Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  РегулатПро Био Биоактивен ензимен концентрат*350 мл

  Производител: DR.NIEDERMAIER PHARM
  Регулатпро Био стимулира ензимната система и засилва производството на АТФ в клетките, което повишава енергията, жизнеността, работоспособността и подобрява здравето и качеството на живот като цяло. Регулатпро Био помага за по-бързото възстановяване и по-лесното протичане на остри, възпалителни и хронични заболявания. Може да се приема и превантивно като профилактично средство. Има изцяло натурален състав и благоприятно въздействие върху организма. Подходящ е за бебета, деца, бременни жени и възрастни без ограничение във възрастта.
  Складова единица: 42697
  98,00 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Хранителна добавка с натурален витамин С в подкрепа на био регулационните процеси.

  Начин на употреба

  Започнете и завършете деня си с 10 ml РегулатПро Био (½ мерителна чашка). Приемете неразреден и задръжте известно време в устата преди поглъщане. В случай, че имате чувствителен стомах, разредете в чаша вода.

  Разклатете преди употреба. Съдържанието трябва да се консумира в рамките на един месец от отварянето. Съхранявайте на място защитено от директна слънчева светлина и топлина.

  Възможно е да има различия във вкуса, цвета, миризмата и бистротата на продукта, поради използването на свежи суровини.

  Натурален продукт без оцветители и консерванти, алкохол, захар, глутен и мляко. Подходящ за вегани.

  Нормално вкусът е кисел, като на ферментирал продукт поради специфичния метод на извличане на активните съставки чрез каскадна ферментация.

  Не превишавайте препоръчителната дневна доза.

  Не трябва да се използва като заместител на разнообразното и балансирано хранене и здравословния начин на живот. Да се съхранява на място, недостъпно за деца.

  Състав: вода, лимони*, фурми*, смокини*, орехи*, соя*, кокосови орехи*, лук*, глицерин (растителен), целина*, соеви кълнове*, екстракт от ацерола* (17,5% вит. C) 0,7%, артишок*, грах*, просо*, подправки*, куркума*, шафран*.

  *с произход от сертифицирано органично земеделие

  Състав и хранителна стойност

  за

  100 ml

  %

  **

  Дневна доза

  = 2 x 10 ml

  %

  **

  Енергийна стойност        kJ/kcal

  92,4/21,4

  -

  18,5/4,3

  -

  Протеини

  0,3 g

  -

  0,06 g

  -

  Въглехидрати

  5,1 g

  -

  1,02 g

  -

  от които захари

  0,3 g

  -

  0,06 g

  -

  Мазнини

  < 0,1 g

  -

  < 0,1 g

  -

  от които наситени мастни киселини

  < 0,1 g

  -

  < 0,1 g

  -

  Фибри

  < 0,1 g

  -

  < 0,1 g

  -

  Натрий

  0,01 g

  -

  0,002 g

  -

  Витамин C

  61,25 mg

  76,5

  12,25 mg

  15,3

  ** % от препоръчителната дневна доза (ПДД) според препоръките на ЕС

  РегулатПро® Био Течен, органичен концентрат, добит чрез каскадна ферментация от свежи плодове, ядки и зеленчуци + натурален витамин С.

  Биоенергетика и здраве ДНЕС

  Здравето зависи от динамичното равновесие между процесите на синтез и разграждане. Стресът, заседналият начин на живот, токсините от околната среда и нездравословното хранене създават дисбаланс в крехкото равновесие на човешкия организъм. Това води до ниски енергийни нива в клетките и разстройва регулацията на клетъчния метаболизъм.

  За да съхраним или възвърнем здравето си, от огромна важност е да поддържаме био регулационните процеси на нормалното им високоенергийно ниво, чрез оптимизиране на клетъчната енергия.

  Какво представлява ензимната система в човешкото тяло?

  Човешкото тяло е изградено от около 100 трилиона клетки.

  В него се извършват около 200 милиона процеси дневно.

  Всеки един процес се контролира и регулира от ензими, произвеждани от клетките, специално за дадения процес.

