Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  DR.NIEDERMAIER PHARM

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Регулатпро Био стимулира ензимната система и засилва производството на АТФ в клетките, което повишава енергията, жизнеността, работоспособността и подобрява здравето и качеството на живот като цяло.

  РегулатПро Био Биоактивен ензимен концентрат*350 мл

  Регулатпро Био стимулира ензимната система и засилва производството на АТФ в клетките, което повишава енергията, жизнеността, работоспособността и подобрява здравето и качеството на живот като цяло. Регулатпро Био помага за по-бързото възстановяване и по-лесното протичане на остри, възпалителни и хронични заболявания. Може да се приема и превантивно като профилактично средство. Има изцяло натурален състав и благоприятно въздействие върху организма. Подходящ е за бебета, деца, бременни жени и възрастни без ограничение във възрастта.
  98,00 (BGN)
  Снимка на РегулатПро Метаболик 350 мл

  РегулатПро Метаболик 350 мл

  Хранителна добавка с витамини и минерали. РегулатПро Метаболик е балансиран комплекс, произведен от пресни, внимателно селектирани органични плодове, ядки и зеленчуци, който стимулира метаболитните процеси и подпомага по естествен път всички процеси в тялото.
  118,90 (BGN)
  РЕГУЛАТПРО КИДС РЕГУЛАЦИУС е уникален ензимен концентрат, направен от биологично отгледани плодове, ядки и зеленчуци.

  РегулатПро РЕГУЛАЦИУС КИДС*350 мл

  РЕГУЛАТПРО КИДС РЕГУЛАЦИУС е уникален ензимен концентрат, направен от биологично отгледани плодове, ядки и зеленчуци. Произвежда се чрез патентован (ЕР 1153549) каскаден ферментационен процес. Съдържа концентрираната енергия на REGULATESSENZ® (билкови концентрати с ензимни градивни елементи на молекулярно ниво, вторични растителни метаболити, важни компоненти от ферментационни култури и дясновъртяща L (+) - млечна киселина), която заедно с витамин С допринася за правилната работа на имунната система, нормалния енергиен метаболизъм и намаляване на умората. Киселият витамин помага още за защита на клетките от оксидативен стрес. Влияе благоприятно върху нервната система и психичната функция.
  91,90 (BGN)
  Снимка на РегулатПро Хиалурон 20 флакона по 20 мл

  РегулатПро Хиалурон 20 флакона по 20 мл

  Изцяло натуралният продукт Регулатпро Хиалурон притежава мощно анти-ейдж действие, което поддържа кожата гладка и тонизирана. Той премахва следите на възрастта, намалява бръчките, заглажда кожата и повишава еластичността.
  160,20 (BGN)
  Regulatpro Hyaluron – красива завинаги с младост в бутилка!

  РЕГУЛАТПРО ХИАЛУРОН*350 мл

  Регулатпро Хиалурон е изцяло натурален продукт с мощно анти-ейдж действие за поддържане на гладка и тонизирана кожа. Тайната на несравнимия ефект на Регулатпро Хиалурон се крие в силата на патентованата Регулат есенция. Получена от отгледани при сертифицирани био условия свежи плодове, зеленчуци, ядки и подправки чрез уникален метод на каскадна ферментация, тя има изключителна способност да пренася молекулите на хиалуроновата киселина и да помага на тялото бързо и лесно да усвои незаменими микронутриенти – съчетание на концентрираната сила на природата с високо иновативна наука.
  118,90 (BGN)