Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ФЛЕКС КОД ПРЕМИУМ нов вкус сироп *500 мл

  Производител: HERBAMEDICA
  Flex Code Premium New Flavour осигурява пълноценно усвояване на хранителните вещества, необходими за поддържане еластичността и издръжливостта на ставите и сухожилията. Допълнена и отлично балансирана комбинация от активни съставки го прави най-ефективния продукт на пазара предназначен за подпомагане здравето на опорно-двигателния апарат. Продуктът съдържа оптимални количества биологични вещества, благоприятстващи състоянието на целия опорно-двигателен апарат.
  Складова единица: 42032
  51,80 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Продуктът е нова, усъвършенствана формула на хранителната добавка за стави Флекс Код. Иновативната формула включва хидролизиран, естествен колаген от тип II. Съставът му е обогатен и има още по-комплексно действие върху опорно-двигателния апарат.

  Хранителната добавка подпомага пълноценното усвояване на хранителните вещества, които са необходими за издръжливостта и еластичността на сухожилията и ставите. Комбинацията от активни съставки е отлично балансирана и това го прави отличен продукт за поддържане и подпомагане на здравето на опорно-двигателния апарат. Хранителната добавка съдържа биологични вещества в оптимални количества, които благоприятстват състоянието на целия опорно-двигателен апарат.

  АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  Глюкозаминът се синтезира в организма и се образува при съединяването на аминокиселината глутамин и глюкозата. Той влиза в състава на ставните връзки, клетки, хрущяли и като цяло на съединителната тъкан.
  Когато възрастта напредва количеството му намалява и поради тази причина е необходимо да се приема допълнително. Способността на организма да синтезира веществото намалява и това води до развитие на остеопороза. При наличие на достатъчно количество, той намалява болките в ставите, подпомага за изграждането на здрава хрущялна тъкан, има противовъзпалително действие и стимулира производството на синовиална течност, което подпомага за гладко движение.

  Хондроитин-сулфатът е глюкозаминогликан, който е от основно значение за съединителната тъкан. Той се извлича от говежди сухожилия или от хрущял от акула. Не възпрепятства проникването на други вещества в съединителната тъкан. Това е от изключително важно, тъй като съединителната тъкан поначало е слабо кръвоснабдена. Хондроитинът ускорява възстановяването и заздравяването на увредените и заболелите стави и сухожилия. Също така действа благоприятно при инфаркт, атеросклероза и рани.

  За производството на Флекс Код Премиум се използва хондроитин, който е произведен от хрущял на акула. Това е най-доказалата се и висококачествена форма с произход Испания.

  Метилсулфонилметан (MCM) е естествена форма на органична сяра, съдържаща се в тъканите на всички живи организми. Той осигурява на тялото "суров" градивен материал, от който то се нуждае за синтеза на сяросъдържащите се аминокиселини метионин и серин.
  Той е органично, чисто, нетоксично съединение, широко разпространено в природата. Има противовъзпалителен и болкоуспокояващ ефект. Предоставя сяра за образуването на колаген и ставен хрущял. Подобрява кръвотока в скелетните мускули, като по този начин намалява спазмите в тях.

  Хидролизиран Колаген тип II  е протеин, който се произвежда естествено в човешкия организъм. Отговорен е за жизненоважни функции - има важно значение за здравето за кожата и опорно-двигателната система.
  В ставните хрущяли колагенът е главно от тип II и е 80 % от хрущялната тъкан. Той поддържа еластичността на ставните връзки, подобрява състоянието на съединителната тъкан и има благоприятно действие върху костите. Протеинът осигурява хранителни вещества, които са от основно значение за поддържането на хрущялите. С напредване на възрастта организма губи способността си да образува достатъчно количество и по тази причина гъвкавостта на колагеновите влакна намалява. Вследствие нормалната функция на опорно-двигателния апарат се нарушава.
  Колагенът използван в хранителната добавка е добит от пилешки хрущял, разработен във Великобритания и е получен чрез специфична технология на хидролиза.

  Хиалуронова киселина облекчава ставните движения - колянни и тазобедрени стави, ръце, крака, пръсти. Препоръчва се при жени над 30 с повишена двигателна активност, мъже над 40, хора със ставни заболявания. Широко използвана е в козметиката - овлажнява кожата, изглажда бръчките и хидратира.

  СЪСТАВ: в 20ml: Глюкозамин сулфат 1500mg; МСМ (Метилсулфонил метан) 1500mg; Хондроитин сулфат, добит от хрущял от акула 1200mg; Хидролизиран пилешки колаген тип II 200mg; Хиалуронова киселина 8-50 kDA 90mg.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Първоначален прием: 2х10ml дневно, разтворен в 250ml вода по време на хранене. Поддържащ прием: 10ml дневно, разтворен в 250ml вода по време на хранене. За оптимален ефект се препоръчва продуктът да се приема в продължение на 3 месеца.

  Подсладител: стевиол гликозиди. С ароматизант: сок от лимон, сок от касис, аромат тути фрути, аромат мед.0ml вечер след хранене, разтворени в малко вода). С ароматизант: емулсия касис и емулсия лимон.

  Опаковка : стъклена бутилка 500 мл

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *