Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  VITABIOTICS

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Immunace Extra Protection от Vitabiotics е хранителна добавка с оптимизирана формула за подпомагане нормалната имунната функция. Имунейс Екстра Защита е формула осигуряваща 28 хранителни вещества, включително естествен ликопен, ресвератрол, астаксантин, алфа липоева киселина и допълнителен витамин D от 1000 IU.

  ИМУНЕЙС ЕКСТРА ЗАЩИТА Таблетки*30 ВИТАБИОТИКС

  Immunace Extra Protection от Vitabiotics е хранителна добавка с оптимизирана формула за подпомагане нормалната имунната функция. Имунейс Екстра Защита е формула осигуряваща 28 хранителни вещества, включително естествен ликопен, ресвератрол, астаксантин, алфа липоева киселина и допълнителен витамин D от 1000 IU.
  42,65 (BGN)
  Имунейс има пълноценна формула, която включва витамин D, цинк и селен за нормалната работа на имунната система, плюс фолат за нормално образуване на кръвни клетки.

  ИМУНЕЙС ОРИГИНАЛ Таблетки*30 ВИТАБИОТИКС

  Immunace Original от Vitabiotics е специализирана хранителна добавка, която осигурява съвременна подкрепа за отлично здравословно състояние и жизненост, в съчетание със специфично подбрани нутриенти за подпомагане нормалната функция на имунната система. Имунейс има пълноценна формула, която включва витамин D, цинк и селен за нормалната работа на имунната система, плюс фолат за нормално образуване на кръвни клетки.
  30,60 (BGN)
  Хиляди жени по света са открили, че Menopace, добавката №1 по продажби във Великобритания за този етап от живота, осигурява ефективна хранителна подкрепа. Menopace е най-доверената марка добавка за менопауза.

  МЕНОПЕЙС ОРИГИНАЛ таблетки*30

  Менопаузата е естествен етап от живота, през който преминава всяка жена, когато нивата на естроген намаляват. Обикновено ни застига между 45 и 55 години, но може да варира значително и е доста индивидуално точно кога ще настъпи.Хиляди жени по света са открили, че Menopace, добавката №1 по продажби във Великобритания за този етап от живота, осигурява ефективна хранителна подкрепа. Menopace е най-доверената марка добавка за менопауза.Жените обръщат все по- голямо внимание на своето здравословно състояние през периода на менопауза. Менопейс® Оригинал е съвременна формула съдържаща 21 елемента, която може да се ползва едновременно с или независимо от Хормонозаместителна терапия.
  28,10 (BGN)
  Osteocare® сироп e разработена от водещи лекари и фармацевти. Отлично балансираната формула набавя богата наличнoст на Калций заедно с други съставки, за да поддъражат здрави вашите кости и зъби, както и здраво вaшето сърце, мускули и нерви. Формулата съдържа Калций и Магнезий, играещи важна роля в изграждането на костите, заедно с витамин D и Цинк.

  ОСТЕОКЕЪР Оригинал сироп*200 мл

  Номер едно калциева хранителна добавка във Великобритания, Osteocare® сироп e разработена от водещи лекари и фармацевти. Отлично балансираната формула набавя богата наличнoст на Калций заедно с други съставки, за да поддъражат здрави вашите кости и зъби, както и здраво вaшето сърце, мускули и нерви. Формулата съдържа Калций и Магнезий, играещи важна роля в изграждането на костите, заедно с витамин D и Цинк.
  14,60 (BGN)
  Osteocare® Оригинални таблети e разработена от водещи лекари и фармацевти на база на последните научни изследвания.

  ОСТЕОКЕЪР Оригинал таблетки*90

  Номер едно калциева хранителна добавка във Великобритания, Osteocare® Оригинални таблети e разработена от водещи лекари и фармацевти на база на последните научни изследвания. Отлично балансираната формула снабдява организма с Калций заедно с други съставки, за да поддържат здрави вашите кости и зъби, както и здраво вaшето сърце, мускули и нерви. Формулата съдържа Калций и Магнезий, играещи важна роля в изграждането на костите, заедно с витамин D и Цинк.
  35,50 (BGN)
  Специално разработена концепция за двойки, които правят опити за бебе. 30 таблетки Pregnacare conception с фолиева киселина за нея и 30 таблетки Wellman conception с екстракт от Перуанска Мака и аминокиселини за него.

  ПРЕГНАКЕЪР Зачеване за него и за нея таблетки*30+30

  Специално разработена концепция за двойки, които правят опити за бебе. 30 таблетки Pregnacare conception с фолиева киселина за нея и 30 таблетки Wellman conception с екстракт от Перуанска Мака и аминокиселини за него.
  50,90 (BGN)
  Pregnacare® Зачеване е внимателно балансирана комбинация от микронутриенти за поддържане на репродуктивното здраве при жената, включваща Инозитол, Ко-ензим Q10, N- ацетилцистеин, Селен, Витамин В 12 и Фолиева киселина.

  ПРЕГНАКЕЪР ЗАЧЕВАНЕ таблетки*30

  Компанията Vitabiotics създава формулата Pregnacare® Зачеване, която да отговори на повишените нужди от определени хранителни вещества, необходими на жената при опитите за зачеване. Pregnacare® Зачеване е внимателно балансирана комбинация от микронутриенти за поддържане на репродуктивното здраве при жената, включваща Инозитол, Ко-ензим Q10, N- ацетилцистеин, Селен, Витамин В 12 и Фолиева киселина.
  31,90 (BGN)
  Pregnacare® е най- популярната и ползваща се с доверие във Великобритания, а вече и в България, добавка, служеща като допълнение към хранителния режим на жените плануващи да имат бебе или вече бременни, през целия период на бременността.

  ПРЕГНАКЕЪР Оригинал таблетки*30

  Pregnacare® е най- популярната и ползваща се с доверие във Великобритания, а вече и в България, добавка, служеща като допълнение към хранителния режим на жените плануващи да имат бебе или вече бременни, през целия период на бременността. Научно разработена формула съдържаща 19 незаменими витамини и минерали, Pregnacare® съдържа витамин В 12, фолиева киселина с точно препоръчваното количество за развитието на плода. Други витамини и минерали необходими за протичането на здрава бременност също са намерили своето място в тази формула. Pregnacare® е внимателно разработена от експерти, така че всички съставки да са с балансирани нива напълно безопасни за бременната и плода.
  26,99 (BGN)
  Снимка на УЕЛБЕЙБИ Мултивитамини за бебета капки*30 мл

  УЕЛБЕЙБИ Мултивитамини за бебета капки*30 мл

  Пълноценна хранителна подкрепа за вашето новородено.Внимателно балансирана хранителна добавка за бебета от 4 до 12 месеца. Първият мултивитамин за бебета, осигуряващ освен необходимата дневна доза от витамин D още 13 витамина и минерала плюс екстракт от малц. Не съдържа подсладители, изкуствени оцветители, алкохол, лактоза, глутен, консерванти, сол, мая.
  22,90 (BGN)
  Внимателно балансирана добавка за бебета и деца!

  УЕЛБЕЙБИ Мултивитамини за деца и бебета сироп*150 мл

  Уелкид Бейби сироп за деца и бебета е идеален за бебета над 4 месеца и деца до 4 годишна възраст. Той доставя безопасна и балансирана формула от 14 жизнено важни витамина и минерала. Уелкид за деца и бебета съдържа също така екстракт от швейцарски малц като естествен източник на енергия, правещ вкуса на сиропа особено приятен за вашето дете. Уелкид за деца и бебета е създаден предвид нуждите на подрастващия организъм, подсигурява хранителни добавки на нужните нива във времето, когато бебетата и децата трябва да ги приемат, за да подпомогнат бързия растеж на организма и изграждането на костната система, мускулите, кръвта и мозъка
  21,50 (BGN)
  Пепа пиг мултивитамини за деца под формата на желирани таблетки. Страхотен вкус на ягода. Съдържа всички необхоидми витамини за здравето на Вашето дете. Приемат се в дозировка 2 желирани таблетки дневно за деца от 3 до 7 години.

  УЕЛКИД ПЕПА ПИГ МУЛТИВИТАМИНИ 30 желирани таблетки

  Wellkid Peppa Pig Multi-Vits Soft Jellies съдържат 13 витамина и са произведени съобразно специфичните нужди на децата на възраст от 3 до7 години, за да осигурят пълноценна гама от нутриенти за балансиран и здравословен хранителен режим на Вашето дете.Wellkid Peppa Pig Мултивитамини включват витамините A, C и D, съгласно препоръката на Министерството на здравеопазването на Обединеното кралство, което съветва всички деца до 5-годишна възраст да получават добавка, съдържаща тези витамини.*Подкрепа по време на бързо развитие на децата и за силна имунна система
  24,30 (BGN)
  Wellkid Peppa Pig Pro-tummy Пробиотик е микробиотична добавка за деца на възраст от 3 до 7 години, с чудесен портокалов вкус, предоставяща 5 милиарда полезни бактерии. В състава е включен и калций, който помага на нормалната работа на храносмилателните ензими.

  УЕЛКИД ПЕПА ПИГ ПРОБИОТИК 30 желирани таблетки

  Wellkid Peppa Pig Pro-tummy Пробиотик е микробиотична добавка за деца на възраст от 3 до 7 години, с чудесен портокалов вкус, предоставяща 5 милиарда полезни бактерии. В състава е включен и калций, който помага на нормалната работа на храносмилателните ензими.
  25,80 (BGN)
  Wellman Зачеване е част от продуктите за мъжко здраве на Витабиотикс. Репродуктивното здраве на мъжа има своите специфични нужди и когато една двойка иска да има бебе не само жената, но и мъжът е нужно да съблюдава своя хранителен режим.

  УЕЛМЕН ЗАЧЕВАНЕ таблетки*30

  Wellman Зачеване е част от продуктите за мъжко здраве на Витабиотикс. Репродуктивното здраве на мъжа има своите специфични нужди и когато една двойка иска да има бебе не само жената, но и мъжът е нужно да съблюдава своя хранителен режим. Wellman Зачеване доставя пълноценна комбинация от витамини, минерали и биоактивни хранителни вещества за цялостна подкрепа на здравето, включително и за репродуктивната дейност и фертилността.
  34,40 (BGN)
  Снимка на ФЕРОГЛОБИН B12 ВИТАБИОТИКС 30 капсули

  ФЕРОГЛОБИН B12 ВИТАБИОТИКС 30 капсули

  Feroglobin B12 представлява хранителна добавка, съдържаща Желязо, в комбинация с важни витамини и минерали, които съдействат за протичането на нормалния процес на кръвотворене и производство на хемоглобин и червени кръвни клетки.
  23,15 (BGN)
  Feroglobin-B12 е хранителна добавка под формата на сладък сироп с вкус на мед и портокал, която допринася за набавяне на оптимално количество желязо в организма. Тя представлява органична форма на железен цитрат с подобрена абсорбция, което я прави нежна към стомаха. Съдържа витамини и микроелементи, които подпомагат усвояването му.

  ФЕРОГЛОБИН B12 Сироп ВИТАБИОТИКС 200 мл

  Feroglobin-B12 е хранителна добавка под формата на сладък сироп с вкус на мед и портокал, която допринася за набавяне на оптимално количество желязо в организма. Тя представлява органична форма на железен цитрат с подобрена абсорбция, което я прави нежна към стомаха. Съдържа витамини и микроелементи, които подпомагат усвояването му.
  26,80 (BGN)