Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  БИОЗИН 400 мг таблетки*30

  Производител: BIO SHIELD
  Biozin имуномодулатор таблетки повишава защитните сили на организма, предпазва от болести и спомага за по-лекото преминаване на болестта и по-бързото възстановяване след боледуване. Биозин е ефективен при остри и хронични заболявания, вирусни инфекции като грип, хепатити, херпес симплекс и зостер , човешка папилома вируси, рубеола, паротит, бактериални инфекции , гъбичкови инфекции и др.
  Складова единица: 40399
  24,90 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Активни съставки :

  Коластра, обогатена с 40% IgG - течност, която се отделя от млечните жлези на женските бозайници в първите 3 до 4 дни след раждането преди появата на обичайната кърма. Tя съдържа три основни групи съставки, осигуряващи висока концентрация на жизненоважни растежни и модулиращи развитието и съзряването на имунната система фактори: хранителни и биоактивни съставки, вещества, поддържащи физиологичната функция на имунната система /широкоспектърните антитела, цитокини, лактоферин, полипептид пролин, олигозахариди, лакталбумини, Normal CG globulin/, растежни фактори – те стимулират нормалния растеж, подпомагат регенерацията.Лактоферинът, койти се  съдържа в коластрата има антивирусно, антибактериално и антиоксидантно действие. Подпомага усвояването на желязото. Действа пробиотично като потиска вредните бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите.

  Бета-глюкан  1,3Д  - пдобрява работат на имунната система като активира ключови клетки в организма, наречени  макрофаги. Те са отговорни за борбата с вирусите (вирусни и бактериални инфекции, ракови клетки и други потенциални патогени). Ускорявайки реакцията на макрофагите,  Бета Глюкан  1,3D  спомага на  тялото да произвежда по-бързо и повече антитела за борба с вирусите. Проучванията доказват, че бета-глюкан не само оказва положителен ефект върху макрофагите, но и върху В-лимфоцитите и Т-клетките – естествените клетки убийци на чужди агенти и злокачествени образувания. В допълнение към тези важни функции бета глюкан е ефективен антиоксидант и „чистач“ на свободните радикали. Препоръчително е всеки да приема бета-глюкан превантивно.

  Ехинацея - Най-употребяваният фитоимуномодулатор в световен мащаб. Установено е, че действието й се дължи на съдържащия се в нея ехинацин и ехинакозид.

  Цинк - участва в  синтеза на имуноглобулини и  аминокиселини. Той е необходим за нормалния растеж при децата.

  Инозитол - участва в състава на клетъчните мембрани. Той е важен за развитието на белите дробове , като предотвратява развитието на респираторни усложнения.

  Състав : Коластра (обогатена с 40% IgG, лактоферин), Бета глюкан 1,3Д, Инозитол, Ехинацея, Цинк (цинков глюконат).

  Дозировка и приложение : Деца над 6 годишна възраст: 1 таблетка дневно, 30 минути преди хранене. Възрастни и деца над 12 години: 2 таблетки дневно, 30 минути преди хранене.

  Опаковка : 30 таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *