на здрави кости и зъби. Остеозин подобрява костната структура, допринася за поддържането на нормална костна плътност и минерализация и намалява риска от развитието на остеопороза с напредването на възрастта.

  ОСТЕОЗИН Таблетки*30

  Osteozin таблетки спомагат за поддържането на здрави кости и зъби. Остеозин подобрява костната структура, допринася за поддържането на нормална костна плътност и минерализация и намалява риска от развитието на остеопороза с напредването на възрастта. Остеозин допринася за правилното усвояване и използване на калция, като също така спомага за правилното транспортиране и предпазва от отлагането му в артериите.
  13,95 (BGN)
  Сераза допринася за по-бързото заздравяване на тъканите и подпомага възстановителните им функции

  СЕРАЗА 15 мг *30 таблетки

  Сераза е хранителна добавка, която е подходяща за използване след хирургични процедури, контузии и травми. Сераза допринася за по-бързото заздравяване на тъканите и подпомага възстановителните им функции. Сераза ефективно облекчава неприятните симптоми, съпътстващи възпалителния процес като болка, отток и възпаление. Допринася за нормалното образуване на колаген за нормална функция на кръвоносните съдове.
  17,30 (BGN)