Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  ФУНГИТЕР 1% крем*15 гр

  Производител: FORTEX
  ФУНГИТЕР крем убива гъбичките причители на кожни инфекции. Гъбички между пръстите на краката и гъбички по стъпалото (tinea pedis). Гъбички в ингвиналните области (tinea cruris). Гъбички по тялото - трихофития (tinea corporis). Кожна кандидоза - интертриго (intertrigo). Разноцветен лишей (pityriasis versicolor).
  Складова единица: 50960
  10,45 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Какво съдържа ФУНГИТЕР 1% крем

  - Активното вещество е тербинафинов хидрохлорид (terbinafine hydrochloride).

  - Другите съставки са: пречистена вода, цетостеарилов алкохол, глицерол, пропил парахидроксибензоат (Е216), метил парахидроксибензоат (E218), октилдодеканол, парафин течен.

  Как действа ФУНГИТЕР 1% крем

  Как да разберете, че имате някои от посочените проблеми:

  - Гъбички по краката - най-често се появяват между пръстите, но може да бъдат и по извивката на ходилото, долната или друга част на стъпалата. Най-често срещаният тип гъбички по краката предизвиква напукване или лющене на кожата, но е възможно да имате и слаб оток, мехури или мокри рани.

  - Гъбички в ингвиналните области - появяват се където кожата може да бъде прегъната и да сърби, особено ако е влажна - това често са слабините и вътрешната част на бедрата.

  - Гъбички по тялото (трихофития) -  може да се появят навсякъде по тялото, но най-често се откриват по главата, врата, лицето или ръцете. Обикновено изглеждат като кръгли петна червен обрив, но може да се появят като лющещи се петна и да сърбят.

  - Кожни кандидози (интертриго)- в прегънати участъци на тялото, където кожата е влажна от изпотяване (например под гърдите или подмишниците). Те обикновено се появяват при възрастни или пълни пациенти, или при такива, страдащи от други заболявания, като диабет. Предизвикват зачервяване, сърбеж, лющене.

  - Разноцветен лишей (pityriasis versicolor) -  появява се по кожата като лющещи се петна, които стават бели, поради загубата на кожна пигментация. Петната са най-отчетливи през лятото, тъй като кожата около тях потъмнява нормално. Появяват се главно по торса (под врата към талията), врата и ръцете и могат да се възобновяват в продължение на месеци, особено при топло време и потене.

  Aко не сте сигурни в причината за Вашата инфекция, консултирайте се с Вашия лекар или фармацевт, преди употреба на ФУНГИТЕР 1% крем.

  СЪСТАВ: тербинафинов хидрохлорид (terbinafine hydrochloride)

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: ФУНГИТЕР 1% крем се използва 1-2 пъти на ден в продължение на 1-2 седмици. Използвайте ФУНГИТЕР 1% крем в рамките на препоръчания период на лечение, дори да забелязвате подобрение по-рано. Облекчаването на клиничните симптоми обикновено настъпва след няколко дни, но инфекцията може да се повтори, ако ФУНГИТЕР 1% крем не се прилага редовно или употребата се прекрати твърде рано.

  Опаковка : Всяка опаковка съдържа една алуминиева туба с 15 g крем, заедно с листовка за пациента.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *