Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  БИОЗИН МАМА капсули*30

  Производител: BIO SHIELD
  Biozin Mama е уникална хранителна добавка, създадена специално за бременни и кърмещи жени, която подсилва имунитета, намалява опасността от усложнения по време на бременността и е ефективна срещу различни видове вируси , бактерии и гъбички. Биозин Мама се препоръчва като имуномодулиращо и предпазващо средство по време на бременност и кърмене, при повишена нужда от желязо, при вирусни, бактериални и гъбични инфекции. Биозин Мама е ефективен при първи симптоми на грип, спомага за по-лекото преминаване на болестта и подпомага възстановителните процеси след боледуване.
  Складова единица: 30973
  26,40 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Активни съставки :

  Биологично активна съставка лактоферин (Lactoferrin )100 mg.- естествен желязосвързващ гликопротеин, който се намира в млякото, слюнката и други секреторни течности. Той е важен компонент на имунната система на организма, където  е част от вродената защита .

  Действия на лактоферина:

  • Антибактериално действие:

  Лактоферинът свързва свободното желязо и гo прави недостъпни за бактериите, което спира тяхното размножаване. Също така разрушава клетъчните стени на микроби и гъбички.

  • Антивирусно действие:

  Лактоферинът е ключова молекула за имунната система и може да се използва в борбата с различни вирусни инфекции. Той пречи на вирусите да се прикрепят върху клетъчните стени и да проникнат в клетките ни.

  • Подобрено усвояване на желязото:

  Поради високия си афинитет към желязото лактоферинът го свързва и пренася до всички клетки, които се нуждаят от него.

  • Пробиотично действие:

  Лактоферинът потиска развитието на вредни бактерии в червата и подпомага развитието на бифидобактериите, допринасяйки за възстановяването на нормалната микрофлора.

  • Антиоксидантно действие:

  Подобрената бионаличност на желязото води до забавяне на остаряването и понижаване на податливосттта към дегенеративни и ракови заболявания.

  Състав : Лактоферин (Lactoferrin) 100мг

  Дозировка и приложение : За профилактика при нормално протичаща бременност: 1 табл. преди хранене. При болестни състояния: 1-2 табл. преди хранене

  Опаковка : 30 капсули

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *