Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  VITABIOTICS

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на ИМУНЕЙС ЕКСТРА ЗАЩИТА 30 Таблетки ВИТАБИОТИКС

  ИМУНЕЙС ЕКСТРА ЗАЩИТА 30 Таблетки ВИТАБИОТИКС

  Immunace Extra Protection от Vitabiotics е хранителна добавка с оптимизирана формула за подпомагане нормалната имунната функция. Имунейс Екстра Защита е формула осигуряваща 28 хранителни вещества, включително естествен ликопен, ресвератрол, астаксантин, алфа липоева киселина и допълнителен витамин D от 1000 IU.
  38,30 (BGN)
  Снимка на ИМУНЕЙС ОРИГИНАЛ 30 Таблетки ВИТАБИОТИКС

  ИМУНЕЙС ОРИГИНАЛ 30 Таблетки ВИТАБИОТИКС

  Immunace Original от Vitabiotics е специализирана хранителна добавка, която осигурява съвременна подкрепа за отлично здравословно състояние и жизненост, в съчетание със специфично подбрани нутриенти за подпомагане нормалната функция на имунната система. Имунейс има пълноценна формула, която включва витамин D, цинк и селен за нормалната работа на имунната система, плюс фолат за нормално образуване на кръвни клетки.
  30,60 (BGN)
  Хиляди жени по света са открили, че Menopace, добавката №1 по продажби във Великобритания за този етап от живота, осигурява ефективна хранителна подкрепа. Menopace е най-доверената марка добавка за менопауза.

  МЕНОПЕЙС ОРИГИНАЛ*30 таблетки

  Менопаузата е естествен етап от живота, през който преминава всяка жена, когато нивата на естроген намаляват. Обикновено ни застига между 45 и 55 години, но може да варира значително и е доста индивидуално точно кога ще настъпи.Хиляди жени по света са открили, че Menopace, добавката №1 по продажби във Великобритания за този етап от живота, осигурява ефективна хранителна подкрепа. Menopace е най-доверената марка добавка за менопауза.Жените обръщат все по- голямо внимание на своето здравословно състояние през периода на менопауза. Менопейс® Оригинал е съвременна формула съдържаща 21 елемента, която може да се ползва едновременно с или независимо от Хормонозаместителна терапия.
  28,10 (BGN) 22,48 (BGN)
  Специално разработена концепция за двойки, които правят опити за бебе. 30 таблетки Pregnacare conception с фолиева киселина за нея и 30 таблетки Wellman conception с екстракт от Перуанска Мака и аминокиселини за него.

  ПРЕГНАКЕЪР Зачеване за него и за нея таблетки*30+30

  Специално разработена концепция за двойки, които правят опити за бебе. 30 таблетки Pregnacare conception с фолиева киселина за нея и 30 таблетки Wellman conception с екстракт от Перуанска Мака и аминокиселини за него.
  48,45 (BGN)
  Pregnacare® Зачеване е внимателно балансирана комбинация от микронутриенти за поддържане на репродуктивното здраве при жената, включваща Инозитол, Ко-ензим Q10, N- ацетилцистеин, Селен, Витамин В 12 и Фолиева киселина.

  ПРЕГНАКЕЪР ЗАЧЕВАНЕ таблетки*30

  Компанията Vitabiotics създава формулата Pregnacare® Зачеване, която да отговори на повишените нужди от определени хранителни вещества, необходими на жената при опитите за зачеване. Pregnacare® Зачеване е внимателно балансирана комбинация от микронутриенти за поддържане на репродуктивното здраве при жената, включваща Инозитол, Ко-ензим Q10, N- ацетилцистеин, Селен, Витамин В 12 и Фолиева киселина.
  30,50 (BGN)
  Pregnacare® е най- популярната и ползваща се с доверие във Великобритания, а вече и в България, добавка, служеща като допълнение към хранителния режим на жените плануващи да имат бебе или вече бременни, през целия период на бременността.

  ПРЕГНАКЕЪР Оригинал таблетки*30

  Pregnacare® е най- популярната и ползваща се с доверие във Великобритания, а вече и в България, добавка, служеща като допълнение към хранителния режим на жените плануващи да имат бебе или вече бременни, през целия период на бременността. Научно разработена формула съдържаща 19 незаменими витамини и минерали, Pregnacare® съдържа витамин В 12, фолиева киселина с точно препоръчваното количество за развитието на плода. Други витамини и минерали необходими за протичането на здрава бременност също са намерили своето място в тази формула. Pregnacare® е внимателно разработена от експерти, така че всички съставки да са с балансирани нива напълно безопасни за бременната и плода.
  25,30 (BGN)
  Снимка на УЕЛБЕЙБИ КАПКИ ЗА БЕБЕТА 30 мл

  УЕЛБЕЙБИ КАПКИ ЗА БЕБЕТА 30 мл

  Пълноценна хранителна подкрепа за вашето новородено.Внимателно балансирана хранителна добавка за бебета от 4 до 12 месеца. Първият мултивитамин за бебета, осигуряващ освен необходимата дневна доза от витамин D още 13 витамина и минерала плюс екстракт от малц. Не съдържа подсладители, изкуствени оцветители, алкохол, лактоза, глутен, консерванти, сол, мая.
  20,40 (BGN)
  Снимка на УЕЛБЕЙБИ СИРОП ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА 150 мл

  УЕЛБЕЙБИ СИРОП ЗА ДЕЦА И БЕБЕТА 150 мл

  Уелкид Бейби сироп за деца и бебета е идеален за бебета над 4 месеца и деца до 4 годишна възраст. Той доставя безопасна и балансирана формула от 14 жизнено важни витамина и минерала. Уелкид за деца и бебета съдържа също така екстракт от швейцарски малц като естествен източник на енергия, правещ вкуса на сиропа особено приятен за вашето дете. Уелкид за деца и бебета е създаден предвид нуждите на подрастващия организъм, подсигурява хранителни добавки на нужните нива във времето, когато бебетата и децата трябва да ги приемат, за да подпомогнат бързия растеж на организма и изграждането на костната система, мускулите, кръвта и мозъка
  22,80 (BGN)
  Пепа пиг мултивитамини за деца под формата на желирани таблетки. Страхотен вкус на ягода. Съдържа всички необхоидми витамини за здравето на Вашето дете. Приемат се в дозировка 2 желирани таблетки дневно за деца от 3 до 7 години.

  УЕЛКИД ПЕПА ПИГ МУЛТИВИТАМИНИ 30 желирани таблетки

  Wellkid Peppa Pig Multi-Vits Soft Jellies съдържат 13 витамина и са произведени съобразно специфичните нужди на децата на възраст от 3 до7 години, за да осигурят пълноценна гама от нутриенти за балансиран и здравословен хранителен режим на Вашето дете.Wellkid Peppa Pig Мултивитамини включват витамините A, C и D, съгласно препоръката на Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство, което съветва всички деца до 5-годишна възраст да получават добавка, съдържаща тези витамини.*Подкрепа по време на бързо развитие на децата и за силна имунна система
  22,95 (BGN)
  Снимка на УЕЛКИД ПЕПА ПИГ ПРОБИОТИК 30 желирани таблетки

  УЕЛКИД ПЕПА ПИГ ПРОБИОТИК 30 желирани таблетки

  Wellkid Peppa Pig Pro-tummy Пробиотик е микробиотична добавка за деца на възраст от 3 до 7 години, с чудесен портокалов вкус, предоставяща 5 милиарда полезни бактерии. В състава е включен и калций, който помага на нормалната работа на храносмилателните ензими.
  24,25 (BGN)
  Wellman Зачеване е част от продуктите за мъжко здраве на Витабиотикс. Репродуктивното здраве на мъжа има своите специфични нужди и когато една двойка иска да има бебе не само жената, но и мъжът е нужно да съблюдава своя хранителен режим.

  УЕЛМЕН ЗАЧЕВАНЕ таблетки*30

  Wellman Зачеване е част от продуктите за мъжко здраве на Витабиотикс. Репродуктивното здраве на мъжа има своите специфични нужди и когато една двойка иска да има бебе не само жената, но и мъжът е нужно да съблюдава своя хранителен режим. Wellman Зачеване доставя пълноценна комбинация от витамини, минерали и биоактивни хранителни вещества за цялостна подкрепа на здравето, включително и за репродуктивната дейност и фертилността.
  31,90 (BGN)
  Снимка на ФЕРОГЛОБИН B12 ВИТАБИОТИКС 30 капсули

  ФЕРОГЛОБИН B12 ВИТАБИОТИКС 30 капсули

  Feroglobin B12 представлява хранителна добавка, съдържаща Желязо, в комбинация с важни витамини и минерали, които съдействат за протичането на нормалния процес на кръвотворене и производство на хемоглобин и червени кръвни клетки.
  21,90 (BGN)
  Снимка на ФЕРОГЛОБИН B12 Сироп ВИТАБИОТИКС 200 мл

  ФЕРОГЛОБИН B12 Сироп ВИТАБИОТИКС 200 мл

  Feroglobin-B12 е хранителна добавка под формата на сладък сироп с вкус на мед и портокал, която допринася за набавяне на оптимално количество желязо в организма. Тя представлява органична форма на железен цитрат с подобрена абсорбция, което я прави нежна към стомаха. Съдържа витамини и микроелементи, които подпомагат усвояването му.
  25,50 (BGN)