Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  МЕНОПЕЙС ОРИГИНАЛ таблетки*30

  Производител: VITABIOTICS
  Менопаузата е естествен етап от живота, през който преминава всяка жена, когато нивата на естроген намаляват. Обикновено ни застига между 45 и 55 години, но може да варира значително и е доста индивидуално точно кога ще настъпи.Хиляди жени по света са открили, че Menopace, добавката №1 по продажби във Великобритания за този етап от живота, осигурява ефективна хранителна подкрепа. Menopace е най-доверената марка добавка за менопауза.Жените обръщат все по- голямо внимание на своето здравословно състояние през периода на менопауза. Менопейс® Оригинал е съвременна формула съдържаща 21 елемента, която може да се ползва едновременно с или независимо от Хормонозаместителна терапия.
  Складова единица: 42696
  28,10 (BGN)
  i h
  Доставка до
  *
  *
  Метод за доставка
  Име
  Очаквана дата на доставка
  Цена
  Няма опции за доставка

  ДЕЙСТВИЕ НА АКТИВНИТЕ СЪСТАВКИ:

  През менопаузата женските яйчници произвеждат все по- малко естроген и прогестерон. Менопейс® Оригинал съдържа витамин B6, който влияе върху регулирането на  хормоналната активност.

  Менопейс® Оригинал също така съдържа витамин B12 и B1, които спомагат за  нормалното функциониране на нервната система.  Умерените нива екстракт на Соеви изофлавони в продукта (20 милиграма) осигуряват изофлавоните Глицитеин, Генистеин и Дайдзеин, които се срещат в естествен вид в растенията.

  След менопаузата нивата на естроген и следователно производството на колаген може значително да намалеят. Менопейс® Оригинал включва витамин С, който допринася за нормалното образуване на колаген за нормалната функция на кожата, хрущялите, зъбите, костите и кръвоносните съдове. Менопейс® Оригинал също осигурява биотин, който допринася за нормалното здраве на кожата и цинк, който допринася за нормалното здраве на косата.

  Здравето на костите е от особена важност за жените през периода на и след менопауза. Менопейс® Оригинал доставя магнезий, цинк и витамин D, които поддържат доброто здраве на костите. Витамин D също влияе върху абсорбирането и усвояването на калция от организма. Менопейс® Оригинал е препоръчително да се приема с някой от продуктите от гамата Остеокеър, предоставящи нужното количество калций за организма.

  Прието е, че по- ниските нива на естроген могат да повлияят на сърцето и сърдечно- съдовите заболявания при по- възрастните жени. Поддържането на здравословни ниски нива на хомоцистеин в кръвта е пряко свързан със здравето на сърцето. Менопейс® Оригинал съдържа витамин B1, който допринася за нормалната функция на сърцето. Фолиевата киселина, витамините B12 и B6 помагат за нормалния метаболизъм на хомоцистеина.

  Витамин В12, биотин и минералите мед и желязо допринасят за нормалното отделяне на енергия, плюс витамин D – за нормална функция на имунната система.

  СЪСТАВ: в 1 таблетка:
  Екстракт от Соеви изофлавони 20mg; PABA 25mg; Витамин А - 443IU 750mcg; Витамин С 45mg; Витамин D3 (D3 100IU) 5mcg; Витамин Е 250mg а-TE; Витамин В1 10mg; Витамин В2 5mg; Ниацин В3 20mg; Витамин В6 10mg; Фолиева киселина 400mcg; Витамин В12 9mcg; Пантотенова киселина 30mg; Цинк 15mg; Желязо 6mg; Мед 1mg; Магнезий 100mg; Йод 200mcg; Манган 0.5mg; Селен 100mcg; Хром 50mcg.

  ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: 1 таблетка на ден по време на хранене.

  ОПАКОВКА : 30 таблетки

  Производител:

  Vitabiotics Ltd., Великобритания.

  0.0 0
  Напиши отзив Затвори
  • Само регистрирани потребители могат да пишат отзиви
  *
  *
  • Лошо
  • Отлично
  *
  *
  *