Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Kwizda Pharma GmbH

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Пастилите за смучене са създадени за лечение на суха, дълбока или дразнеща кашлица, свързана с простудни заболявания, грип или дрезгавост на гласа. Те съдържат етерични масла и флавоноиди от билката градинска мащерка, както и екстракт от корен на лечебна ружа. Действието им облекчава сухата кашлица и спомагат за отхрачването на жилав секрет. Препоръчват се за възрастни и деца над 6 години.

  БРОНХОСТОП ДУО 20 Пастили

  Пастилите за смучене са създадени за лечение на суха, дълбока или дразнеща кашлица, свързана с простудни заболявания, грип или дрезгавост на гласа. Те съдържат етерични масла и флавоноиди от билката градинска мащерка, както и екстракт от корен на лечебна ружа. Действието им облекчава сухата кашлица и спомагат за отхрачването на жилав секрет. Препоръчват се за възрастни и деца над 6 години.
  14,50 (BGN)
  Облекчава нощна кашлица! Лекарствен продукт за облекчаване на суха кашлица, както и на нощна кашлица, дразнене на фаринкса и за подпомагане на изпотяването при леко повишена температура, като ранни симптоми на обикновена настинка

  БРОНХОСТОП НАЙТ Сироп 120 мл

  Облекчава нощна кашлица! Лекарствен продукт за облекчаване на суха кашлица, както и на нощна кашлица, дразнене на фаринкса и за подпомагане на изпотяването при леко повишена температура, като ранни симптоми на обикновена настинка.Без алкохол.Природни съсравки.
  15,50 (BGN)
  Експекторант и средство за облекчаване на кашлицата.Лекарствен продукт, който осигурява отхрачващо и успокояващо действие при кашлица, свързана с простудни заболявания.

  БРОНХОСТОП СИНЕ Перорален разтвор 120 мл

  Експекторант и средство за облекчаване на кашлицата.Лекарствен продукт, който осигурява отхрачващо и успокояващо действие при кашлица, свързана с простудни заболявания.Съдържа етерични масла и флавоноиди от билката градинска мащерка, както и екстракт от корен на лечебна ружа.Облекчава суха кашлица.Спомага за отхрачването на жилав секрет.Не съдържа алкохол.Ароматен, плодов вкус.За деца и възрастни. Лекарствен продукт без лекарско предписание.
  18,80 (BGN)
  Снимка на БРОНХОСТОП Сироп 150 мл

  БРОНХОСТОП Сироп 150 мл

  БРОНХОСТОП сироп суха + влажна кашлица е растителен лекарствен продукт без лекарско предписание за облекчаване на кашлица и стимулране на отхрачването. Бронхостоп се използва за облекчаване на дразненето в гърлото и като експекторант при кашлица, свързана с простудни заболявания.
  15,99 (BGN)
  Бронхостоп спрей е растителен лекарствен продукт, без лекарско предписание, който се използва за лечение на възпаления в устната кухина или гърлото (възпалено гърло, пресипналост и проблеми при преглъщане), вследствие на простудни заболявания

  БРОНХОСТОП Спрей за гърло 15 мл

  Бронхостоп спрей е растителен лекарствен продукт, без лекарско предписание, който се използва за лечение на възпаления в устната кухина или гърлото (възпалено гърло, пресипналост и проблеми при преглъщане), вследствие на простудни заболявания. Спреят представлява специален разтвор, който съдържа активни вещества, съставени от екстракти от градински чай и градинска мащерка.
  14,70 (BGN)
  Leaton Gojisan Immun Protect сироп е хранителна добавка за деца над 4 години и възрастни, която има мощно имуностимулиращо действие. Приемът й съдейства за възстановяването на естествените защитни сили на организма

  ЛЕАТОН ГОДЖИСАН Сироп за имунната система 240 мл

  Leaton Gojisan Immun Protect сироп е хранителна добавка за деца над 4 години и възрастни, която има мощно имуностимулиращо действие. Приемът й съдейства за възстановяването на естествените защитни сили на организма. Леатон Годжисан Сироп за имунитет съдържа симбиотична комбинация от екстракти от годжи бери и облепиха и комплекс от 10 витамини. Има антиоксидантно действие, повишава енергийния метаболизъм и съдейства за справянето с умората и отпадналостта.
  20,65 (BGN)
  Леатон Мултитоник е комплексен мултивитаминен сироп и мощен антиоксидант, който може да се приема при загуба на апетит, умора, при повишено умствено и физическо натоварване и небалансирано хранене. Леатон подобрява имунната защита на организма и паметта

  ЛЕАТОН МУЛТИТОНИК 500 мл

  Леатон Мултитоник е комплексен мултивитаминен сироп и мощен антиоксидант, който може да се приема при загуба на апетит, умора, при повишено умствено и физическо натоварване и небалансирано хранене. Леатон подобрява имунната защита на организма и паметта. Съдържа 10 жизненоважни витамина, Гинко Билоба, Жен-шен, Лецитин, Лутеин и Ликопен. Осигурява прилив на енергия и жизненост. Насърчава доброто общо здравословно състояние и подпомага естествените защитни сили на организма.
  27,20 (BGN)
  Седорелакс е хранителна добавка с успокояващо действие, която се препоръчва при високи нива на стрес, напрегнатост, безпокойство, както и при смущения и за нормализиране на съня.

  СЕДОРЕЛАКС таблетки*30

  Седорелакс е хранителна добавка с успокояващо действие, която се препоръчва при високи нива на стрес, напрегнатост, безпокойство, както и при смущения и за нормализиране на съня. Също така Седорелакс се използва при безсъние, раздразнителност и нервна възбуда. Създава усещане за вътрешно спокойствие и намалява страничните въздействия на стреса. Употребата му не води до пристрастяване и зависимост. Предлага се в натурална формула. Не съдържа лактоза и захар, което го прави подходящ за прием от диабетици.
  13,60 (BGN)