Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Mirta Medicus

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Алергоцин Дуо за балансирана функция на имунната система. Благоприятства естествените антиалергични и антиоксидантни механизми. Подпомага физиологичните самоочистващи функции на кожата, лигавиците на дихателните пътища.

  АЛЕРГОЦИН ДУО 20 капсули /425 мг + СИРОП 100 мл

  Алергоцин Дуо за балансирана функция на имунната система. Благоприятства естествените антиалергични и антиоксидантни механизми. Подпомага физиологичните самоочистващи функции на кожата, лигавиците на дихателните пътища. Допринася за нормалната функция на храносмилателните ензими. Подкрепя нормалната структура на съединителната тъкан и опорно-двигателния апарат. Поддържа физиологичната устойчивост на организма към различни фактори на околната среда.
  15,10 (BGN)
  Снимка на ДЕПРЕВИТАЛ 475 мг, 40 капсули

  ДЕПРЕВИТАЛ 475 мг, 40 капсули

  Допринася за нормалното функциониране на централната и вегетативна нервна система. Подкрепя нормалната физиологична функция при панически възприятия, емоционалност, немотивираност и ниско самочувствие.Допринася за нормалната функционална хормонална дейност. Подкрепя неврохормоналните процеси в организма, способства за нормални физиологични нива на допамина и серотонина.Допринася за нормално функциониране на надбъбречните, щитовидните и половите жлези. Допринася за намаляването на чувството на отпадналост и умора.
  15,75 (BGN)
  Снимка на ДЕФИБРОЗАМИН 425 мг, 30 капсули

  ДЕФИБРОЗАМИН 425 мг, 30 капсули

  Подпомага естествените възстановителни сили на организма.Подкрепя нормалните процеси в съединителната тъкан.Благоприятства нормалния кръвен и лимфен поток и капилярна пропускливост.Способства нормалната физиологична проходимост на кръвоносните съдове.Благоприятства дейността на щитовидната жлеза и другите ендокринни органи.Подкрепя долните и горни дихателни пътища.Благоприятства нормалното състояние на опорно–двигателния апарат.
  17,20 (BGN)
  Снимка на ИМУНОЕФЕКТ АНТИВИРАЛ УНИВЕРСАЛ 100 мл

  ИМУНОЕФЕКТ АНТИВИРАЛ УНИВЕРСАЛ 100 мл

  МОЩНА, СЪВРЕМЕННА, ОПТИМИЗИРАНА ФОРМУЛА ЗА ЗАЩИТА НА ИМУННАТА И ДИХАТЕЛНАТА СИСТЕМА! Допринася за нормалния клетъчен и хуморален имунитет.Благоприятства естествените имунни функции и дейността на Т-клетките.Подпомага нормалните самоочистващи функции на лигавиците на дихателните пътища. Способства за нормалното клетъчно дишане и обмяна на веществата.Допринася за защита на клетките от оксидативен стрес - антиоксидантен ефект.Поддържа устойчивостта на организма към различните фактори на околната среда.
  23,40 (BGN)
  Inoviron е оптимизирана формула за имунната и дихателната система. Подпомага нормалния функционален клетъчен и хуморален имунитет.

  ИНОВИРОН 425 мг, 20 капсули

  Inoviron е оптимизирана формула за имунната и дихателната система. Подпомага нормалния функционален клетъчен и хуморален имунитет. Благоприятства дейността на Т-клетките и естествените имунни функции.Съдейства за нормално протичане на физиологичните самоочистващи функции на лигавиците на дихателните пътища;.Подпомага обмяната на веществата и нормалното клетъчно дишане.Благодарение на своя антиоксидантен ефект, Иновирон допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес. Продуктът съдейства за поддържането на физиологичната устойчивост на организма към различни фактори на околната среда.
  17,40 (BGN)
  Снимка на КОРТИРЕН 425 мг , 30 капсули

  КОРТИРЕН 425 мг , 30 капсули

  Способства за нормалното функциониране на организма, по време на и след употреба на кортикостероиди. Подкрепя надбъбречната функция и хуморалния баланс.Способства за сърдечно-съдов и имунен баланс. Допринася за нормалното образуване на червени кръвни телца. Благоприятства дейността на нервната система.Подпомага активната обмяна на веществата и поддържането на нормално телесно тегло.Допринася за регулирането на хормоналната дейност.
  21,95 (BGN)