Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  НУБИТ двуслойни таблетки*30

  Производител: Unipharma
  Nubit (Нубит) е хранителна добавка с високи дози нуклеотиди (Уридин-5-монофосфат и Цитидин-5-монофосфат). Съдържа витамини B1 и B12, които допринасят за нормалното функциониране на нервната система. Нубит подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система. Има специфичен състав водещ до ендогенно активиране на възстановителните процеси на периферните нерви. Подпомага възстановяването на миелиновата обвивка и мембраната на аксона като се подобрява нервната проводимост.
  Складова единица: 50928
  33,60 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Нубит е богат нуклеотиден комплекс, базиран на високи дози от уридин монофосфат и цитидин монофосфат, които се считат за съществени в определени специални случаи заедно с витамините В1 и В12, които допринасят за нормалното функциониране на нервната система.

  Тези ценни хранителни вещества могат да подпомогнат процесите на самовъзстановяване на периферните нерви. Така Нубит допринася за по-бързото възвръщане на Вашата работоспособност.

  Nubit (Нубит) e хранителна добавка, специално предназначена за приложение при специфични състояния на периферната нервна система.

  Нубит подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система. Има специфичен състав водещ до ендогенно активиране на възстановителните процеси на периферните нерви. Подпомага възстановяването на миелиновата обвивка и мембраната на аксона като се подобрява нервната проводимост.

  Състав: Уридин-5-монофосфат (300 mg), Цитидин-5-монофосфат (100 mg), Витамин B1 (1,1 mg), Витамин В12 (2,4 μg)

  Дозировка: 1 таблетка дневно. Препоръчва се приемът да продължи минимум 30 дни. При хронични състояния Нубит може да се приема продължително време. Нубит няма странични ефекти и не дразни стомаха.

  Опаковка: 30 таблетки

  Произведено за: Ferrer International S. A., 08028 Barcelona, Spain от Delpharm L’Aigle, France.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *