Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ЕДЛикуид Бронхолайн сироп*237 мл

  Производител: AD MEDICINE
  ADLiquid™ BronchoLine е комплекс от растителни екстракти, витамини и други биологично активни съединения в колоиден разтвор. Комбинацията от съставки допринася за здравето на горните и долните дихателни пътища, съдейства за поддържането на дихателната функция във физиологични граници в съответствие с физическото натоварване и условията на околната среда. ADLiquid™ BronchoLine благоприятно влияе на дишането, отделянето на секрети от бронхиалното дърво и свободното проникване на въздуха в белия дроб.
  Складова единица: 40502
  55,99 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Едно от най-важните свойства на колоидните разтвори е, че всички частици в тях притежават едноименни заряди и поради това, за разлика от обикновените, тъй наречени молекулярни разтвори, не се смесват помежду си. Това дава възможност в един и същ продукт да бъдат включени много различни ингредиенти, като всеки един от тях запазва своите уникални свойства.

  Течната форма на препарата е предимство за хора, които не обичат да приемат таблетки и капсули.

  В продукта са включени екстракти от растения и други биологично активни съединения, които традиционно се използват от човечеството за поддържане здравето на горните и долните дихателни пътища. Предимството на продукта е, че в него има както съставки, които оказват непосредствено въздействие върху дихателните пътища, така и такива с общо имуностимулиращо и имуномодулиращо действие.

  Исоп - билка, която още от времето на Хипократ е била използвана като средство, което спомага за отделянето на секрети от бронхите. Благоприятно влияе върху сърдечно-съдовата система. Етеричното масло съдържащо се в Исоп има едновременно успокояващо и леко тонизиращо действие.

  Сладък корен /ликвириция, глицериция глабра/ - влияе върху синтеза на кортизол, като оказва стимулиращ ефект върху надбъбречната жлеза. Съдейства за разширяването на бронхите и увеличаването на тяхната проходимост за въздуха. Съдейства за отделянето на задържаните в тях секрети.

  Адхатода вазика - съдържа вазицин - активната съставка, първоизточник за синтеза на бромхексин. Разширява бронхите и така подобрява движението на въздуха в тях. Допълнително подпомага изхвърлянето на секретите от бронхиалното дърво.

  Андрографис паникулата - традиционно се използва в аюрведа, известна със своята антибактериална и антивирусна активност. В китайската медицина се използва за подкрепа на белите дробове.

  Ехинацея теснолиста и Ехинацея пурпуреа - ехинацеята е известен имуностимулатор. Механизмът на действието й е свързан с влиянието й върху продукцията на Т-лимфоцити /клетки на имунната система/ и активността на фагоцитозата /поглъщането на чужди за организма вещества от клетките на имунната система-макрофаги/. В продукта са включени 2 вида ехинацея, като се счита, че ехинацея теснолистна /ангисгофолия/ има по-изразена антивирусна активност, а ехинацея пурпуреа - антибактериална.

  Лопен - съдържа сапонини и слузни вещества, благодарение на които има омекотяващо действие върху лигавиците и подпомага отделянето на задържани секрети в бронхите.

  Подбел - съдържа слузно вещество, сапонини, гликозиди, танини, полизахариди, цинк и други полезни съединения. Традиционно се прилага за улесняване на отделянето на секрети от бронхите, оказва омекотяващо и успокояващо действие върху лигавиците на бронхите.

  Витамин С - мощен водноразтворим антиоксидант, допринася за нормалната функция на имунната система.

  L-цистеин - аминокиселината цистеин, съдържаща сяра е съединение с доказано действие върху лигавицата на бронхите. Втечнява бронхиалния секрет и подпомага отделянето му от бронхите, улеснява дишането. Като антиоксидант директно или посредством своя метаболит глутатион неутрализира някои свободни радикали, като по този начин отстранява факторите, които дразнят бронхиалната лигавица и възстановява нейните естествени защитни механизми. Участва в енергийния метаболизъм, подпомага имунната система, като способства за производството на Т-левкоцити. Подпомага синтеза на колаген и кератин и по този начин благоприятно влияе върху състояние на кожата, ноктите и косата.

  Кверцетин - биофлавоноид с антиоксидантно действие

  Хесперидин - биофлавоноид с антиоксидантно действие, който укрепва съединителната тъкан.

  Витамин Е - мастно разтворим антиоксидант. Съдейства за предпазване на клетките и техните органели от увреждане от свободните радикали.

  Витамин В1 - допринася за нормалните функции на нервната система и сърцето, за нормалните психични функции.

  СЪСТАВ: в 5мл колоиден разтвор:
  Адхатода васика (Adhatoda vasica) 100mg, Андрофагис паникулата (Andrographis paniculata) 100mg, Ехинацея пурпуреа (Echinacea purpurea) 70mg, Ехинацея ангистофолия (Echinacea angustifolia) 70mg, Пау Д'арко (Tabebuia impetiginosa) 400mg, Лопен (Verbascum Thapsus) 80mg, Сладък корен (Radix Liquiritiae) 200mg, Подбел (Tussilago farfara L.) екстракт от листа 100mg, Витамин С 150mg, Витамин Е 23mg алфа-ТЕ, Витамин B1 – (Vitamin B1) 1.7mg, N-ацетил-L-цистеин 150mg, Кверцетин 30mg, Хесперидин 15mg.

  Опаковка : 237 мл

  Производител: „ЕД Медицин Балкан“ ООД, България.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *