Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Хартманн Пехахафт Изи самозалепващ бинт 8 см*4 м

  Производител: HARTMANN
  Hartmann Peha-haft easy self-adhesive bandage. Нетъкан самозалепващ еластичен бинт, който може да се къса с ръце. Не залепва за кожа, косми и дрехи. Порест и лек. Удобен и въздухопропусклив. Без съдържание на латекс. Цвят-бял.
  Складова единица: 52683
  4,15 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  Показания:

  - За фиксиране на превръзки.

  - За слабо обездвижване и лека компресия в случай на навяхвания и разтягания.

  Размер - 8 см*4 м

  300089

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *
  Потребители купили този продукт, също купиха
  Нубит подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система. Има специфичен състав водещ до ендогенно активиране на възстановителните процеси на периферните нерви. Подпомага възстановяването на миелиновата обвивка и мембраната на аксона като се подобрява нервната проводимост.

  НУБИТ двуслойни таблетки*30

  Nubit (Нубит) е хранителна добавка с високи дози нуклеотиди (Уридин-5-монофосфат и Цитидин-5-монофосфат). Съдържа витамини B1 и B12, които допринасят за нормалното функциониране на нервната система. Нубит подпомага нормалното функциониране на периферната нервна система. Има специфичен състав водещ до ендогенно активиране на възстановителните процеси на периферните нерви. Подпомага възстановяването на миелиновата обвивка и мембраната на аксона като се подобрява нервната проводимост.
  33,60 (BGN) 30,24 (BGN)
  ОСЦИЛОКОКЦИНУМ е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий, като температура, втрисане, мускулни болки.

  ОСЦИЛОКОКЦИНУМ*6 дози, Boiron

  ОСЦИЛОКОКЦИНУМ е хомеопатичен лекарствен продукт, традиционно използван за профилактика и лечение на грипни състояния в начален и клиничен стадий, като температура, втрисане, мускулни болки.
  9,70 (BGN) 8,73 (BGN)