Търси
Всички категории
  Menu Затвори

  Montavit

  Преглед като Таблица Списък
  Подреди по
  Снимка на АСТАРТЕ Пробиотик за жени 14 капсули

  АСТАРТЕ Пробиотик за жени 14 капсули

  Създадена специално за жени, със съдържание на 4 щама живи млечнокисели бактерии, образуващи колонии, АСТАРТЕ възстановява и поддържа баланса на вагиналната и чревната микрофлора. Вагиналната екосистема съдържа предимно млечнокисели бактерии (лактобацили). Те запазват физиологичното й pH (между 3,8 и 4,5) и така допринасят за правилния баланс в интимната област. Ако полезните бактерии липсват, могат да се появят симптоми като вагинално течение, парене, болка и сърбеж. Чревният тракт се явява като резервоар за вагиналните лактобацили.
  19,55 (BGN)
  Ацербин маз представлява лечебна маз със заздравяващо действие, която се прилага за лечение на повърхностни кожни наранявания като изгаряния, попарвания /заливане с гореща вода/, рани, драскотини и слънчево изгаряне.

  Ацербин маз*30 гр

  Ацербин маз представлява лечебна маз със заздравяващо действие, която се прилага за лечение на повърхностни кожни наранявания като изгаряния, попарвания /заливане с гореща вода/, рани, драскотини и слънчево изгаряне. Ускорява заздравяването на раната. Спомага за отделянето на мъртвите тъкани от повърхността на раната.Благоприятства за образуване на нова здрава тъкан. Облекчава болката. Подходящ за бебета, деца и възрастни.
  12,10 (BGN)
  Снимка на ГЛАЙТГЕЛЕН гел 20 г

  ГЛАЙТГЕЛЕН гел 20 г

  Глайтгелен представлява интимен овлажняващ гел и лубрикант, който се прилага при затруднения при полов акт, причинени от сухота на влагалището. При недостатъчно образуване на мукус във влагалището преди полов акт, акта е болезнен и могат да се получат спазми. Такива недостатъчност на секрецията се наблюдава след различни операции на матката или яйчниците особено когато влагалището е тясно. Тези проблеми могат да възникнат и при млади жени в стресови ситуации, както и при жени след 40-50 годишна възраст
  9,80 (BGN)
  Дермодрин e противоалергичен продукт под формата на маз , който се използва за лечение на сърбеж, локални болки и реакции на свръхчувствителност на кожата при - сърбящи обриви на кожата след излагане на слънчева светлина (слънчева алергия), дерматити, уртикария, сърбеж, екземи, сърбящи ръбове на рани и лющене, ухапвания от насекоми, леки изгаряния и слънчево изгаряне.

  Дермодрин маз*30 гр

  Дермодрин e противоалергичен продукт под формата на маз , който се използва за лечение на сърбеж, локални болки и реакции на свръхчувствителност на кожата при - сърбящи обриви на кожата след излагане на слънчева светлина (слънчева алергия), дерматити, уртикария, сърбеж, екземи, сърбящи ръбове на рани и лющене, ухапвания от насекоми, леки изгаряния и слънчево изгаряне.
  8,65 (BGN)
  Снимка на Нео Емедил 50мг/50 мг за гадене при пътуване обвити таблетки*12

  Нео Емедил 50мг/50 мг за гадене при пътуване обвити таблетки*12

  Нео Емедил се използва за предотвратяване и лечение на морска и пътна болест и юноши на възраст над 12 години. Нео Емедил съдържа активните вещества дименхидринат и кофеин. Дименхидрината действа срещу замаяност, гадене и повръщане. Кофеинът стимулира мозъчния кортекс, дихателния и кръвоносния център и сърдечната дейност.
  13,90 (BGN)
  Снимка на Тавипек 30 капсули

  Тавипек 30 капсули

  Тавипек представлява лекарствен продукт на растителна основа под формата на капсули, който се прилага като отхрачващо и спомагателно средство към антибиотичното лечение при бронхиектазии (разширение на бронхиалните пътища), остър и хроничен бронхит (възпаление на бронхиалните пътища),кашлица при пушачи и синузит (възпалени синуси).
  11,15 (BGN)
  Снимка на Тазектан ДУО при диария 12 сашета

