Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Грипекс таблетки*12

  Производител: US PHARMACIA
  ГРИПЕКС таблетки е комбинирано лекарство за лечение на симптоми на обикновена настинка и грип. Има болкоуспокояващо, температуропонижаващо и противокашлечно действие; намалява секрецията и отбъбва лигавицата на носа, което води до възстановяване проходимостта на носните пътища.
  8,40 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Грипекс се използва за лечение на симптоми на обикновена настинка, грип и грипоподобни състояния, синузит (висока температура, хрема, кашлица, главоболие, болки в гърлото, мускулни и костно-ставни болки).

  АКТИВНИ СЪСТАВКИ

  ПАРАЦЕТАМОЛ - Това е едно от най-популярните болкоуспокояващи и антипиретици. Облекчава болките, съпътстващи инфекцията, включително възпалено гърло, главоболие, мускулни болки и болки в костите и ставите, премахва треската и високата температура.

  ПСЕВДОЕФИДРИН - Отпушва носа и улеснява дишането, намалява количеството на носния секрет и премахва отока на лигавицата.

  ДЕКСТОМЕТОРФАН - Успокоява кашлицата и има лек аналгетичен ефект. Антитусивният му ефект започва след 15 минути и продължава до 4 часа.

  СЪСТАВ: 325mg/ 30mg/ 10mg
  парацетамол/ псевдоефедринов хидрохлорид/ декстрометорфанов хидробромид
  Paracetamol/ Pseudoephedrine hydrochloride/ Dextromethorphane hydrobromide

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: Възрастни и юноши над 12 години: от 1 до 2 таблетки 3-4 пъти дневно. Да не се приемат повече от 8 таблетки дневно. Деца от 6 до 12 години: 1 таблетка 3-4 пъти дневно. Да не се приемат повече от 4 таблетки дневно.

  ОПАКОВКА : 12таблетки

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *