7-КЕТО, като метаболит на ДХЕА, допринася за поддържане на нормалното състояние на имунната система и за поддържане на оптимален тонус и жизненост при напредване на възрастта.
L-аргининът на Natural Factors подпомага функционирането на сърцето, кръвообращението, имунитета и оздравяването. Това е аминокиселина със свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Подпомага секрецията на растежния хормон и увеличава производството на азотен оксид в организма за отпускане на кръвоносните съдове и подобряване на кръвопотока.
L-глутаминът на Natural Factors ускорява възстановяването на мускулите, увеличава енергийните нива и подпомага имунитета. Това е аминокиселина в свободна форма, която е по-ефективна отколкото тази от хранителни източници. Приемът на добавки с L-аргинин помага за възстановяване на енергийните нива след интензивна тренировка и ускорява възстановяването. Освен това подобрява здравето на храносмилателната система и подпомага нормалното функциониране на мозъка. Предимства: подпомага имунната система помага за възстановяване на мускулните тъкани след физическа активност подпомага храносмилателната система
AKVIR strawberry е антивирусно лекарство и повишава резистентността на организма (стимулира имунната система). АКВИР с вкус на ягода съдържа активно вещество инозин пранобекс, което in vitro инхибира репликацията на патогенните човешки херпес вируси. Като добавка в лечението на периодично повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища при имунокомпрометирани пациенти.
AKVIR FORTE strawberry е антивирусно лекарство и повишава резистентността на организма (стимулира имунната система). АКВИР ФОРТЕ с вкус на ягода съдържа активно вещество инозин пранобекс, което in vitro инхибира репликацията на патогенните човешки херпес вируси. Като добавка в лечението на периодично повтарящи се инфекции на горните дихателни пътища при имунокомпрометирани пациенти.
100% биологични източници на витамин С . В биологичните източници витамин С е естествена част от общия комплекс, който включва аскорбинова киселина, биофлавоноиди и кофактори, които подпомагат абсорбцията. Витамин С от хранителни източници е естествено буфериран, така че има по-малка киселинност и е по-щадящ към стомаха.