  Тазектан ДУО при диария 12 сашета

  Тазектан е предназначен за профилактика и лечение на стомашно-чревни нарушения, като диария и други свързани с нея симптоми, подуване и болки в корема, в резултат от инфекциозен гастроентерит, антибиотични лечения и химиотерапия. Помага за възстановяване на оптималното състояние на червата, стимулира растежа на ендогенната чревна флора и по този начин допринася за подобряване на естествената защита на организма. Използва се за възстановяване на физиологичната функция на чревната стена, както и за предотвратяване и облекчаване на дисбактериоза от различен вид и произход. Проявява своя ефект в рамките на първите 12 часа.
  41,20 (BGN)
  Снимка на Тазектан при диария за възрастни 500 мг по 15 капсули

  Тазектан при диария за възрастни 500 мг по 15 капсули

  Тазекатан е медицинско изделие при диария за възрастни, което се препоръчва за възстановяване физиологичната функция на чревната стена. Тазектан контролира и намалява симптомите на диария от различен произход, свързани с чести дефекации и напрежение в корема, като ефектът се проявява в рамките на 12 часа.
  17,90 (BGN)
  Снимка на Тазектан при диария за кърмачета и деца 20 сашета

  Тазектан при диария за кърмачета и деца 20 сашета

  Тазектан е продукт, който представлява медицинско изделие при диария за кърмачета и деца за възстановяване физиологичната функция на чревната стена. Тазектан контролира и намалява симптомите на диария от различен произход, като чести дефекации и напрежение в корема, а ефектът се проявява в рамките на 12 часа.
  17,90 (BGN)
  Снимка на Тусавит сироп за кашлица 125 мл

  Тусавит сироп за кашлица 125 мл

  Тусавит представлява лекарствен продукт на растителна основа под формата на сироп, който се използва за облекчаване на кашлицата при простудни заболявания, инфекции и възпаления на лигавицата на устната кухина, фаринкса, както и при катари на дихателната система. Предлага се в опаковка от 125 мл.
  8,60 (BGN)
  Снимка на Тусавит сироп за кашлица 250 мл

  Тусавит сироп за кашлица 250 мл

  Тусавит представлява лекарствен продукт на растителна основа под формата на сироп, който се използва за облекчаване на кашлицата при простудни заболявания, инфекции и възпаления на лигавицата на устната кухина, фаринкса, както и при катари на дихателната система. Предлага се в опаковка от 250 мл.
  13,65 (BGN)
  Utipro plus AF е предназначен за контрол и профилактика на инфекции на пикочните пътища, причинени от патогени като Е-colli и други грам-отрицателни бактерии, които обикновено участват в етиологиите на урологичните инфекции.

  Утипро Плюс AF 15 капсули

  Utipro plus AF е предназначен за контрол и профилактика на инфекции на пикочните пътища, причинени от патогени като Е-colli и други грам-отрицателни бактерии, които обикновено участват в етиологиите на урологичните инфекции.
  23,70 (BGN)
  Снимка на Цинарикс при газове и подуване 60 таблетки

  Цинарикс при газове и подуване 60 таблетки

  Цинарикс е лекарствен продукт на растителна основа, който се използва при газове в червата и подуване на корема и при нарушено храносмилане. Също така Цинарикс може да се прилага и като поддържащо лечение при жлъчно-чернодробна дисфункция, повишава жлъчната секреция.
  15,40 (BGN)
  Снимка на Цинарикс Форте при храносмилателни проблеми 30 таблетки

  Цинарикс Форте при храносмилателни проблеми 30 таблетки

  Цинарикс Форте е растителен лекарствен продукт , който съдържа екстракт от листа на Артишок. Облекчава симптоми на стомашен дискомфорт, като болка и тежест в стомаха, метеоризъм и оригване, гадене. Предпазва черния дроб и стимулира жлъчната секреция. Продуктът подобрява храносмилането, поддържа нормалните нива на холестерола в кръвта и регулира липидния метаболизъм. Предлага се в опаковка от 30 таблетки.
  22,40 (BGN)