  „Животът“ всъщност представлява ензимно регулирано взаимодействие между всички процеси, осъществявани в човешкото тяло.

  Следователно, заболяването е прекъсване хармоничното действие между ензимите.

  Ензимите в организма ни действат синергично и ако един се активира, отключва се цяла каскада от ензими, готови за действие.

  Статистиката показва, че продължителността на живота и неговото качество са в пряка зависимост от ефективното действие на ензимите

  Според мащабни международни изследвания, над 80% от световната популация страда от недостиг на жизненоважни нутриенти и ниски ензимни нива. Първите симптоми са умора, изтощение, лоша концентрация, предразположеност към инфекции, кожни проблеми, обща вялост и храносмилателни проблеми.

  Ензимите в тялото регулират здравето

  Здравето зависи от нормалната физиологична активност на ензимите, тъй като всички жизнени процеси са регулирани от тях: свързване и елиминиране на всички токсини и свободни радикали; намаляване на холестерола; поддържане вискозитета на кръвта с цел предотвратяване  образуването на тромби; възстановяване на нервната проводимост; зарастване на рани и спиране на болката; алкално- киселинно равновесие; балансиране функцията на стомашно-чревния тракт.

  Ензимните био-концентрати подкрепят функцията на нормалната чревна флора (добрите бактерии) като по този начин се подсигурява нормалното храносмилане в гастро-интестиналния тракт. Това автоматично повлиява всички оздравителни процеси. Те помагат за освобождаването на клетките и съединителната тъкан от тежки метали и други екзогенни токсини (приемани от околната среда).

  Ензимните био-концентрати могат напълно да неутрализират киселинната среда в организма в рамките на три месеца и да енергизират всяка клетка, като така постепенно възстановяват нейното нормално енергийно ниво.

  Ензимните био-концентрати активират симбионтите. По този начин се прекъсва натрупването на токсини и стартира изчистването на кръвта. Това от своя страна предотвратява по-нататъшното отравяне на клетките.

  Нутриенти за био регулация

  Протективни и есенциални субстанции + витамин С

  РегулатПро Био е уникален течен фермент, който съдържа незаменими аминокиселини, ди-, три- и олигопептиди, полифеноли и флавоноиди от органично култивирани плодове ядки и зеленчуци.

  РегулатПро Био съдържа натурален витамин С, който допринася за нормалното протичане на метаболизма, производството на енергия и нормалната функция на имунната система.

  РегулатПро Био с витамин С допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.

  Каскадна ферментацияТМ

  Каскадна ферментация - процес на отключване и обогатяване по законите на майката природа. По този начин ценната "същност" на растението се извлича, прехвърляйки на РегулатПро Био своите уникални свойства.

  Процесът каскадна ферментация е защитен с европейски патент: EP 1153549.

  Патентованата каскадна ферментацияТМ е динамичен многостепенен ферментационен процес. Внимателно подбрани свежи плодове, ядки и зеленчуци от биоземеделие, се разграждат по натурален начин от млечно кисели бактерии в последователни ферментационни фази в продължение на няколко седмици. Ензими и други протеини са фрагментирани до удобни за усвояване размери. Ценни вторични растителни продукти се освобождават в дясно въртящата млечна киселина, получена в процеса на каскадна ферментацияТМ. Здравословни съставки се генерират от млечнокисели бактерии.

  По този начин тялото лесно и бързо приема ценните, защитни и засилващи виталността субстанции.

  Произведено в Германия

  Dr. Niedermaier Pharma GmbH

  Food Supplements

  85662 Hohenbrunn, Германия

  Дистрибутор:Ведра Интернешънъл АД, София 1407, ул. Червена стена 58

  5.0 1
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  Теодора | 29.10.2022 г. 17:49
  Невероятен продукт
  Купих за майка ми , още на втория ден,видях разликата.Стана жизнена,подобри си подвижността,депресията и намаля.Препоръчвам,а сега е и на добра цена, започвам и аз!
  Полезен ли е този отзив? Да Не (0/0)
  *
  *
  *